adet olamadım

Tamam o zaman, 2 gün normal. 1 haftaya kadar gecikme normal, ben 29 gün gecikme var sandım.
Bende geçen ay ella ullandım, olması gereken günden 5 gün önce regl oldum yaklaşık 20 gündür reglinin ilk günü gibi kanamam var, doktor buna normal dedi.
Bende birçok kez ella ve ertes72 kullandım.Hiç kanama vs olmadı.Bünyeden bünyeye göre değişir tabi.

Tamam o zaman, 2 gün normal. 1 haftaya kadar gecikme normal, ben 29 gün gecikme var sandım.
Bende geçen ay ella ullandım, olması gereken günden 5 gün önce regl oldum yaklaşık 20 gündür reglinin ilk günü gibi kanamam var, doktor buna normal dedi.
Size bir soru sorsam özelden cevaplayabilir misiniz?

29 gün gecikme biraz fazla değil mi ? Doktora görünmek için neyi bekliyorsun?
Birde sorması ayıp konudan bağımsız prezervatifi içinize kaçırmayı nasıl başarabildiniz yahu ? Uğraşsan olmaz :rolleyes:

Hanımefendi yanlış anladınız.Adetim 29 gün geçikmedi.28 günde bir regl olurum ve bugün 30.günüm,2 gün geçikti.Dikkatli okuyun lütfen.

Evet bende bunu demek istemiştim tam olarak.Belirli adet tarihinden 35 gün geçmesi normal değil tabikii.Benim demek istediğim 28 günde bir regl oluyorum ve 30.gün oldu yani 2 gün regl tarihim geçikti.
Genelde ella kullandıktan sonraki ay adette düzen değişimi olur geç gelebilir biraz büyük ihtimalle ondan gecikmiştir

Evet haklısınız ama psikolojik olarak karnımda sürekli hareket ve rahatsızlık hissediyorum. Geçtiğimiz hafta çarşamba doktora gittim olsa görürdü herhalde diye düşünüyorum çünkü 26 hafta falan oluyor. 3 ayrı doktora gittim. 7 kan testi 6 kez usg baktırdım. Ve 6. Adetim bir hafta gecikmiş durumda, stres kaynaklı olabilir seninde?
Şu an hamile olsaydınız karnınız bariz bir şekilde şişerdi ve birçok belirtiyi yaşamaya başlardınız.Başka bir korunmasız ilişkiniz olmadıysa hamilelik riski yoktur.

Genelde ella kullandıktan sonraki ay adette düzen değişimi olur geç gelebilir biraz büyük ihtimalle ondan gecikmiştir
Daha önce ella da dahil olmak üzere bir çok ertesi gün hapı kullandım fakat hiçbirinde bir geçikme söz konusu olmadı.Büyük ihtimal antibiyotikten dolayıdır diye düşünüyorum.

Şu an hamile olsaydınız karnınız bariz bir şekilde şişerdi ve birçok belirtiyi yaşamaya başlardınız.Başka bir korunmasız ilişkiniz olmadıysa hamilelik riski yoktur.
Sadece karın bölgemde rahatsızlık ve hareket hissediyorum. Başka bir ilişki olmadı. En son kan testimide 5. Ay bittiğinde yaptırdım.

Bende kan testi yaptırmak istiyorum.Fakat hamileysem eğer kayıtlara geçiyor mu? bilgilendirir misiniz?
Özel hastanelerde yaptırılınca geçmiyor diye biliyorum, çünkü evli bir arkadaşım yaptırmıştı kendi gidip sağlık ocağına bildirmişti. Sisteme düşmemişti çünkü.

Back
X