Gebelikte adet ağrıları gibi ağrılar normaldir . İnşallah kimyasala dönüşmez . 2 gün sonra tekrar kan testinizi tekrarlayın . Eğer iki katı artarsa gözünüz AydınArkadaşlar 1 yıldır evliyiz ve korunuyorduk korunmayı bıraktık. 27.08.2021 tarihinde adet olmam lazımdı olmadım ve çok kötü ağırıma vardı adet olacakmış gibi dayanamadım doktora gittim kan verdim beta hcg 26.91 çıktı ama doktor bana hamile olabilirsin pazartesi gel yine kan ver dedi. Yarına kadar şimdi gözüme uyku girmez daha önceki yorumları okudum 0.5 üzeri olunca gebelik diyor benim daha fazla şimdi ben gebe değil miyim. Ve afedersiniz bazen kahve bazen sarım tırak akıntı var bazen ise hiç yok. Bana yardımcı olun hamile miyim değil miyim hamileysem bu akıntı ve kasık ağrılarım neden var ve bugün 3. Gün ben adet olmadm
Hamilesin. Tebrik ederim. Kan degerinin duzenli artişina bakilacak. 5 ve uzeri hamilelikdir. Akintilar da olucakdir.Arkadaşlar 1 yıldır evliyiz ve korunuyorduk korunmayı bıraktık. 27.08.2021 tarihinde adet olmam lazımdı olmadım ve çok kötü ağırıma vardı adet olacakmış gibi dayanamadım doktora gittim kan verdim beta hcg 26.91 çıktı ama doktor bana hamile olabilirsin pazartesi gel yine kan ver dedi. Yarına kadar şimdi gözüme uyku girmez daha önceki yorumları okudum 0.5 üzeri olunca gebelik diyor benim daha fazla şimdi ben gebe değil miyim. Ve afedersiniz bazen kahve bazen sarım tırak akıntı var bazen ise hiç yok. Bana yardımcı olun hamile miyim değil miyim hamileysem bu akıntı ve kasık ağrılarım neden var ve bugün 3. Gün ben adet olmadm
Gebelikte adet ağrıları gibi ağrılar normaldir . İnşallah kimyasala dönüşmez . 2 gün sonra tekrar kan testinizi tekrarlayın . Eğer iki katı artarsa gözünüz Aydın
Aayyy hadi inşallah Rabbim hak eden herkese hayırlı Salih sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahGebelikte adet ağrıları gibi ağrılar normaldir . İnşallah kimyasala dönüşmez . 2 gün sonra tekrar kan testinizi tekrarlayın . Eğer iki katı artarsa gözünüz Aydın
PekiA
Aayyy hadi inşallah Rabbim hak eden herkese hayırlı Salih sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Peki doktor neden beni kuruntu da bıraktı 2 gün sonra gel tekrar yaptır gebelik olabilir dedi. Neden böyle dedikiHamilesin. Tebrik ederim. Kan degerinin duzenli artişina bakilacak. 5 ve uzeri hamilelikdir. Akintilar da olucakdir.
