Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bütün konuşmaları okudum ben de aynı şekildeydim ve ben de erken oldum muhtemelen stresten ya da rahim kendini bir sonraki ay için gebelige hazırlıyor
Merhaba bütün konuşmaları okudum ben de aynı şekildeydim ve ben de erken oldum muhtemelen stresten ya da rahim kendini bir sonraki ay için gebelige hazırlıyor
Merhaba bütün konuşmaları okudum ben de aynı şekildeydim ve ben de erken oldum muhtemelen stresten ya da rahim kendini bir sonraki ay için gebelugh hazırlıyor
Merhaba bütün konuşmaları okudum ben de aynı şekildeydim ve ben de erken oldum muhtemelen stresten ya da rahim kendini bir sonraki ay için gebelugh hazırlıyor
benimde bat 1 aralik ama sancim var adet olcam muhtemelen. Bende diger ay ovulasyon testi alip kullancam
Stres yapma belki bebeğin seninledir benim 6 aralık regl günüm dahaaa çook var ben sadece yumurtalamadan bir iki gün önceyi değerlendirebildim umudum pek yok ama Allah büyüktür bakalım <3