Adetime 7 gün var göğüslerim ağrıyor gebemiyim

msamsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
18
0
1
35
Merhabalar 13. Gün yumurtlama günümde ilişkim oldu adetime bir hafta var her ay reglde olan göğüslerim ağrısına benzer şişlik ağrı başladı . Üst-yan taraf koltuk altına doğru genelde böyle olur. Gebe miyim yoksa adet mi ?

canım gunun geçtikten sonra idrar testi yaparsan anlarsın yada çok merak ediyorsan kan testi ver sonuç çıkar illa ki ona göre bi yol haritası çizersin gebelik ve adet belirtileri birebir aynı

canım gunun geçtikten sonra idrar testi yaparsan anlarsın yada çok merak ediyorsan kan testi ver sonuç çıkar illa ki ona göre bi yol haritası çizersin gebelik ve adet belirtileri birebir aynı
Teşekkür ederim canım aynı diğer aylar gibi ağrıyınca değilim diye düşündüm üzüldüm 🥺

kızlar merhaba , erken gebelik testi 4. günde yaptım negatifti reglimde bugün olmam gerekiyordu ama olmadım böyle erken gebelik testi negatif olup sonra pozitife dönen var mı hiç?

kızlar merhaba , erken gebelik testi 4. günde yaptım negatifti reglimde bugün olmam gerekiyordu ama olmadım böyle erken gebelik testi negatif olup sonra pozitife dönen var mı hiç?
Hangi marka yaptın erken olanlar yanıltıcı olabiliyor muş. Adetin streslede gecikmiş olabilir bence testi tekrarla yarın

Belirtin var mı
valla 10günden fazladır göğüs ağrısı var 3 gundur de yemeklerden sonra hafif mide de bulantı değil de hoşluk diyim :) ama psikolojikte olabilir. sadece test yaptım negatif çıktı ama erken test güvenilir mi bilemedim.

Back
X