Çünkü bazen kimyasal gebelikte olabiliyor onun için çok umutlandırmak istememiştirPeki
Peki doktor neden beni kuruntu da bıraktı 2 gün sonra gel tekrar yaptır gebelik olabilir dedi. Neden böyle dediki
Çunki kan degerini daha once yapmadiğin için artiyormu azaliyor mu bilmiyor doktor da. Sonraki kan degerin 60 civari çikarsa demekki artiyor. 26dan az çikarsa ya da daha az artarsa o zaman sorun var demekdir. Yine de olumsuz dusunme. Doktorlar her zaman bunlari soylemeli. Çunki aşiri umutlandirmamali. Herşeye hazirlikli olman için soru işareti birakmali. Senin şu an yapacagin birsey yok. InsaAllah duzenli artar ve bebeginin habercisi olurPeki
Peki doktor neden beni kuruntu da bıraktı 2 gün sonra gel tekrar yaptır gebelik olabilir dedi. Neden böyle dediki
Allah razı olsn inşallahÇunki kan degerini daha once yapmadiğin için artiyormu azaliyor mu bilmiyor doktor da. Sonraki kan degerin 60 civari çikarsa demekki artiyor. 26dan az çikarsa ya da daha az artarsa o zaman sorun var demekdir. Yine de olumsuz dusunme. Doktorlar her zaman bunlari soylemeli. Çunki aşiri umutlandirmamali. Herşeye hazirlikli olman için soru işareti birakmali. Senin şu an yapacagin birsey yok. InsaAllah duzenli artar ve bebeginin habercisi olur
umarım sağlıklı artış gösterir bebeğine kavuşursun. Her doktor öyle der bu değerler için. şimdi düzenli artışı gözlemlemek lazım. yerleşme kanaması yaşıyo olabilirsin kahve akıntı olarak, sen kendini yorma bu sıralar dinlenn :)Peki
umarım sağlıklı artış gösterir bebeğine kavuşursun. Her doktor öyle der bu değerler için. şimdi düzenli artışı gözlemlemek lazım. yerleşme kanaması yaşıyo olabilirsin kahve akıntı olarak, sen kendini yorma bu sıralar dinlenn :)sürekli altımda yastık bacaklarım havada kalacak şekilde uzanıyorum korkuyorum ya varsa giderse
Çok sağol teşekkür ederim Allah razı olsunumarım sağlıklı artış gösterir bebeğine kavuşursun. Her doktor öyle der bu değerler için. şimdi düzenli artışı gözlemlemek lazım. yerleşme kanaması yaşıyo olabilirsin kahve akıntı olarak, sen kendini yorma bu sıralar dinlenn :)
Çok sağol teşekkür ederim Allah razı olsunumarım sağlıklı artış gösterir bebeğine kavuşursun. Her doktor öyle der bu değerler için. şimdi düzenli artışı gözlemlemek lazım. yerleşme kanaması yaşıyo olabilirsin kahve akıntı olarak, sen kendini yorma bu sıralar dinlenn :)
Gayet normal. Korkma hiç. Yarınki sonucunda inşallah yükselmiş olur. Ben gecikmenin 3.günü 18.2 ile öğrenmiştim. Önemli olan düzenli artması. Karın kasık ağrısı ve yoğun göğüs ağrısı yaşamıştım lekelenmem sonradan olmuştu benimde. Rabbim gönlüne göre versin inşallah bize de ver güzel haberlerini. ❤Kızlar biliyorum çok soruyorum ama acemiyim henüz. Eğer hamileysem ve ara ara gelen sırt ağırosı adet olacakmışım gibi gelen ağırı ve ara ara kahve rengi akıntı normal mi
Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlünden geçen güzel muratları göre versin inşallahGayet normal. Korkma hiç. Yarınki sonucunda inşallah yükselmiş olur. Ben gecikmenin 3.günü 18.2 ile öğrenmiştim. Önemli olan düzenli artması. Karın kasık ağrısı ve yoğun göğüs ağrısı yaşamıştım lekelenmem sonradan olmuştu benimde. Rabbim gönlüne göre versin inşallah bize de ver güzel haberlerini. ❤
Neden cok az arttigini dusundunuz? İki gunde iki katı artmasi yeterli diyorlar ve sizde de oyle zaten. Neye gore kendinize bunu yapıyorsunuz ben anlamiyorumKızlar bugün beta hcg 106,6 çıktı doktor haftaya yine gel büsefer ultrasyonda görecek ve tekrar kan vereceksin dedi. Tekrardan beta hcg vermek zorunda uyum bu değer biyokimyasal gebelik için net bir sonuç değilmi ve sizce çok az artmamışmı
Cumadan pazartesiye 2 kat hesaplayınca 137 çıkıyor 106.6 ondan az geldiNeden cok az arttigini dusundunuz? İki gunde iki katı artmasi yeterli diyorlar ve sizde de oyle zaten. Neye gore kendinize bunu yapıyorsunuz ben anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?