Adet olamayanlar ve adeti düzensiz olanlara MÜTHİŞ BİR ÇAY...

kızlar bende neredeyse 2 ay adet olamıyordum buradan bakınırke bende başka markanın civan perçemli macununu aldım 1 hafta kullandım olmadı ertesi günü çayını aldım 2 kullanımdan sonra adet oldum sanırım bu çaylar iyi geliyor ve şuan rahatlamaya başlamış olmanın keyfini çıkarıyorum bende tavsiye ederim olamayan herkese geçmiş olsun çok berbat bi durum

Senin adına cok sevindim canımmm...opuyorumnanaktan

2,5 aydır adet olamıyorumbenneyaptımki bu çayı da yaklaşık gündür içiyorum ama bende bu da işe yaramadı galiba:1no2: ilaçsız adet olamıycam heralde ben

bu marka degil ama karısık cıvanpercemı cayı aldım henuz baslamadım icinde tek basına kullanılan bitkiler var etkisi sanırım o yuzden iyi bende kullaacam bakalım ınsallah ıı gelır benm adetım 5 gün*7 gün - bazende 10 gün gecıkıyor

Senin adına cok sevindim canımmm...opuyorumnanaktan

sağol canım ya çekenin halinden ancak çeken anlıyor gerçekten yanlız ben başka markanın çayını aldım aktarıma da sonsuz güvenirim hep bana iyi gelen şeyler sunmuştur bu zamana kadar bunda da aynı cevabı verdi tabi sizinde sayenizde :))

Fransiyum hangi marka canım bunlar yaabilir misin hafize sultan macunu ve çaylarımı yoksa lokman hekimmi canım
ilaçsız adet olamıyorum maalesef.karnım çok şişti artık
bende k8 içmeye başladım sabah akşam yarım çay bardağı içiyorum.inş. Faydası olur.en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş.içinde civanperçemi aslanpençesi ısırgan böğürtlen meyan kökü hayıt tokhumu varmış.daha hatırlamadığım bitkilerde var.inş. şifa olur

benim bir kaç arkadaşım da civanperçemi, alıç yaprağı, melisa üçünü karıştırıp sabah akşam1 ay içti... şimdi her ay düzenli oluyorlar...

bendekı marka hel-kim karısık civanpercemi cayı
ama bendekı
poset cay degil toz halinde demlıge bır tatlı kasıgı koyuyorum sıcak suyla demlıyorum 3 ögün dıyor ama ben iki ögün iciyorum..
toz halinde olanı kullanan var mı?cünkü demleyin süzün yazmıyor fincana bır tatlı kasıgı kaynar su 5 dk bekleyin dıyor..acaba süzmeyecek miyim ?

Kamelya merhabalar..
Ben şunu merak ettim, siz bu konuyu yaklaşık 1,5 yıl önce açmışınız ve hala da takiptesiniz.
1,5 yıldır her gün içiyor musunuz bu çayı?
Bildiğim kadarıyla bitki çaylarının elbette çok faydaları var ama uzun süre ara vermeden kullanmak;
zararalı ve tehlikeli olabiliyor.
Kullanma sıklığını nasıl ayarlıyorsunuz bunu da paylaşırsanız sevinirim.

Benim de adet düzensizliğim olurdu zaman zaman üstelik çok sancılı olurdu ve yaklaşık 12 gün sürerdi.
Ben de hemşire yakınımın önerisi ile biberiye içmiştim ve çok çoook faydasını görmüştüm.
Aylar önce biberiye içmeyi bırakmama rağmen hala çok düzenli ve sancısız benimki,üstelik 5-6 güne indi süresi.
Ancak ben biberiye içtiğim zaman programlı, düzenli içiyordum.
13 gün içip; 15 gün ara veriyordum ve içmeye de adet günümden;
3 gün önce başlayıp; son gününden 3 gün sonra bırakıyordum.
Zaten uzmanlar da bitki çaylarında devamlılığı önermiyolar.
Uygulanan kürlerin bile 21 günü geçmemesi gerektiğini belirtiyorlar.

Siz hiç ara vermeden mi içtiniz merak ettim.

kızlar ben bu çayı aldım almasına ama üzerinde 10 saat ılık soğuk suda bekletip öyle için yazıyor, sabah demleyip akşam için akşam demleyip sabah için diye...sitede ise 5 dk. demleyip için yazıyor siz nasıl kullanıyosunuz?

kamelyacımm ve çayı kuyllanan diğer arkadaslar çayı ne kadar süre kullanıp bırakıcaz veya hiç bırakmadan düzenli kullanıcakmıyız lütfen cevapppppppp

canım beninkinin markası hel-kim onda yazıyor 3 ögün yemeklerden 20 dk once bir findanda 5 dk demleyip icin diyor senınkı ne ısmı ne karısık cıvan percemı cayımı

kamelyacımm ve çayı kuyllanan diğer arkadaslar çayı ne kadar süre kullanıp bırakıcaz veya hiç bırakmadan düzenli kullanıcakmıyız lütfen cevapppppppp

canım ben düzenli kullanıdım.. adet oldum bıraktım... sonra adetim bitti tekrar başladımm...bu şekilde 3 ay kullandım..

canım ben sabahları ac karnına, bide gece yatarken sıcak suyun içerine koyarak demleyip içtim..

canım ben düzenli kullanıdım.. adet oldum bıraktım... sonra adetim bitti tekrar başladımm...bu şekilde 3 ay kullandım..

tşkler canım sanırım 3 aydan sonra düzene girdin bende baslıcam yarın hadi bakalım insallah güsel sonuclar alırda yazarım size

canım beninkinin markası hel-kim onda yazıyor 3 ögün yemeklerden 20 dk once bir findanda 5 dk demleyip icin diyor senınkı ne ısmı ne karısık cıvan percemı cayımı

benimkinin markası nurs lokman hekim..aldım kullanamadım hala sitesinde 5 dk.demleyin diyor kutunun üzerinde 10 saat bekletip için diyor CADIARZU

canım ben sabahları ac karnına, bide gece yatarken sıcak suyun içerine koyarak demleyip içtim..

seninkide nurs lokman hekim civanperçemi değil miydi 42 poşetlik?
sabah akşam içicem canım ama ne kadar demlenicek bu çay?sen sıcak mı içtin?

inşalllah canım ya benim kullandığım macunun adı balsarayı çayın adıda akzer bitkisel karışım çayı özel günler için yazıyo ve içinde civanperçemi hayıt tohumu vb özel günler için bitkiler varmış bilemiyorum neyden şifa geldi ama bir hafta boyunca bunları kullandım canım inşallah sende şifa bulursun...

Arkadaşlar ilk önce herkese acil şifalar diliyorum..eger bulabilirseniz nurslokman hekimin çivanpercemli karışık bitki cayını alın..egerki bulamadınız diger markaları alın kullan ama tek bir şartlaa.. benim tavsiye ettigim çayın içindeki bitkiler alacagınız cayda da olsun..benim kullandıgım cayın içinde sadece civapercemi yok (civanpercemi, ısırgan, hindibağ ve zeytin yapragı var) ona göre bakın alın.. oldumu ..:) herkese gecmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…