• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamayanlar ve adeti düzensiz olanlara MÜTHİŞ BİR ÇAY...

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
116
Adana
Kızlar eger adet olamıyorsanız yada adetiniz düzensiz ise size verecegim öneri Nurs Lokman Hekimin CİVANPERÇEMLİ KARIŞIK BİTKİ ÇAYI...Bu çayı sabah akşam ac karnına 1 er kupa şeklinde içiyorsunuz..Zaten poşet çay oldugu için cok rahat..5 dk demlendikten sonra şekersiz bir şekilde içiyorsunuz..Polikistik over rahatsızlıgımdan dolayı adetim hem düzensiz hemde sancılı gectigi için sorun yaşıyordumm.. Çok şükürr bu cayı kullandıktan sonraa hem agrılarım azaldı hemde düzenli adet olabiliyorum...Sizlerede şiddetle tavsiye ederim.. Pişman olmıcaksınız...

canım paylaşım süper..ama nereden alacagız bunu biraz bilgi verebilir misin?tüm aktarlarda bulabilir miyiz?

canım paylaşım süper..ama nereden alacagız bunu biraz bilgi verebilir misin?tüm aktarlarda bulabilir miyiz?

Canım evet aktarlarla bulabilirsiniz internette tam olarak adını yazın cıkıyor..Gidip yanlış bir şey almayın yada başka bir ürünn...Sarı bir kutunun içinde tam 42 tane poşet cay var..fiyatıda gayet uygun ...hatta nurs lokman hekimin sitesindede bakabilirsiniz..Herkese ALLAH acil şifalar versin..Bende bu dertten muzdariptim cok şükürr bunu bana öneren kişiden ALLAH RAZI OLSUN...

Civanperçemi çayı içiyorum ama daha bişey göremedim:(

Canım sen sade olanından içiyorsan bi işe yaramaz.. Benim yazdıgım çayın içinde çivanpercemi ,ısırgan ,hindibağ, zeytin karışımı var ..karışık bitki cayıı ...Ben bunu kullandıktan 1 hafta sonra adet oldum...Akıntı probleminizde varsada cok etkili ...Normalde kür şeklinde olan tarifleri denicektim ama üşenip yapmadıgım içinn bu cay benim kurtarıcım oldu..

Canım sen sade olanından içiyorsan bi işe yaramaz.. Benim yazdıgım çayın içinde çivanpercemi ,ısırgan ,hindibağ, zeytin karışımı var ..karışık bitki cayıı ...Ben bunu kullandıktan 1 hafta sonra adet oldum...Akıntı probleminizde varsada cok etkili ...Normalde kür şeklinde olan tarifleri denicektim ama üşenip yapmadıgım içinn bu cay benim kurtarıcım oldu..

canım ağzından bal damlıyor valla ,akıntı ve adet düzensizliği için bu kadar kısa sürede etkiliyse hemen almam lazım:)
aktarlarda vardır sanırım değilmi_?

:1hug:

canım ağzından bal damlıyor valla ,akıntı ve adet düzensizliği için bu kadar kısa sürede etkiliyse hemen almam lazım:)
aktarlarda vardır sanırım değilmi_?

:1hug:

Canım gerçekten faydasını görmesem tavsiye etmezdim..Ben 2 yada 3 ay adet olmadıgımı biliyorum..Ama bu çay bende cok etkili oldu ..Bitkisel oldugu için hiç bir yan etkisi felanda olmadı ..Hatta almaya gittigimde adam dediki bak memnun kalmazsan gel geri getir söz parasını verecegim dedi..Bende bir umut aldımm iyiki almışım:teytey:

Canım gerçekten faydasını görmesem tavsiye etmezdim..Ben 2 yada 3 ay adet olmadıgımı biliyorum..Ama bu çay bende cok etkili oldu ..Bitkisel oldugu için hiç bir yan etkisi felanda olmadı ..Hatta almaya gittigimde adam dediki bak memnun kalmazsan gel geri getir söz parasını verecegim dedi..Bende bir umut aldımm iyiki almışım:teytey:

inşallah bende de işe yarar cnm ya:(
son 3 aydır adetlerimi ilaçla oluyorum çünkü...
doktorumda Yasmin d.kontrol ilacı iç dedi (bende istemiyorum kilo aldırıyor diye :(

