- 25 Temmuz 2025
- 65
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi hickimse138283719
-
23 temmuz sabah şlk idrarlaTest en son ne zaman yaotiniz
Kan testi verdiniz mimerhaba yardımcı olursanız çok sevinirim ya da benimle baska aynı durumu yasayan var mı merak ettim kendimi bildim bileli döngülerim düzenlidir 28-29 günde bir adet olurum bu ay uygulamaya göre (3 temmuz) yumurtlama günümdü ve o gün korunmalı bir ilişkim oldu başka da ilişkim olmadı fakar sızdırma delik vs var mıydı bilmiyorum 19 temmuz da adet olmam gerekirdi olmadım suan 7 günlük gecikmem var normalde gecikme yaşamayan biriyim ilişkiden geçen sonraki 16-17 ve 20. günlerde testler yaptım negatif çıktı ara ara da kasıklarıma sancı giriyor tarlusal da içtim adet olmuyorum sizce testlerim yanlış olabilir mi geç 3 temmuzdan başka ilişkim olmadı spermin enn fazla 5 gün yaşadıgını düşünürsek o da 8 temmuza denk geliyordu ordan hesapladıgımızda da en gec 15. günde test yapmış oluyorum aranızda normalde adetleri düzenli olup böyle hiç gecikme yaşayan oldu mu
açıkçası istemedigim bir sonuc görmekten cekindigim icin vermedim idrar testin de görmeyi bekledim hep asla reglsi gecikmeyen bir insan icin bu normal mi veya iliskinin üstünden 20 gün gecmesine ragmen testte negatif cıkmasıKan testi verdiniz mi
Anliyorum ,cok fazla stres yaptiysaniz da adet gecikir ama kesinlikle var yok diyebilmek icin kan testi vermenizi oneriyorum. Iliskinin uzerinden 20 gun gectiyse ve idrar testleriniz de negatifse yuksek ihtimalle kan testi de negatif gelecektir ama yine de supheden kurtulmak icin baktirmaniz en iyisi.açıkçası istemedigim bir sonuc görmekten cekindigim icin vermedim idrar testin de görmeyi bekledim hep asla reglsi gecikmeyen bir insan icin bu normal mi veya iliskinin üstünden 20 gün gecmesine ragmen testte negatif cıkması
doğru soyluyorsunuz ama iste..pzt gunu yaptıracagım mutlaka 19 haziran son adet baslangıc tarihi böyle bir se varsa pzt ultrasonda vs gözükür mü acabaAnliyorum ,cok fazla stres yaptiysaniz da adet gecikir ama kesinlikle var yok diyebilmek icin kan testi vermenizi oneriyorum. Iliskinin uzerinden 20 gun gectiyse ve idrar testleriniz de negatifse yuksek ihtimalle kan testi de negatif gelecektir ama yine de supheden kurtulmak icin baktirmaniz en iyisi.
ama enfeksiyon oldugu zamanlarda ya da cook fazla stres yasadıgım zamanlarda bile böyle olmazdım acaba yumurtlamam mı geç oldu kiJinekologa gidin vajinal kultur aldirin, enfeksiyon ya da stres sebebiyle gecikme yasiyor olabilirsiniz.
Stres hava yeme içme uyku düzeni gibi faktörler adet olmamızı engelleyebilir ben daha önce gebe olmadığım halde 3 ay adet görememiştim stresten bu kadar şüpheleniyorsanız kan verin içiniz rahatlasınmerhaba yardımcı olursanız çok sevinirim ya da benimle baska aynı durumu yasayan var mı merak ettim kendimi bildim bileli döngülerim düzenlidir 28-29 günde bir adet olurum bu ay uygulamaya göre (3 temmuz) yumurtlama günümdü ve o gün korunmalı bir ilişkim oldu başka da ilişkim olmadı fakar sızdırma delik vs var mıydı bilmiyorum 19 temmuz da adet olmam gerekirdi olmadım suan 7 günlük gecikmem var normalde gecikme yaşamayan biriyim ilişkiden geçen sonraki 16-17 ve 20. günlerde testler yaptım negatif çıktı ara ara da kasıklarıma sancı giriyor tarlusal da içtim adet olmuyorum sizce testlerim yanlış olabilir mi geç 3 temmuzdan başka ilişkim olmadı spermin enn fazla 5 gün yaşadıgını düşünürsek o da 8 temmuza denk geliyordu ordan hesapladıgımızda da en gec 15. günde test yapmış oluyorum aranızda normalde adetleri düzenli olup böyle hiç gecikme yaşayan oldu mu
tesekkurler icim biraz olsun rahatladı pazartesi günü kan verecegim peki bugun 7. gün gecikmede daha test yapamadım aksam yapıcam ilk idrar olmuyo maalesef yinede olsa cıkar ama degil miStres hava yeme içme uyku düzeni gibi faktörler adet olmamızı engelleyebilir ben daha önce gebe olmadığım halde 3 ay adet görememiştim stresten bu kadar şüpheleniyorsanız kan verin içiniz rahatlasın
Olsa çok rahat çıkar zaten test hatalı değilse hatta silik değil direkt çift çizgi alırsınız ama olduğunu düşünmüyorumtesekkurler icim biraz olsun rahatladı pazartesi günü kan verecegim peki bugun 7. gün gecikmede daha test yapamadım aksam yapıcam ilk idrar olmuyo maalesef yinede olsa cıkar ama degil mi
tamamdır çok teşekkür ederim yorumunuz icinOlsa çok rahat çıkar zaten test hatalı değilse hatta silik değil direkt çift çizgi alırsınız ama olduğunu düşünmüyorum
olabilir ihtimal vermedigim icin rahattım aslında ama regl olmaya basladıgım günden beri bir gün max gecikmiştir adetim o yuzden tedirgin oldum adet gecikmez yumurtlama gecikir o yuzden adetiniz gecikiyor sanarsınız diye yazılar okudum burda acaba yumurtlamam bu ay çok geç mi oldu ki kan da pazartesi günü vereceğim umarım istemedigim bir sonuçla karşılaşmam korundugum haldeKesin şu an çok stres yaptığın için olamıyosun stres çok etki ediyor ya biraz daha olmazsanız kan testi verin
hayır gözükmezdoğru soyluyorsunuz ama iste..pzt gunu yaptıracagım mutlaka 19 haziran son adet baslangıc tarihi böyle bir se varsa pzt ultrasonda vs gözükür mü acaba
son adetimin üzerinden yaklaşık olarak 5.5 hafta geçti amahayır gözükmez
benim de geçti beta değerim 71 olduğu için ultrasonla görünmedi. hamile değilsinizdir muhtemelen kan verip netleştirinson adetimin üzerinden yaklaşık olarak 5.5 hafta geçti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?