Ben de en son 19 Mayıs’ta olmuştum canım daha da olmadımArkadaşlar en son mayısın 22 de adet oldum 7 aylık evliyim karnım kasıklarım agırmasına rağmen adet olamıyorum lütfen bi fikir verim
Bu kadar bi sapma cok normal panik yapacak bisey yok. Ama sürekli geç olma durumu varsa polikistik over olabilirArkadaşlar en son mayısın 22 de adet oldum 7 aylık evliyim karnım kasıklarım agırmasına rağmen adet olamıyorum lütfen bi fikir verim
Aslında hep 6 gün önce oluyorum bu ayın 16 da adet olmam lazımdıBu kadar bi sapma cok normal panik yapacak bisey yok. Ama sürekli geç olma durumu varsa polikistik over olabilir
Hamilelikten neden süphelenmiyosun..git test yap bakalim..yada mevsimsel olabilirAslında hep 6 gün önce oluyorum bu ayın 16 da adet olmam lazımdı
Fikir veriyorum anormal bir durum sezinlediysen doktora gitArkadaşlar en son mayısın 22 de adet oldum 7 aylık evliyim karnım kasıklarım agırmasına rağmen adet olamıyorum lütfen bi fikir verim
Hayır yapmadımTest yaptınmı
Hamile değilsen adet söktürücü kullan ama ama 16si erken değil mi?22 günde bir mi regl oluyorsun
1 hafta az değil, neden yapmadın. İstemiyomusun pozitif olmasından mı korkuyorsunHayır yapmadım
Ben hep sinir stres felan ondan olmamıştır dedim gebelik çok aklıma gelmedi1 hafta az değil, neden yapmadın. İstemiyomusun pozitif olmasından mı korkuyorsun
:) hayirli bi haber aliriz bizde ozaman ..Ben hep sinir stres felan ondan olmamıştır dedim gebelik çok aklıma gelmedi
Nasıl gelmiyor ki :) çok iyi korunuyorsanız gelmez ancakBen hep sinir stres felan ondan olmamıştır dedim gebelik çok aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?