:çok üzgünüm:

kamelya canım kutunun üzerinde ne yazıyor peki sadece civanperçemimi merak ettim.adı ne diye alıcaz
birde ben de adet olamıyorum fsh yüksek hormonlara da yararı varmı peki.adet olamıyorum aylardır. kutuda ne yazıyor ismi canım ona göre alalım fiyatı ne kadar yazarsan sevinirim

inşallah bende de işe yarar cnm ya:(
son 3 aydır adetlerimi ilaçla oluyorum çünkü...
doktorumda Yasmin d.kontrol ilacı iç dedi (bende istemiyorum kilo aldırıyor diye :(

:çok üzgünüm:

Canım bende yasmin kullanıyordum bıraktımm..yasimn bende kilo aldırmadı aksine verdirmiştii..ama şimdi gerek bile kalmadı.....İNŞALLAH CANIM ALLAHIIN İZNİYLE bir an önce sen ve bu dertten muzdarip olan bütün arkadaşlar şifa bulsunn..Adet olmamak cok kötü bir durum biliyorumm acayip stresli ve sinirli oluyordum...

çok sağol Kamelya ;
Farlutal kullandım bugün bitti ,adetimi bekliyorum aslında Yasmin de çantamda bekliyor adetimin ilk günü içicem diye aldım...
Eğer bu çayla bende 1 hafta sonrasında adet görürsem ilaçlar çöpe :)

kamelya canım kutunun üzerinde ne yazıyor peki sadece civanperçemimi merak ettim.adı ne diye alıcaz
birde ben de adet olamıyorum fsh yüksek hormonlara da yararı varmı peki.adet olamıyorum aylardır. kutuda ne yazıyor ismi canım ona göre alalım fiyatı ne kadar yazarsan sevinirim

Tatlım kutunun üstünde Nurs Lokman Hekim CİVANPERCEMLİ KARIŞIK BİTKİ ÇAYI yazıyor..netten araştırma yapın kutunun resmi felan cıkıyor....Aktara gidin bu ismi tam olarak verin onlar size verirler..

çok sağol Kamelya ;
Farlutal kullandım bugün bitti ,adetimi bekliyorum aslında Yasmin de çantamda bekliyor adetimin ilk günü içicem diye aldım...
Eğer bu çayla bende 1 hafta sonrasında adet görürsem ilaçlar çöpe :)

Rica ederim canım İNŞALLAH faydasını görürsünn. Güzel haberlerini bekliyorum..:1hug:

Kızlar nurs lokman hekimin siteside var... hangi ilde nerede satıldıgıda yazıyor ..link vermek yasakmı? yasak degilse linkini verecegim bakın inceleyin...

ıçen ve faydasını gören arladaşlar lütfen daha sonra görüşlerini buraya yazsınlarki diger arkadaşlara bu konuda daha iyi yardımcı olalımm...

merhaba kızlar, bende de adet düzensizliği var. doktora gidiyorum ilaç veriyor. adetim düzene giriyor. ilaç bittikten sonra yine aynı düzensizlik başlıyor. bebeğimde henüz yok.
Nurs Lokman Hekimin CİVANPERÇEMLİ KARIŞIK BİTKİ ÇAYI'nı bende deneyeceğim. int. sitesinden ankarada 2 adet aktarda var olduğunu öğrendim. heryerde de yok.
uzakta ama olsun. mutlaka alacağım. 20'lik çay varmış onlarda sadece. asıl yeri de adanaymış sanırım.
ilgilenenler sitesinden satış yerlerini öğrenebilir.

kamelya çok sagol canım...ben sogan kürü yaptım iki ay...1 ay daha yapacagımmm kür tamalanması için...daha sonrada bu çayı alacagımm..sagol bebegim paylaşım için.Şeniz

kamelya çok sagol canım...ben sogan kürü yaptım iki ay...1 ay daha yapacagımmm kür tamalanması için...daha sonrada bu çayı alacagımm..sagol bebegim paylaşım için.Şeniz

Tamam canım benimmmm...Şeniz ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİNN...

Back
X