• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olamıyorum...

kedidir_kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
2.097
142
163
merhabalar,adet düzensizliğim var 2.5 aydır adet olamadım.daha önceden diana-35 kullanıodum 3 sene falan kullandım.sonra midemi bulandırmaya başladı bıraktım.şimdi de olamıyorum.doktora gittim çocuğun olunca düzelme ihtimali olabilir dedi.ultrasona girdim bişe de çıkmadı.farlutal mi kullansam die düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım?

bence kullan cnm bende kullanmıstım ama suan soğan kürü içiyorum cok şükür düzendeyimkaydirigubbakcemile5

merhabalar,adet düzensizliğim var 2.5 aydır adet olamadım.daha önceden diana-35 kullanıodum 3 sene falan kullandım.sonra midemi bulandırmaya başladı bıraktım.şimdi de olamıyorum.doktora gittim çocuğun olunca düzelme ihtimali olabilir dedi.ultrasona girdim bişe de çıkmadı.farlutal mi kullansam die düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım?

merhaba benden önce gene davul tozu, minare gölgesi tarifleri verilmiş ama adet olamamanın altında yatan neden ortaya konulur ise senin için iyi olur. adet düzensizlikleri evlenince geçen şeyler de değildir. hormon tetlerin yapılsın, polikistik overin mi var, tiroidlerinde mi sorun var, başka hormonal sorunlar elensin ona göre doktorunun tavsiye edeceği ciddi bir tedavi al lütfen sevgiler.

merhaba benden önce gene davul tozu, minare gölgesi tarifleri verilmiş ama adet olamamanın altında yatan neden ortaya konulur ise senin için iyi olur. adet düzensizlikleri evlenince geçen şeyler de değildir. hormon tetlerin yapılsın, polikistik overin mi var, tiroidlerinde mi sorun var, başka hormonal sorunlar elensin ona göre doktorunun tavsiye edeceği ciddi bir tedavi al lütfen sevgiler.

çok teşekkür ederim.dediğiniz gibi benim gerekli tetkikleri yaptırmam da fayda var.tekrar teşekkür ederim.iyi günler.

merhabalar...
benım SAT 5 mart tı ve 28 gunde bır cok duzenlı regl oluyorum ....
27 . gun kahve akıntım gelır ertesı gun regl kanamam olur sın 5 aydır.
ve son 5 aydır gebelık beklentım var ...
bu ay 1 nısan da akıntı 2 nısanda regl beklıyordum
fakat 1 nısan aksamı akıntı degıl de ılk defa pembe kırmızı arası 4-5 damla kan geldı
2 nısan da 2-3 damla yıne geldı ve bu sabah da bır damla geldı ...
hıc bır agrım sancım yok gıbı suan sadece karnımda bısey batıyo gıbı..
sızce kıst olusmus ve boyle damla seklınde kanama yapıyor olabılır mı
yada bu yerlesme kanaması olabılır mı ...
ıdrar testı yaptım negatıf cıktı cunku

merhabalar...
benım SAT 5 mart tı ve 28 gunde bır cok duzenlı regl oluyorum ....
27 . gun kahve akıntım gelır ertesı gun regl kanamam olur sın 5 aydır.
ve son 5 aydır gebelık beklentım var ...
bu ay 1 nısan da akıntı 2 nısanda regl beklıyordum
fakat 1 nısan aksamı akıntı degıl de ılk defa pembe kırmızı arası 4-5 damla kan geldı
2 nısan da 2-3 damla yıne geldı ve bu sabah da bır damla geldı ...
hıc bır agrım sancım yok gıbı suan sadece karnımda bısey batıyo gıbı..
sızce kıst olusmus ve boyle damla seklınde kanama yapıyor olabılır mı
yada bu yerlesme kanaması olabılır mı ...
ıdrar testı yaptım negatıf cıktı cunku

selam biriki gün daha bekle eğer normal adet kanamasına dönmez ise muayeneye gidersin, ne olduğunu ancak muayene sonunda öğrenebiliriz çünkü.

merhaba doktor bey,annem 46 yaşında..en son adetini şubatın 6sında gördü.kullandığı her hangi bir ilaç yok(adet için).nisanın 7sinde hafif,bir ped batacak kadar kanaması oldu.Şuanda kanama felan yok kesildi..ne dersiniz?

merhaba doktor bey,annem 46 yaşında..en son adetini şubatın 6sında gördü.kullandığı her hangi bir ilaç yok(adet için).nisanın 7sinde hafif,bir ped batacak kadar kanaması oldu.Şuanda kanama felan yok kesildi..ne dersiniz?

selam öncelikle doktor hanımım, bey değil. anneniz mennapoz öncesi sıkıntılar ve düzensizlikler yaşıyor olabilir. doktora gitmesi gerekir, testleri ve muayenesi için.

Back
X