Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunmadan mi iliski yasadiniz? Kan testi yaptirin.Bu ay erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ve normalde 22 sinde regl olmam lazım olamadım 5 günlük gecikmem var 3 idrar testi yaptım negatif çıktı. Kasık ağrım var bacaklarim agriyor olcak gibi hissediyorum. Bu ay çok stres sinir yaptım birde ondan mı acaba yaaa
Kan testi yaptıramam o yüzden zaten stresliyimKorunmadan mi iliski yasadiniz? Kan testi yaptirin.
Hamile olma ihtimaliniz var korunmadiysaniz.Kan testi yaptıramam o yüzden zaten stresliyim
3 idrar testi yanlış sonuç verir mi sizceHamile olma ihtimaliniz var korunmadiysaniz.
Iliski bu ay yasandigi icin idrar testi icin erken olabilir ondan negatif veriyor olabilir. Strestende olabilir adet sokturucu caylar icin. Olmadi mideniz cok bulaniyormus gibi gidin acile o zamanda test yapabiliyorlar ya da yaptirin ne olacak sanki benim berkarliktan kalma beta hcg testim varmis bakire oldugum halde o zamanlar ben daha gecen gun fark ettim e nabizimda.3 idrar testi yanlış sonuç verir mi sizce
Korunmadan mi iliski yasadiniz? Kan testi yap
Kekik çayı için sabah 1 çay bardağı bir tutamla demlerim akşam tekrar aynısı yapın sökülürsünüzDışarıda boşaldıgını biliyorum öyle birsey olmadı diyor ama bilmiyorum stresten olabilir mi diye düşünüyorum. Adet söktürücü çay olarak ne içebilirim bilginiz var mi
Sabah aç karnına icicem dimiKekik çayı için sabah 1 çay bardağı bir tutamla demlerim akşam tekrar aynısı yapın sökülürsünüz
Bazı özel hastanelerin kendine ait siteleri var e nabıza düşmüyor kan sonuçları. O hastaneleri bularak orda yaptırabilirsinizKan testi yaptıramam o yüzden zaten stresliyim
Tok iç kuzumSabah aç karnına icicem dimi
Çok teşekkür ederim. Çok stres yaptım ya 5 gün geçti ama ağrım var karnım ağrıyor anlamadımTok iç kuzum
Kendine ait siteleri var derken nasıl bulacağım kiBazı özel hastanelerin kendine ait siteleri var e nabıza düşmüyor kan sonuçları. O hastaneleri bularak orda yaptırabilirsiniz
Stresten canım bir şey yok regl ağrısı onlarÇok teşekkür ederim. Çok stres yaptım ya 5 gün geçti ama ağrım var karnım ağrıyor anlamadım
Hangi il ve ilçede siniz yardımcı olabilirsekKendine ait siteleri var derken nasıl bulacağım ki
Mesela ben eyüpteyim. Alibey hospital var. Onların kan sonucu kendine ait sayfalarında labaratuvar kodu ile giriş yapıp öğrenmenizi sağlıyor. Bölgenizdeki özel hastaneleri arayarak sonucun e nabıza düşüp düşmediğini bile sorabilirsinizKendine ait siteleri var derken nasıl bulacağım ki
Çok teşekkür ederimMesela ben eyüpteyim. Alibey hospital var. Onların kan sonucu kendine ait sayfalarında labaratuvar kodu ile giriş yapıp öğrenmenizi sağlıyor. Bölgenizdeki özel hastaneleri arayarak sonucun e nabıza düşüp düşmediğini bile sorabilirsiniz