adet olamıyorum

asyademir12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
5
0
1
adet olmam gerek bu hafta göğüslerim şiş hassas ağrım var fazla bacaklarımda ağrı var ama olamıyorum çok stresliyim şu sıralar ve cuma günü ilişkiye girmişti 5 damla içime boşalmış olabilir hamile miyim sizce yani bulantım falan hiç birşey yok halam ve annemin bilgisi var onlar olmazsın yumurtlama dönemin değil diyor ve çok fazla akıntım geliyor beyaz sarımsı vs

Panik yaptırmak istemem ama yumurtlama dışında da hamile kalabilirsiniz. Ayrıca bir damla bile yeter hamile kalmanıza. Gebelik testi yaptırın bence. 10 güne kadar adet gecikmesi normal diye biliyorum.En garanti yöntem kandan gebeliğe baktırmak

Panik yaptırmak istemem ama yumurtlama dışında da hamile kalabilirsiniz. Ayrıca bir damla bile yeter hamile kalmanıza. Gebelik testi yaptırın bence. 10 güne kadar adet gecikmesi normal diye biliyorum.En garanti yöntem kandan gebeliğe baktırmak
çok teşekkür ederim zaten adetim bu aylar çok düzensizdi

yumurtlama dışında da hamile kalınabiliyor mu?

Back
X