• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamayanlar ve adeti düzensiz olanlara MÜTHİŞ BİR ÇAY...

Bu arada almışken 42 lik poşet caylısından alın hem daha karlı hemde 1ay boyunca sabah akşam düzenli kullanmış olursunuzz..

Kızlar bu arada alırken lütfen kutunun üstünde içindekiler bölümünü okuyorak alın.. çay karışık bitki cayı oldugu için içindekiler bölümünde civanpercemi, ısırgan ,hindibağ,zeytin yazması gerekiyorr..muhakkak okuyup öyle alınn..sonra size yanlış bişe vermesinler..

evet canım azönce aldım bende 20liği 3 tlye aldım..arkadaşım bitkisel bi firmada çalışoda ondan geliş fiyatına aldım...ama nası içicez bilmiorum...aç karna az önce içtim şekersiz içtim..biras midem bulandı ama eger adet olucaksam hiç mühim diil..çnk ben soğankürü yapıodum onun tadından daha güsel en azından..

evet canım azönce aldım bende 20liği 3 tlye aldım..arkadaşım bitkisel bi firmada çalışoda ondan geliş fiyatına aldım...ama nası içicez bilmiorum...aç karna az önce içtim şekersiz içtim..biras midem bulandı ama eger adet olucaksam hiç mühim diil..çnk ben soğankürü yapıodum onun tadından daha güsel en azından..

Canım ac karnına içeçeksin şekersiz..bi kaç defa içtikten sonra tatına alışıyo insann..Gece yatarkende iç unutmaa.. Ayrıca bagırsaklarıda cok güzel calıştırıyorr..Arkadasın bitkisel bir firmada calışıyor ise bunun iyi geldigini kendiside bilirr..Unutmadan kutunun üstünde içindekiler bölümüne yine bir bakk içinde ısırgan hindibağ civanpercemi zeytin yazıyormu...Bu arada Şifa olsun canımmm:1hug:

baktım canım baktım dediklerinin aynısı yazıo..inşallah şifa olur bitanem...

doktora gittim faydasını görmedim ilaçta vermedı zaten sogan kürü içtim 1 ay ii geldi sonraları aynı 4 aydır sogan kürünü içiyorum ama pek faydası yok sanırım miktarı gene az 5 aydır azaldı günü naormal ama 29 35 arsı oluyorum bu cay ii gelirmi alsam bende.

doktora gittim faydasını görmedim ilaçta vermedı zaten sogan kürü içtim 1 ay ii geldi sonraları aynı 4 aydır sogan kürünü içiyorum ama pek faydası yok sanırım miktarı gene az 5 aydır azaldı günü naormal ama 29 35 arsı oluyorum bu cay ii gelirmi alsam bende.

Canım şuan sitede kullanmaya başlayan arkadaşlar oldu..Ben kendi adıma söyleyim ben faydasını gördümm..Denemen gerekiyor zaten fazla pahalı bişeyde degil üstelik tamamen doğal ve bitkisel. Ayrıca hiç bir yan etkisi yokk.. Üstelik en büyük özelligi KADIN HASTALIKLARI İÇİN yapılmış bitkisel bir çay..

evet ben kamelyanın tavsiyesi üzerine hemen aldım bi paket sabah bitane içtim..kamelyacım akşam yemketenönce aç karnınamı içicez yoksam uyumadan öncemi içicess...

evet ben kamelyanın tavsiyesi üzerine hemen aldım bi paket sabah bitane içtim..kamelyacım akşam yemketenönce aç karnınamı içicez yoksam uyumadan öncemi içicess...

Canım akşam yemeginden önce ac karnına iç...İçtikten yarım saat sonra yemegini yersin ..yatmadan önce içersen bagırsaklarıda ayrıca çalıştırdıgı için gece cok sık tuvalet problemi yaşayabilirsinn o yüzden yemekten önce içç ..a.s.

saol canım...amaaan varsın gece kalkım bişi olmas...yani uyumadan önce içmemim bi sakıncası yok dimi dadluumm

saol canım...amaaan varsın gece kalkım bişi olmas...yani uyumadan önce içmemim bi sakıncası yok dimi dadluumm

Hayır canım hiç bir sakıncası yokk. Ben senin için söyledimm.. Hatta yatarken içmek daha faydalıı etkisini daha iyi gösterir...

Canım şuan sitede kullanmaya başlayan arkadaşlar oldu..Ben kendi adıma söyleyim ben faydasını gördümm..Denemen gerekiyor zaten fazla pahalı bişeyde degil üstelik tamamen doğal ve bitkisel. Ayrıca hiç bir yan etkisi yokk.. Üstelik en büyük özelligi KADIN HASTALIKLARI İÇİN yapılmış bitkisel bir çay..

merhaba canım :)
bu çay bence çok güzel bir tada sahip , bağırsakları da çalıştırması cabası tabi :) rahatlıkla tüketilebilinir bence ....
sadece civanperçemi çayı da denedim acıydı ama kendimi zorlayarak içmiştim 1 haftaya yakın...
bişeyi merak ediyorum aslında; midemde gaz oluyor bazen , bunun nedeni çay olabilir mi bilmiyorum ama Yasmin de kullandığım için hangisi sebep :)
çayı içen ve memnun kalan biri olarak sende oldu mu bu durum diye sormak istiyorum?

:uhm::uhm::1hug:

ya kızlar benim adetlerim zamanında oluyor ve her ay oluyorum
ama çok az akıntım oluyor,3 gün adet oluyorum 1. ve 3. gün sadece lekelenme gibi hafif akıntı oluyor sadece,bu konuyla ilgili 3 kez doktora gittim,bir sürü test filan yaptılar ama bir çıkmadı sorun yok diyorlar
bu çayı içmelimiyim sizce,yan etkileri varmıdır gebelikte filan?

merhaba canım :)
bu çay bence çok güzel bir tada sahip , bağırsakları da çalıştırması cabası tabi :) rahatlıkla tüketilebilinir bence ....
sadece civanperçemi çayı da denedim acıydı ama kendimi zorlayarak içmiştim 1 haftaya yakın...
bişeyi merak ediyorum aslında; midemde gaz oluyor bazen , bunun nedeni çay olabilir mi bilmiyorum ama Yasmin de kullandığım için hangisi sebep :)
çayı içen ve memnun kalan biri olarak sende oldu mu bu durum diye sormak istiyorum?

:uhm::uhm::1hug:

Güzelim benim midemde gaz problemi olmadı dedigim gibi bagırsaklarıda ayrıca calıştırdıgı için idrara fazlaca cıkıyordum..sen belki hapla beraber kullandıgın içinn olabilirr..

ya kızlar benim adetlerim zamanında oluyor ve her ay oluyorum
ama çok az akıntım oluyor,3 gün adet oluyorum 1. ve 3. gün sadece lekelenme gibi hafif akıntı oluyor sadece,bu konuyla ilgili 3 kez doktora gittim,bir sürü test filan yaptılar ama bir çıkmadı sorun yok diyorlar
bu çayı içmelimiyim sizce,yan etkileri varmıdır gebelikte filan?

Canım hamilelikte yan etkisi olurmu olmazmı bilmiyorumm bu konuda bir yorum yapamam.. Her ne kadar bitkisel bir çay olsada doktoruna danışman daha iyi olur;ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim benim normal adet günüm 3 gün sürüyordu bu cayla birlikte 5 güne cıktıı..

ben 2 gündür kullanıom bakalım hayırlısı inşallah işe yarar..buarada acaip bi gaz sıkıntısı çekiorum....sizdede oldumu yafff

Back
X