Çift çizgi gördüm ama adette oldum

Beta degerim düşmüş acaba dış gebelik mi kimyasalal gebelik mi😔
Dış gebelikte beta bir düşer, bir yükselir bildiğim kadarıyla. Kimyasalda ise sürekli düşer ve âdet olursun.
Bunu beta takibiyle doktor ancak söyleyebilir.

Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🤲

Son düzenleme:
2 gün önce beta vermiştim 625 çıktı iki gün sonra düşmüş çıktı yrn sonuç için gidecem doktorum ne diyecek daha bilmiyorum ama değilim sonuca göre 😔
Belki 2 gün sonra tekrar ister karamsarlığa düşmeyin bence kalbinizi ferah tutun değeriniz yüksek

Yani nerden baksam üzücü geliyor beta düşüp sonra yükselip sağlıklı gebelik yaşayan var mı acaba varmıdır ki
SAglikli gebelikte beta devamlı artar düşmez canım . Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin

Beta bugün 637 çıkmış niye böyle oluyor ya baktı dış gebelik mi diye alttan muayene yaptı onu goremedim dedi iki gün sonra tekrar beta ver dedi

Dış gebelikte beta bir düşer, bir yükselir bildiğim kadarıyla. Kimyasalda ise sürekli düşer ve âdet olursun.
Bunu beta takibiyle doktor ancak söyleyebilir.

Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🤲
Beta degerim 637 den tekrar 237 düşmüş dış gebelikte bu kadar fazla düşus oluyor mu acaba

Merhaba kızlar ben bundan 15 gün önce falan test yaptım silik çizgi gördüm sonra ertesi gün tekrar yaptım yine silik gördüm sonra 3. Gün beta vermeye gittim sağlık ocağına 1. 20 çıktı negetif dedi 5 gün sonrada adet günüm du adet oldum sonra adet gittikten sonra yumurlamaya kadar 3 ilişki oldu henüz bugün yumurtlama dönemim ama ben 1 aydır kramp ve göğüs ağrısı yaşıyorum bugün evde olan testleri denedim acaba öncesinde gebelik mi yasadim falam diye testler pozitif çıktı doktora gittim az önce geldim sol tarafımda ağrı oluyor diye test ile alakalı konuşmadım ultrasonda baktı kist var dedi 3 cm kadar falan dedi kendiliğinden düşer ama falan dedi eğer gebelik olmuş olsaydı doktor görür muydi ultrasonda şimdi çok aradayim aşağıda testlerimde adetime 13 gün var daha
senın tarıhler pek acaıp: 15 gun once test yaptın . 12 gun kadar once kan verdın. 5 gun sonra yanı 7 gun once adet oldun??? e adet ne ara bıttı de yumurtlamaya kadar ılıskı olmus olsun ve yumurtlama gunun bugun olsun?

Back
X