Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün testinizde çıktı acaba ?Ben bu şekilde öğrenmiştim
Test yapın ama 4 5 gün sonraya daha net çıkar olsa şimdide çıkar zaten benim ilk gebeligimde çok erken öğrendim ama sizi yanıltmak istememKaçıncı gün testinizde çıktı acaba ?
Ben 8 gün kala öğrendim ama biraz erkendi adet gecikince çıkar testteKaçıncı gün testinizde çıktı acaba ?
Ya o zaman evde bir tane testim var yarın sabah ilk idrarla deneyeyim şansımı dua edin lütfenBen 8 gün kala öğrendim ama biraz erkendi adet gecikince çıkar testte
Sizi yanıltmak istemem.
Ama dikkatli davranmanızı ve cinsellikten bi süre uzak durmanizi öneririm
Bir testim var yarın sabah deneyeceğim eğer çıkmazsa zaten adet günümü bekleyeceğim heyecanlıyım birazTest yapın ama 4 5 gün sonraya daha net çıkar olsa şimdide çıkar zaten benim ilk gebeligimde çok erken öğrendim ama sizi yanıltmak istemem
Bende 2 saat önce denedim negatif adetime 4 gün var artık adetimi bekleyecemBir testim var yarın sabah deneyeceğim eğer çıkmazsa zaten adet günümü bekleyeceğim heyecanlıyım biraz
Galiba biz biraz heyecanlıyız en doğrusu adetin geçmesini beklemek ama insan dayanamıyor ben birde ağır işte çalışıyorum korkuyorum da varsa bir şey olur filan diyeBende 2 saat önce denedim negatif adetime 4 gün var artık adetimi bekleyecem![]()
Ne gibi ağır iş özel değilse ama yarın sabah ilk idrarla deneyin varsa çıkar benim.fikrimce bu ay benim umudum bittiGaliba biz biraz heyecanlıyız en doğrusu adetin geçmesini beklemek ama insan dayanamıyor ben birde ağır işte çalışıyorum korkuyorum da varsa bir şey olur filan diye
Hasta bakım personeliyim ben fizik gören hastaları kaldırıp indiriyorum canımNe gibi ağır iş özel değilse ama yarın sabah ilk idrarla deneyin varsa çıkar benim.fikrimce bu ay benim umudum bitti
Yaaaa Allah yardımcın olsun inşallah haklısınızHasta bakım personeliyim ben fizik gören hastaları kaldırıp indiriyorum canım
Benimde aynıydı canım kasıklarda batma vardı akıntıyla birlikte 10 dpo da silik çıktı olma ihtimali var bir test yap istersen çatlamanı biliyorsan bende 5 gün kala öğrendimArkadaşlar merhaba reglime 8 gün var karnımda adet olacakmış gibi kramplar var sizce hamilelik belirtisimidir ne zaman test yapmalıyım ?
Test yaptınız mı. Bende aynı Durumdayımda adetime 8 gün var hafif karın ağrım ve lekelenme var sadece merak ediyorum üstüne görmemi acabaYa o zaman evde bir tane testim var yarın sabah ilk idrarla deneyeyim şansımı dua edin lütfen![]()
Bende lekelenme yok canım göğüs hassasiyetim batmalarım devam ediyor regle 6 gün var ama negatif çıkıyorlar bence sendeki yerleşme kanaması olabilir biraz daha bekle test yapTest yaptınız mı. Bende aynı Durumdayımda adetime 8 gün var hafif karın ağrım ve lekelenme var sadece merak ediyorum üstüne görmemi acaba
Çatlamamı tam olarak bilmiyorum ovülasyon testi kullanmadım ama testlerim nagatif trendyoldan test slmayı düşünüyorum sizce hangi marka güvenilir ?Benimde aynıydı canım kasıklarda batma vardı akıntıyla birlikte 10 dpo da silik çıktı olma ihtimali var bir test yap istersen çatlamanı biliyorsan bende 5 gün kala öğrendim
O zaman 3 4 gün daha sabredicezMerhaba bende aceleci olarak her zaman 10gun onceden test yapmaya bashlarim ama hic bir zaman 8 gun oncesinden gebe olduğunuzu anlayamazsiniz, cunku ilk gebelikten once dongum 35 gundu ve ben adete 10 gun kala test pozitif cikinca saşirdim oysaki döngü değişmiş 28 gun olmuş, yani regle 3 gun kala ogrenebiliyorsun en erken ve her gebelikte farkli belirtilerim oldu
Evet oyle ben ruyalarimda falan test yaptigimi gormeye bashladimO zaman 3 4 gün daha sabredicezinsan heyecan yapıyor