• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamayanlar ve adeti düzensiz olanlara MÜTHİŞ BİR ÇAY...

bana da aktar önermişti bu çayı...
ama alıp denemedim, ilaç içmezsem yıllarca adet olmam herhalde..
soğan kürünü denedim ama işe yaramadı..
ilacı da bırakmak istemiyorum, çünkü kist oluşuyor o zaman da..
ilaçla beraber kullanırsam da işe yarayıp yaramadığını anlayamam..
ne yapacağımı şaşırdım doğrusu...

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.. Hemen yarın ilk işim bunu aramak olacak...

bana da aktar önermişti bu çayı...
ama alıp denemedim, ilaç içmezsem yıllarca adet olmam herhalde..
soğan kürünü denedim ama işe yaramadı..
ilacı da bırakmak istemiyorum, çünkü kist oluşuyor o zaman da..
ilaçla beraber kullanırsam da işe yarayıp yaramadığını anlayamam..
ne yapacağımı şaşırdım doğrusu...

Canım inan bu dertten bende muzdarip oldugum için ve adet olamadıgım zaman ne kadar stresli ve gergin oldugumu bir ben bir allah biliyor..Ben cözümü bunda buldumm o yüzdenn benim gibi diger kişilerinde bundan yararlanmalarını cok istiyorum ..Bakın yararı olursa veya olmazsa yine yazın diyorumm... cünkü bu konularda cok titiz bir insanım Bende her duydugum gördügüm şeyi uygulayan biri olmadıgım için bunu cok rahat size önerebiliyorum...İlaç konusuna gelincede size bırakın yada bırakmayın demicegim ama bunu kullanırsanız ilacı bırakınki etkisini görün..Bende daha önce yasmin kullandım 6 ay boyunca ama sonunda bıraktıgım yine düzensizleşti.. o yüzde şimdi ilaç milaç kullanmıyorum ne varsa dogada varr.. Yasmin benim psıkolojimi alt üst etti zaten duygusal bir insandım iyce duygusallaşmıştım ,saclarımda dökülme dahi oldu , tek iyi yanı ise kilo vermiştim hepsi bu..ALLAH BİR AN ÖNCE ACİL ŞİFALAR VERSİN...

Bu arada arkadaşlar cayın fiyatı fazla pahalı degil.. Ben 10 ytl ye almıştım şimdi cok cok 15 ytl felandır...Bilginiz olsunn...

selamlar:)
ben dün aldım bu çayı ,10 tl ödedim. 42 poşet var içinde ..sabah içtim ilk ve tadı da gayet iyi ...
ınş. işe yarar :)
ya kullanma talimatında ; 10 saat dinlendirin ve sabah demlediğinizi akşam,akşam demlediğinizi sabah için diyor...
ben poşedi bir fincan sıcak suda 2/3 dk beklettikten sonra içtim, şimdi işe yarayacak mı bu şekilde??

selamlar:)
ben dün aldım bu çayı ,10 tl ödedim. 42 poşet var içinde ..sabah içtim ilk ve tadı da gayet iyi ...
İnş. işe yarar :)
ya kullanma talimatında ; 10 saat dinlendirin ve sabah demlediğinizi akşam,akşam demlediğinizi sabah için diyor...
ben poşedi bir fincan sıcak suda 2/3 dk beklettikten sonra içtim, şimdi işe yarayacak mı bu şekilde??

Canım ben sıcak suda 3/4 dk beklettikten sonra içtimm özellkle sabahları AÇ KARNINA....birde gece yatarken içtimm...İnşallah etkisini en kısa zamnda görürüsün...Hayırlı haberlerini bekliyorummm..Şİfa olsunn tatlımm..

Canım ben sıcak suda 3/4 dk beklettikten sonra içtimm özellkle sabahları AÇ KARNINA....birde gece yatarken içtimm...İnşallah etkisini en kısa zamnda görürüsün...Hayırlı haberlerini bekliyorummm..Şİfa olsunn tatlımm..

merhaba canım;

ben sabahları kahvaltıdan sonra içiyorum akşamları da eve gittiğimde 5/6 dk sıcak suda demlendikten sonra içiyorum.
sanırım bu çay bağırsakları da çalıştırıyor:)
ben umutluyum inş işe yarayacak :)

:1hug::1hug::1hug:

merhaba canım;

ben sabahları kahvaltıdan sonra içiyorum akşamları da eve gittiğimde 5/6 dk sıcak suda demlendikten sonra içiyorum.
sanırım bu çay bağırsakları da çalıştırıyor:)
ben umutluyum inş işe yarayacak :)

:1hug::1hug::1hug:

