Adet olamıyorum

emel456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
9
1
1
Bu ay erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ve normalde 22 sinde regl olmam lazım olamadım 5 günlük gecikmem var 3 idrar testi yaptım negatif çıktı. Kasık ağrım var bacaklarim agriyor olcak gibi hissediyorum. Bu ay çok stres sinir yaptım birde ondan mı acaba yaaa

Bu ay erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ve normalde 22 sinde regl olmam lazım olamadım 5 günlük gecikmem var 3 idrar testi yaptım negatif çıktı. Kasık ağrım var bacaklarim agriyor olcak gibi hissediyorum. Bu ay çok stres sinir yaptım birde ondan mı acaba yaaa
Korunmadan mi iliski yasadiniz? Kan testi yaptirin.

3 idrar testi yanlış sonuç verir mi sizce
Iliski bu ay yasandigi icin idrar testi icin erken olabilir ondan negatif veriyor olabilir. Strestende olabilir adet sokturucu caylar icin. Olmadi mideniz cok bulaniyormus gibi gidin acile o zamanda test yapabiliyorlar ya da yaptirin ne olacak sanki benim berkarliktan kalma beta hcg testim varmis bakire oldugum halde o zamanlar ben daha gecen gun fark ettim e nabizimda.

Dışarıda boşaldıgını biliyorum öyle birsey olmadı diyor ama bilmiyorum stresten olabilir mi diye düşünüyorum. Adet söktürücü çay olarak ne içebilirim bilginiz var mi

Dışarıda boşaldıgını biliyorum öyle birsey olmadı diyor ama bilmiyorum stresten olabilir mi diye düşünüyorum. Adet söktürücü çay olarak ne içebilirim bilginiz var mi
Kekik çayı için sabah 1 çay bardağı bir tutamla demlerim akşam tekrar aynısı yapın sökülürsünüz

Kendine ait siteleri var derken nasıl bulacağım ki
Mesela ben eyüpteyim. Alibey hospital var. Onların kan sonucu kendine ait sayfalarında labaratuvar kodu ile giriş yapıp öğrenmenizi sağlıyor. Bölgenizdeki özel hastaneleri arayarak sonucun e nabıza düşüp düşmediğini bile sorabilirsiniz

Back
X