Adet neden düzensiz gelir? Nedenleri nelerdir?

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba kizlar
adet neden gecikir veya düzensiz gelir?
Benim yengem cocuk calismalarina basladigndan bu yana düzensizlestir adeti. Bu neden kaynaklana bilir?

Misal gecen ay gelmedi bu ayinki bile 4 gün gecikti. Kist falan yok. Pko da yok. Kana baktilar temiz. Sasirdi kaldi ya.

canım hormonları alışmaya çalışıodur, benm de çocuk düşündüğümüz ay gecikmişti bayağı

Rahim kendini hazırlamaya başladığı zaman adet öne veya geriye atmaya başlıyor benimde 2 ay öyle oldu 3. ay hamile kaldım

nekadar sürdü tekrar düzelmesi? Bunlar 4 aydir deniyor ama düzensizlesti
canım ben 2 ay hiç olmadım sonra bir gün leke geldi daha sonra kesildi 1 ay sonra ise hamile olduğumu öğrendim , yani yaklaşık 8 aydır filan adet görmedim şu an :))

Merhaba, cocuk dusundugu icin stres yapiyor bu yuzden de yumurtlama gunleri aksiyor olabilir. Cocuk dusunme sureci bu yuzden cok sikintili bir surec. Vucudun butun dengesini bozuyor. Nacizane tavsiyem cocuga odaklanmak yerine artik korunmayi biraktim cinsel hayatim boyle daha mutlu kafasiyla sayet yasarsa muhtemelen adet duzensizligi de yasamayacaktir bebegini kucagina alacagi tarih te olabildigince kisa olacaktir

Adet düzensizliği nin sebeplerinden biri de kilo. Benim doktorum bazı insan 100 kilo olur hiç bir problem teşkil etmez bazısının 10 kilo fazlası düzensizlik oluşturur demişti. O ara ben 7 kilo vermiştim. Düzene girdi. Kilo verdikten 2 ay sonra hamile kalmıştım. ( bu arada 7 kiloyu spor yaparak 1,5 ay içinde vermiştim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…