Canım bende umutluyum eminim şifasını bulacaksın.. Bence kahvaltıdan önce ac karnına içsen daha etkili olurr..cayı içtikten bir yarım saat sonra kahvaltı yapıyordum benn..Bu arada dedigin gibi bagırsaklarıda calıştırıyorr...Ben cok memnun kaldım İNŞALLAH sende memnun kalırsın ..Güzel haberlerini bekliyorumm...Adet olamayan yada adeti düzensiz olan kimse kalmasın...:1hug:

Canım bende umutluyum eminim şifasını bulacaksın.. Bence kahvaltıdan önce ac karnına içsen daha etkili olurr..cayı içtikten bir yarım saat sonra kahvaltı yapıyordum benn..Bu arada dedigin gibi bagırsaklarıda calıştırıyorr...Ben cok memnun kaldım İNŞALLAH sende memnun kalırsın ..Güzel haberlerini bekliyorumm...Adet olamayan yada adeti düzensiz olan kimse kalmasın...:1hug:

peki madem öyle içiyim ben çayı sabahları:)
ay en kötü sey adet düzensizliği zaten canım yaa
ne zaman nerede olacağını bilmemek sinir bozucu ,ama düzelecek :)
a.s

KAMLELYACIM sen çayı nasıl yapıp içtin.seninde fsh yüksekmi acaba fsh düşürüyormu.sen demi adet olamıyorsun.ilaçlmı adet oluyorsun.bu çaydan başka neler yaptın peki canım adet olmak için yazarmısın

KAMLELYACIM sen çayı nasıl yapıp içtin.seninde fsh yüksekmi acaba fsh düşürüyormu.sen demi adet olamıyorsun.ilaçlmı adet oluyorsun.bu çaydan başka neler yaptın peki canım adet olmak için yazarmısın

Canımm, benim adetim zaten düzensizdi polikistik over rahatsızlıgım vardı o yüzden 2 yada 3 ay adet olmadıgımı biliyorum..Doktorumun tavsiyesiyle Yasmin adında bir ilaç kullandım 6 ay kullandım düzenli oldu.. sonra baktım ilaç olacak gibi degil acayip duygusallaştım saçlarımda dökülme oldu.. Dedigim gibi ilaçın bendeki tek iyi yanı 58 kilodan 52 kiloya düşmüştüm. ilaçı bıraktım ve yine adetim düzensizleşti..Sonra bu çayı ögrendim kullandım ve cok faydasını gördümm...Bahsettigim çay poşet cay şeklinde 3-4 dk demlendikten sonraa ac karnına sabah akşam içiyorumm..Ben cok faydasını gördüm zaten tamamen doğal bir çayy bitkisel...İnternette araştırırsan neye iyi geldigi yazıyorr..Özellikle kadın hastalıklarına karşı yapılmış..Bunun dışında şuan hiç bir ürün kullanmıyorum canım..Allah bir an önce herkese acil şifalar versin ..:1hug:

peki madem öyle içiyim ben çayı sabahları:)
ay en kötü sey adet düzensizliği zaten canım yaa
ne zaman nerede olacağını bilmemek sinir bozucu ,ama düzelecek :)
a.s

Melekcim adet olacagın günü ciddiyim ben bile sabırsızlıkla bekliyorumm umarım 1 hafta içinde olursunn..Cok istiyorum fayda görmeni cünkü şuan ilk sen aldın vede denedinn...Ne kadar kişi memnun kalırsa o kadar mutlu olacagımm..Sevinçli haberlerini bekliyorumm...:1hug:

Melekcim adet olacagın günü ciddiyim ben bile sabırsızlıkla bekliyorumm umarım 1 hafta içinde olursunn..Cok istiyorum fayda görmeni cünkü şuan ilk sen aldın vede denedinn...Ne kadar kişi memnun kalırsa o kadar mutlu olacagımm..Sevinçli haberlerini bekliyorumm...:1hug:

canım ben adet oldum pazar günü :)
Farlutal içiyordum ya (adet söktürücü )
Çay a da pazartesi başladım , devam ediyorum ,önümüzdeki ay belli olacak :)

:dance:

canım ben adet oldum pazar günü :)
Farlutal içiyordum ya (adet söktürücü )
Çay a da pazartesi başladım , devam ediyorum ,önümüzdeki ay belli olacak :)

:dance:

Anladım tatlım beklicegiz deseneeee kaydirigubbakcemile3..ihmal etme iç ama.. en son ne zaman adet oldun tarihinide bir kenara yaz bak bakalım 28 ile 30 gün arasında olacakmısınn...:1hug:

canım bahsettiğin çay bumu hemen cevap yazarmısın bende alıcamda...

Eklentiler

• $21_big[1].webp
    $21_big[1].webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 221
Back
X