- 25 Temmuz 2025
- 65
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi hickimse138283719
-
sizin geç mi yükselmiş acaba hcg seviyeniz neden öyle olmuş ya da geç döllenme vs mi yaşadınız sağlıkla buyutun İnsallahbenim de geçti beta değerim 71 olduğu için ultrasonla görünmedi. hamile değilsinizdir muhtemelen kan verip netleştirin
adetlerim düzensizdir benim ovulasyon zamanıma göre şuan uyumlu gidiyor diye düşünüyorum. Sizin içinde eğer kadın doğumdan randevu alırsanız hem ultrasonla bakar hem de kan testlerinizi yaptırırsınızsizin geç mi yükselmiş acaba hcg seviyeniz neden öyle olmuş ya da geç döllenme vs mi yaşadınız sağlıkla buyutun İnsallah
evet gideceğim pazartesi tesekkur ederimadetlerim düzensizdir benim ovulasyon zamanıma göre şuan uyumlu gidiyor diye düşünüyorum. Sizin içinde eğer kadın doğumdan randevu alırsanız hem ultrasonla bakar hem de kan testlerinizi yaptırırsınız
Ne durumdasınız bnmde 19hazıran son adet tarıhım bende daha adet olmadım gecen kan verdım 2 çıktıdoğru soyluyorsunuz ama iste..pzt gunu yaptıracagım mutlaka 19 haziran son adet baslangıc tarihi böyle bir se varsa pzt ultrasonda vs gözükür mü acaba
olmadım hala 2 negatid mi oluyor benzer bir sey mi yasadınızNe durumdasınız bnmde 19hazıran son adet tarıhım bende daha adet olmadım gecen kan verdım 2 çıktı
Biz cocuk istiyoruz sadece sızınle bat gunumuz aynı demek ıstedım evet negatıf oluyor ama hala regl olmadım bnde oazrtesı tekrar kan vermeyı düşünüyorumolmadım hala 2 negatid mi oluyor benzer bir sey mi yasadınız
adetleriniz duzenli mi normalde belki gec dollenme olmuşturBiz cocuk istiyoruz sadece sızınle bat gunumuz aynı demek ıstedım evet negatıf oluyor ama hala regl olmadım bnde oazrtesı tekrar kan vermeyı düşünüyorum
Duzenlı normalde bır gun bıle gecıkmez 1hafta oldu bakaljm beklıcem bıraz dahaadetleriniz duzenli mi normalde belki gec dollenme olmuştur
benimde negatif ama ben hamile kalmak istemiyorum ama umarım siz hamilesinizdir son ilişkinizin üstünden 15-17 gün geçti mi geçtiyse testte çıkardı herhalde ama belki adete yskın ilişki yaşadıysanız gec döllenme olabilir bilmiyorum bugun ilk idrarla tekrar test yaptisaydınızDuzenlı normalde bır gun bıle gecıkmez 1hafta oldu bakaljm beklıcem bıraz daha
Erken gebelik alin.İdrar testi yaptınız mı bugün veya dün
ben dün yaptımİdrar testi yaptınız mı bugün veya dün
aynen varsa artar lütfen haber verin merak ettim insallah gebeliğiniz vardırKan vermıstom 3gun once 2ydı pazartesi tekrar verıcem eger gebelık varsa belkı artar dıye dusunuyprum
İnşallh zaten hamıle kalsam yazıcamaynen varsa artar lütfen haber verin merak ettim insallah gebeliğiniz vardır
abla bence bugun ya da yarın bi test daha yap gitmedenİnşallh zaten hamıle kalsam yazıcamsızde kan verın ıcınız rahat olsjn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?