Adet olamadım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
689
323
İstanbul
Merhaba sevgili hatunlar,potansiyel anne adayları:) O kdar çok sorunum oldu ki burda yazdım,siz arkdaşlarım bana elinizden geldiğinzce yardım ettiniz. Ama been mızmız hatun olarak bir türlü dertlerimi bitiremedim şimdide hastalanamadım:S yani adet olmam lazım 17 de 3 gün önce kahverenhi akıntılarım geldi adet oluyorm sandım olmadım,bugün aynı şekilde 1-2 damla bile diyemicem geldi ve belim acayip ağrıyor fakat tık yok. Hamile değilim çünkü adetimden 8-9 gün önce kan testi yaptırdm 2,36 çıktı ne yapmam lazım ne olur yardım edin

arkadaşım 8-9 gün önce yaptırmışsın testi neden tekrar yaptırmıyorsun? bence tekrarla, böylelikle daha emin olabilirsin ona göre doktor mutlaka ilaç verecektir..

arkadaşım 8-9 gün önce yaptırmışsın testi neden tekrar yaptırmıyorsun? bence tekrarla, böylelikle daha emin olabilirsin ona göre doktor mutlaka ilaç verecektir..

Aslında yaptırmak istiyorum fakat moralim bozuluyor olumsz olunca o 2,36 gördüğmde sanırım ben anne olamıycağım dedim:S o yüzden korkuyorm

Aslında yaptırmak istiyorum fakat moralim bozuluyor olumsz olunca o 2,36 gördüğmde sanırım ben anne olamıycağım dedim:S o yüzden korkuyorm

ama beklemekte aynı derecede sıkıntı veriyor belli ki sana. bildiğimiz ama nedense unuttuğumuz bir şey var bu testler iki ihtimalli sonuçlar veriyor ama o kadar çok istediğimiz için tek bir sonuca odaklanıyoruz. ben ovulasyon testinde kırmızıyı gördüğümde bile deli gibi etkilenmiştim sanki gebelik testinde çizgileri kırmızı görmüşüm gibi...

Haklısın arkadaşım:S Bencede yaptrmam lazım bugn de geçsin yarın kan tahlili yaptırim:) Bu ay da olmassa bende ovulasyon testini denicem,ve seninde dediğin gibi bende ortaki kırmızı gördüğümde deli gibi sevinicem:)))

ıdrar testıde yapabıulırsın ama stresten gelmıyor olabılır 17 sı zaten bugün degılmı benımde akıntım beyazdı sonra sarıya sonra kahveye dönüp en son adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…