- 26 Kasım 2022
- 104
- 27
- 28
- 25
- Konu Sahibi dilan70617
-
Canım hamile olasılığın var bence yinede seni umutlandirmak istemem adetine çok varmıMerhabalar 8 aydır eşimle bebek istiyoruz ve artık aksina bikratik bu ay hiç okadar iliskeye girmedik yumurtlama gününde de girmedik adeten 2 3 gün sonra girdik ve ben her ay 6 sında yada 7 de olurum oda 31 çekerse göğüslerim çok sert ağrı var belim ağrıyor başım dönüyor ama kokruyorum her ay test yaptım ve herşeyin hayırlısı olsun Allah herşeyin en iyisini. Versin sağlıklı olsun yeter lütfen hamile olan insalar biseyler desinler ..
Zaten adet tarihimi geçti 4 oldu adet olmadimCanım hamile olasılığın var bence yinede seni umutlandirmak istemem adetine çok varmı
Birde b 12 vitmani kulaniyorum onu yapıyor yoksa hamilemiyim ama 5 gündür hapı içmiyorumZaten adet tarihimi geçti 4 oldu adet olmadim
Biraz daha beklemek istiyorum ilkez bukadar geç oldu gecikmme en fazla bir gün olur benimTest yapsaydınız
Tüylerim diken diken oldu…mesajlara inerken böyle inşaAllah inşaAllah hamiledir diye iniyordum. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :) tebrik ediyorumEvet arkadlar test yaptım ve hamileyim kan vermdye gidecem çok mutluyum
Sağlıkla kucağınıza inşallahEvet arkadlar test yaptım ve hamileyim kan vermdye gidecem çok mutluyum
Çok teşekkür 8 aydır burdayım ve hemileikle iligili herşeyi burda okudum ve çok şey ogrendimSağlıkla kucağınıza inşallah
Sağolun çok teşekürlerTüylerim diken diken oldu…mesajlara inerken böyle inşaAllah inşaAllah hamiledir diye iniyordum. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :) tebrik ediyorum
Prolaktin seviyeniz nedirBugün 6 İnci günüm adet olmadim bugün karnım aşırı derce acidi alt tarafı göğüslerim hala şişlik var kol altıma gidenceye kadar ağrıyor lütfen bunu taşıyanlar varmı 8 ay boyunca her ay test yaptım istiyordum şimdi doktor kansiizm diye b 12 verdi hapı bı buçuk aydır içiyordum öbür ay böyle olmadı regil hemen oldum ama bu sefer 6 gün geçti benim gibi olanlar varmı yardımcı olur musunuz
Ayyy zaten yazmışsınız hamileyim diye. Çok çok mutlu oldum. Allah bebeğinizle uzun güzel bir ömür nasip etsinEvet arkadlar test yaptım ve hamileyim kan vermdye gidecem çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?