- 6 Haziran 2021
- 15
- 4
- 16
- Konu Sahibi alittlebutterfly
-
merhaba canımm doğum kontrol hapı kullanmıssın bıraktığında bilee yavaş yavaş düzene girerrMerhaba, benim kafama takılan bir sorun var.
Yeni üyeyim.
6 yıllık evliyim ve 26 yaşındayım daha önce doğum kontrol hapı kullanıyordum. Ama ocak ayında bıraktım.
Mart ayında doktora kasıklarımda olan ağrı şikayeti ile gittim. Yumurtalıklarımda kist olduğunu fakat önemli birşey olmadığını söyledi ve adetten sonra 99% gider dedi doktor bana.
1 ay sonra tekrar gel dedi, 1 ay sonra tekrar gittiğimde birşey olmadığını temiz göründüğünü söyledi. Mayıs ayındada adetime 1 hafta varken, kanama başladı. Ama adetim belki düzene bindiğinden dolayıdır diye düşündüm aldırış etmedim. Ama şimdi haziranın 1'inde adet olmam gerekiyordu hesaplamaya göre ama adet olmadım. Gebelik testi yaptım, sonuç negatif çıktı. Bunun nedeni kist olabilir mi acaba? Önümüzde
Çarşamba günü bir gideyim bakalım doktora, eğer kist veya hamilelik yoksa. O adet söktürücüyü deneyimmerhaba canımm doğum kontrol hapı kullanmıssın bıraktığında bilee yavaş yavaş düzene girerr
bende sen gibi şüphelenirdim amaa öyle gittiyse adet olduğunda bidaha hemen kist olacağını sanmıyorum
bende gitmiştim sonra kist değill insanın hormonları değişiyo başka şekilde geliyo adet
amaa hamile değilsen
ebru ceylan-adet söktürücü youtube yazz onun yaptığın gibi yap
benimde çok gecikmişti denedim 1 günde hemen geldi reglim
günde 3 4 sefer 15 kere yaptım sonra ertesi sabah uyandım 15 kere yaptım 1-2 saat sonra adet oldum
sende dene istersen ama kesin hamile olmadığını çok eminsen yap yoksa çok tehlikeli :)
aynenn iyi fikir :) şimdide yumurtlamayı denicem onu bakalımm olcakmıı yumurtlama içinde masaj varmışÇarşamba günü bir gideyim bakalım doktora, eğer kist veya hamilelik yoksa. O adet söktürücüyü deneyim
Allahallahh, neler varmış mübarekaynenn iyi fikir :) şimdide yumurtlamayı denicem onu bakalımm olcakmıı yumurtlama içinde masaj varmış
Hiç sorma kızzz bende şaşırdımm tesadüfenn karşıma çıktıAllahallahh, neler varmış mübarek
Neyse ki içim rahatladı, adetim başladı az önce.Hiç sorma kızzz bende şaşırdımm tesadüfenn karşıma çıktı
Ayy ben de deniyim bari bu ay bıraktım doğum kontrol hapını olamadım sağol canımHiç sorma kızzz bende şaşırdımm tesadüfenn karşıma çıktı
Adett olmak ayricaliktir yaavvvNeyse ki içim rahatladı, adetim başladı az önce.
adet olduğuma hiç bukadar sevinmemiştim
Birak birak o bile yumurtayi tetiklerr bosverin masaji yapinAyy ben de deniyim bari bu ay bıraktım doğum kontrol hapını olamadım sağol canım
Son adetten itibaren ilişkim olmadı canım Meryem Ana değilsem yokturBirak birak o bile yumurtayi tetiklerr bosverin masaji yapinama hamile olup olmadigina cok emin olmadan yapmayin tehlikeliymis
Hahah tamamm sen daha iyi bilirsin canoSon adetten itibaren ilişkim olmadı canım Meryem Ana değilsem yoktur
Sağol kuzum inşallah iyi gelir öpüldünHahah tamamm sen daha iyi bilirsin cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?