• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olacakmış gibi kramp

Melonuz1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
56
Puanlar
18
Arkadaşlar merhaba reglime 8 gün var karnımda adet olacakmış gibi kramplar var sizce hamilelik belirtisimidir ne zaman test yapmalıyım ?

Ben 8 gün kala öğrendim ama biraz erkendi adet gecikince çıkar testte
Sizi yanıltmak istemem.
Ama dikkatli davranmanızı ve cinsellikten bi süre uzak durmanizi öneririm
Ya o zaman evde bir tane testim var yarın sabah ilk idrarla deneyeyim şansımı dua edin lütfen 🙏🏻

Test yapın ama 4 5 gün sonraya daha net çıkar olsa şimdide çıkar zaten benim ilk gebeligimde çok erken öğrendim ama sizi yanıltmak istemem
Bir testim var yarın sabah deneyeceğim eğer çıkmazsa zaten adet günümü bekleyeceğim heyecanlıyım biraz

Bende 2 saat önce denedim negatif adetime 4 gün var artık adetimi bekleyecem😔🤲🤲
Galiba biz biraz heyecanlıyız en doğrusu adetin geçmesini beklemek ama insan dayanamıyor ben birde ağır işte çalışıyorum korkuyorum da varsa bir şey olur filan diye

Galiba biz biraz heyecanlıyız en doğrusu adetin geçmesini beklemek ama insan dayanamıyor ben birde ağır işte çalışıyorum korkuyorum da varsa bir şey olur filan diye
Ne gibi ağır iş özel değilse ama yarın sabah ilk idrarla deneyin varsa çıkar benim.fikrimce bu ay benim umudum bitti

Ne gibi ağır iş özel değilse ama yarın sabah ilk idrarla deneyin varsa çıkar benim.fikrimce bu ay benim umudum bitti
Hasta bakım personeliyim ben fizik gören hastaları kaldırıp indiriyorum canım

Arkadaşlar merhaba reglime 8 gün var karnımda adet olacakmış gibi kramplar var sizce hamilelik belirtisimidir ne zaman test yapmalıyım ?
Benimde aynıydı canım kasıklarda batma vardı akıntıyla birlikte 10 dpo da silik çıktı olma ihtimali var bir test yap istersen çatlamanı biliyorsan bende 5 gün kala öğrendim

Ya o zaman evde bir tane testim var yarın sabah ilk idrarla deneyeyim şansımı dua edin lütfen 🙏🏻
Test yaptınız mı. Bende aynı Durumdayımda adetime 8 gün var hafif karın ağrım ve lekelenme var sadece merak ediyorum üstüne görmemi acaba

Test yaptınız mı. Bende aynı Durumdayımda adetime 8 gün var hafif karın ağrım ve lekelenme var sadece merak ediyorum üstüne görmemi acaba
Bende lekelenme yok canım göğüs hassasiyetim batmalarım devam ediyor regle 6 gün var ama negatif çıkıyorlar bence sendeki yerleşme kanaması olabilir biraz daha bekle test yap

Benimde aynıydı canım kasıklarda batma vardı akıntıyla birlikte 10 dpo da silik çıktı olma ihtimali var bir test yap istersen çatlamanı biliyorsan bende 5 gün kala öğrendim
Çatlamamı tam olarak bilmiyorum ovülasyon testi kullanmadım ama testlerim nagatif trendyoldan test slmayı düşünüyorum sizce hangi marka güvenilir ?

Merhaba bende aceleci olarak her zaman 10gun onceden test yapmaya bashlarim ama hic bir zaman 8 gun oncesinden gebe olduğunuzu anlayamazsiniz, cunku ilk gebelikten once dongum 35 gundu ve ben adete 10 gun kala test pozitif cikinca saşirdim oysaki döngü değişmiş 28 gun olmuş, yani regle 3 gun kala ogrenebiliyorsun en erken ve her gebelikte farkli belirtilerim oldu

Merhaba bende aceleci olarak her zaman 10gun onceden test yapmaya bashlarim ama hic bir zaman 8 gun oncesinden gebe olduğunuzu anlayamazsiniz, cunku ilk gebelikten once dongum 35 gundu ve ben adete 10 gun kala test pozitif cikinca saşirdim oysaki döngü değişmiş 28 gun olmuş, yani regle 3 gun kala ogrenebiliyorsun en erken ve her gebelikte farkli belirtilerim oldu
O zaman 3 4 gün daha sabredicez 🙏🏻 insan heyecan yapıyor

Back
X