ADET OLAMA

meralteym

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
71
12
3
27
Merhaba kızlar ben yaklaşık 4 aydır adet görmüyorum fakat yumurtlama dediğimiz durum yaşıyorum göğüs ağrısı şişkinlik karın ağrısı beyaz akındı 4 ayın içinde 2 defa yaşadım doktor stres kaynaklı adet gecikmesi oluyor dedi fakat yumurtlama olmasına rağmen neden adet kanaması görmedim aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan yardım edebilir mi bana

Yumurtlama yaşadığınızı doktor mu söyledi? Çünkü biz adet olarak döllenmemiş yumurtayı vücuttan atıyoruz.

Bi arkadasim kansizlik ve kilolu olmasi nedeniyle 6 ay falan adet olmadigi oluyordu oluncada 1 ay falan suruyodu. Ama tabi doktorunda dedigi gibi stresten kaynaklida olabilir

Yumurtlama yaşadığınızı doktor mu söyledi? Çünkü biz adet olarak döllenmemiş yumurtayı vücuttan atıyoruz.
Doktor stres dedi ben yumurtlama olduğunu biliyorum karım şişliği kaşık ağrısı göğüs şişliği akıntı 4 ay içinde 2 defa yaşadım ama kanama yok

Bi arkadasim kansizlik ve kilolu olmasi nedeniyle 6 ay falan adet olmadigi oluyordu oluncada 1 ay falan suruyodu. Ama tabi doktorunda dedigi gibi stresten kaynaklida olabilir
Kilom normal benim kansızlık olabilir anlamadım nasıl bir döngümün içindeyim ilk defa yaşıyorum böyle birşey ve evlendiğimden biridir ilk defa kızken böyle birşeyler yoktu

Soğan kürü yaptınızmı, bende adet dönemim yakın olduğu zamanlarda lazer epilasyona gittiğim zaman günüm geçiyor her ne kadar alakası olmadığını söyleselerde kaç kez yaşadım bunu, aslında normalde çok düzenlidir.Bende hemen soğan kürü yapıyorum yapmaya başladıktan iki üç gün sonrasında kanamam başlıyor o kürü tavsiye ederim

40 gün kullandım ada çayı içtim fakat çaresini bulamadım soğan kürü yumurtayı çatlatı fakat kanama yok

Doktor stres dedi ben yumurtlama olduğunu biliyorum karım şişliği kaşık ağrısı göğüs şişliği akıntı 4 ay içinde 2 defa yaşadım ama kanama yok
Adet kanaması döllenmeyen yumurtanın vücuttan atılmasıdır yani eğer yumurtluyorsanız adet olursunuz. Büyük ihtimalle yumurtlama yaşamıyorsunuz veya yumurtalarınız olgunlaşmıyor

Adet kanaması döllenmeyen yumurtanın vücuttan atılmasıdır yani eğer yumurtluyorsanız adet olursunuz. Büyük ihtimalle yumurtlama yaşamıyorsunuz veya yumurtalarınız olgunlaşmıyor
İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum yurt dışındayım ocakta özele randevum var

İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum yurt dışındayım ocakta özele randevum var
İnşallah ciddi bir sorun çıkmaz fakat büyük ihtimalle yumurtlama olmuyor. Çünkü olsaydı adet görülürdü az veya düzensiz de olsa kanama yaşanırdı

İnşallah ciddi bir sorun çıkmaz fakat büyük ihtimalle yumurtlama olmuyor. Çünkü olsaydı adet görülürdü az veya düzensiz de olsa kanama yaşanırdı
Kesinlikle öyle daha önce 4 defa doktora göründüm Altan detaylı ultrason yaptı birde karında bana yumurtalıklarda sorun yok fakat stres ve vitamin eksikliği olduğunu söyledi folik asit önerdi bir ay kullandım çok düzene girdi adetim fakat korktum folik asit doğan çocucukların otizmli olur diye bıraktım bitkisel ilaçlar kullanmaya başladım fakat yaklaşık 4 5 aydır çok stres yapıyorum

Lütfen kulaktan dolma bilgilerle tedavi aksatmayın. Folk asit zararlı olsa neden bize kullandırsın doktorlar. Tam aksi folk asit gebelikte çok önemli yer kaplıyor. Belki de kullandığınız bitkisel ilaçlar buna sebep oldu. Streste büyük bir etken tabii, kolay değil elbet ama kendinizi çok yıpratmayın.

Korktum interte karşıma çıkıyordu bitkisel dediğim ilaçlar ada çayı testere dişli aslan pençesi ve soğan kürü fakat hiçbiri işe yaramadı teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Korktum interte karşıma çıkıyordu bitkisel dediğim ilaçlar ada çayı testere dişli aslan pençesi ve soğan kürü fakat hiçbiri işe yaramadı teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana bitkiler hakkında bilgim yok o yüzden bişey demem doğru olmaz, inşallah kısa zamanda her şey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…