Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım azönce aldım bende 20liği 3 tlye aldım..arkadaşım bitkisel bi firmada çalışoda ondan geliş fiyatına aldım...ama nası içicez bilmiorum...aç karna az önce içtim şekersiz içtim..biras midem bulandı ama eger adet olucaksam hiç mühim diil..çnk ben soğankürü yapıodum onun tadından daha güsel en azından..
baktım canım baktım dediklerinin aynısı yazıo..inşallah şifa olur bitanem...
Kullanmaya başlayan arkadaşlar oldumu???
canım bu cay adet miktarına iii geliyomu adetim azaldı biraz.
doktora gittim faydasını görmedim ilaçta vermedı zaten sogan kürü içtim 1 ay ii geldi sonraları aynı 4 aydır sogan kürünü içiyorum ama pek faydası yok sanırım miktarı gene az 5 aydır azaldı günü naormal ama 29 35 arsı oluyorum bu cay ii gelirmi alsam bende.
evet ben kamelyanın tavsiyesi üzerine hemen aldım bi paket sabah bitane içtim..kamelyacım akşam yemketenönce aç karnınamı içicez yoksam uyumadan öncemi içicess...
saol canım...amaaan varsın gece kalkım bişi olmas...yani uyumadan önce içmemim bi sakıncası yok dimi dadluumm
Canım şuan sitede kullanmaya başlayan arkadaşlar oldu..Ben kendi adıma söyleyim ben faydasını gördümm..Denemen gerekiyor zaten fazla pahalı bişeyde degil üstelik tamamen doğal ve bitkisel. Ayrıca hiç bir yan etkisi yokk.. Üstelik en büyük özelligi KADIN HASTALIKLARI İÇİN yapılmış bitkisel bir çay..
merhaba canım :)
bu çay bence çok güzel bir tada sahip , bağırsakları da çalıştırması cabası tabi :) rahatlıkla tüketilebilinir bence ....
sadece civanperçemi çayı da denedim acıydı ama kendimi zorlayarak içmiştim 1 haftaya yakın...
bişeyi merak ediyorum aslında; midemde gaz oluyor bazen , bunun nedeni çay olabilir mi bilmiyorum ama Yasmin de kullandığım için hangisi sebep :)
çayı içen ve memnun kalan biri olarak sende oldu mu bu durum diye sormak istiyorum?
:uhm::uhm::1hug:
ya kızlar benim adetlerim zamanında oluyor ve her ay oluyorum
ama çok az akıntım oluyor,3 gün adet oluyorum 1. ve 3. gün sadece lekelenme gibi hafif akıntı oluyor sadece,bu konuyla ilgili 3 kez doktora gittim,bir sürü test filan yaptılar ama bir çıkmadı sorun yok diyorlar
bu çayı içmelimiyim sizce,yan etkileri varmıdır gebelikte filan?