- 6 Mart 2024
- 12.009
- 10.558
- 218
- 29
yaaaa maşallahhhBeta verdim bugün 625 çıktı canım iki gün sonra tekrar verecem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaa maşallahhhBeta verdim bugün 625 çıktı canım iki gün sonra tekrar verecem![]()
Sizinki çok ilginc bence sık sık ttakip edilmeliGece aşırı bı kasıklarımda çok ağrı oldu sabaha karşıda kahverengi leke geldi yerlesme galiba
Yaa inşallah sağ salim teşekkür ederim,yaaaa maşallahhhsağlıkla gelsin insallah
![]()
İki gün sonra tekrar beta vermem gerekmiş bence kese için çok erken diye biliyorum beta 2000 geçince görünür diye duymustum2 veya 3 gün sonra kese için gidebilirsiniz doktora
Peki siz değerim düşük mü yüksek mi şeyi merak ettim acaba ben üstüne gördüm mü diye. Önceki testlerinden de bahsetmiştim ya son adet tarihim 20 haziran bu değer bana o tarihe göre uygun gelmedi sanki ama bilemedimyaaaa maşallahhhsağlıkla gelsin insallah
![]()
siz büyük ihtimalle gec döllenme yasadınız. değeriniz de bence gayet iyi. son adet tarihinizden hesaplamayın dediğim gibi büyük ihtimalle gec döllenme olmus. su an önemli olan değerin güzel artması.Peki siz değerim düşük mü yüksek mi şeyi merak ettim acaba ben üstüne gördüm mü diye. Önceki testlerinden de bahsetmiştim ya son adet tarihim 20 haziran bu değer bana o tarihe göre uygun gelmedi sanki ama bilemedim
Umarım artar sağlıkli bı şekilde iki gün sonra tekrar baktiracamsiz büyük ihtimalle gec döllenme yasadınız. değeriniz de bence gayet iyi. son adet tarihinizden hesaplamayın dediğim gibi büyük ihtimalle gec döllenme olmus. su an önemli olan değerin güzel artması.
siz büyük ihtimalle gec döllenme yasadınız. değeriniz de bence gayet iyi. son adet tarihinizden hesaplamayın dediğim gibi büyük ihtimalle gec döllenme olmus. su an önemli olan değerin güzel artması.
2 gün sonra 1200 civarı olur 3. Günde de 2000 civarı ile vajinal ultrasondan görülürİki gün sonra tekrar beta vermem gerekmiş bence kese için çok erken diye biliyorum beta 2000 geçince görünür diye duymustum
Hmm inşallah görünür. Tam kesinlesse içim rahatlayacak vajinal ultrason tehlike değil demi2 gün sonra 1200 civarı olur 3. Günde de 2000 civarı ile vajinal ultrasondan görülür
Hayır değil tabikide belki 10 kere girmişimdirHmm inşallah görünür. Tam kesinlesse içim rahatlayacak vajinal ultrason tehlike değil demi
Hayırlı olsunBeta verdim bugün 625 çıktı canım iki gün sonra tekrar verecem![]()
Bakalım hayırlısıyla inşallahHayır değil tabikide belki 10 kere girmişimdir![]()
Amin inşallah saolun isteyen herkese sağlikla nasip etsin inşallahHayırlı olsunsağlıkla gelsin
![]()
![]()
Bugün beta verdim düşmüş beta 559 çıktı yrn doktora sonucu gosterecem hamile değilim maalesefHayır değil tabikide belki 10 kere girmişimdir![]()
Beta verdim bugün 559 çıktı düşmüş sonuçu yrn doktora gösterecem ama hamile değilimsiz büyük ihtimalle gec döllenme yasadınız. değeriniz de bence gayet iyi. son adet tarihinizden hesaplamayın dediğim gibi büyük ihtimalle gec döllenme olmus. su an önemli olan değerin güzel artması.
Aynı hastanede mı verdiniz iki testi deBeta verdim bugün 559 çıktı düşmüş sonuçu yrn doktora gösterecem ama hamile değilim![]()
EvetAynı hastanede mı verdiniz iki testi de
İlk testi salı günü verdim bugünde ikinci testiAynı hastanede mı verdiniz iki testi de