seninkide nurs lokman hekim civanperçemi değil miydi 42 poşetlik?
sabah akşam içicem canım ama ne kadar demlenicek bu çay?sen sıcak mı içtin?
Arkadaşlar ilk önce herkese acil şifalar diliyorum..eger bulabilirseniz nurslokman hekimin çivanpercemli karışık bitki cayını alın..egerki bulamadınız diger markaları alın kullan ama tek bir şartlaa.. benim tavsiye ettigim çayın içindeki bitkiler alacagınız cayda da olsun..benim kullandıgım cayın içinde sadece civapercemi yok (civanpercemi, ısırgan, hindibağ ve zeytin yapragı var) ona göre bakın alın.. oldumu ..:) herkese gecmiş olsun..
benimde son adet tarihim 8 mayis :gitme: bebisde olmuyo:ecrin_bebek:
benimde son adet tarihim 8 mayis :gitme: bebisde olmuyo:ecrin_bebek:
canim bence doktora git ama bekariz ya altan baktirmadigimizdan tam birseyde cikmiyor..benim adet düzenim karisik karisik derken söyle mesela ben bazen cok düzenli oluyorum bazense 13 gün 21 gün gecikiyorum senede birkac böyle düzensiz olabiliyor bir subat ayinda birde yaz ayinda ama doktorada gittim ultrasyonla bakildi kist yok dedi bende bu sene gitmedim her sene gidiyordum ama gitmedim bu sene istersen bir gir en azindan kist varmi yokmu bilirsin..ben doktora anlattigimda kist ur yok dedi ama belki hamilelik hemen olmaz biraz zaman alabilir dedi..sende bir git istersen.canım bi doktora gözüktün mü?? bende de aynı dert var ama doktora gitmek istemiyorum,nedenini yukarda da yazdım..mesela benim anneminde genç kızlık döneminde adetleri çok düzensizmiş..evlendiğim zamanlar ve öncesinde 3-4 ayda bir hasta oluyordum dedi..ama evlendikten 10 ay sonra büyük abim doğmuş,2 sene sonra diğeri..bana'' seni doğurduğum zaman ancak adetlerim düzene girdi'' dedi..yani 30 yaşındayken..bebisde olmuyo demişsin,bence moralini bozma,aslında en önemli şey belkide morali yüksek tutmaktır..bende bazen düşünüyorum ya evlenince böyle bir sorun yaşarsam diye,ama hemen aklıma annemin verdiği bu örnek geliyor..diyorum ki ''anneminde böyle bir sorunu varmış'' ama 3 tane çocuğu olmuş diye düşünüyorum hemen..
evet aktardan alabilirsin genelde vardir ama icinide oku hepsinde ayni bitkiler yok mesela bu adet icin aslanpencesi,civanpercemi,kirklilit,hayit adacayi papatya iyi icinde bunlarin oldugu cayi al..ben poset cay almadim aktar onlar iyi degil dedi..çok soru sordum ama bu çayı herhangi bir aktarda bulabilir miyim kızlar ???
canim bence doktora git ama bekariz ya altan baktirmadigimizdan tam birseyde cikmiyor..benim adet düzenim karisik karisik derken söyle mesela ben bazen cok düzenli oluyorum bazense 13 gün 21 gün gecikiyorum senede birkac böyle düzensiz olabiliyor bir subat ayinda birde yaz ayinda ama doktorada gittim ultrasyonla bakildi kist yok dedi bende bu sene gitmedim her sene gidiyordum ama gitmedim bu sene istersen bir gir en azindan kist varmi yokmu bilirsin..ben doktora anlattigimda kist ur yok dedi ama belki hamilelik hemen olmaz biraz zaman alabilir dedi..sende bir git istersen.
evet aktardan alabilirsin genelde vardir ama icinide oku hepsinde ayni bitkiler yok mesela bu adet icin aslanpencesi,civanpercemi,kirklilit,hayit adacayi papatya iyi icinde bunlarin oldugu cayi al..ben poset cay almadim aktar onlar iyi degil dedi..
ay birde ben civanpercemi alacaktim aktar direk bu civanpercemli tozdan verdi bu iyi olur dedi sonra bu konuyu gördüm gercekten cok büyük rastlanti oldu..
insallah düzelir hepimizinki
canım benimde öyle düzensiz bebekte olmuyo tüylenme falan varmı göğüste yada başka yerde çünkü bende böle gittim dra polikistik çıktı bir sor dra belki sende polikistiksindirfisfisfisolabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?