adet olamıyorum

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
ayın 9unda olmustum ama günlerdir hala olamıyorum cok kotüyüm temmuz 9da tatile gidicem bi an önce regl olmam lazım nolur yardım edin cok caresizim önceden hiç böyle düzensizliklerim olmazdı cok stres yaptım sanırm lütfen yardımcı oluuunnn :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayın 9unda olmustum ama günlerdir hala olamıyorum cok kotüyüm temmuz 9da tatile gidicem bi an önce regl olmam lazım nolur yardım edin cok caresizim önceden hiç böyle düzensizliklerim olmazdı cok stres yaptım sanırm lütfen yardımcı oluuunnn :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

cnm hamilelik olma ihtimali varmı:???

Pardon kızlar yanlış mesaj:).Başka yere yazacakken bura yazdım

Son düzenleme:
offf canım o kaadar çok sey denedim ki... söktürücüsünden asprinine adacayından bilmem nesine kdar hala sökülmedi. sen bulabildin mi bir yol

arkadaslar 7 8 aydır adet olamıyorum.en son 7 ay önce cyclo progynova kullandım 21 gün o şekilde oldum sonra gne yook..tarlusal verdi doktor o da yaramadı. ultrasonlar temiz nedir sorun anlamadım ben stres diyolar alakası yoookk :S hormonal bir durum madem neden hala bir tık yok sinir küpü oldum huyum suyum değişti şu durum yüzünden :S civan perçemi bilmem ne de kullandım yook sonuç hala aynı..

arkadaslar 7 8 aydır adet olamıyorum.en son 7 ay önce cyclo progynova kullandım 21 gün o şekilde oldum sonra gne yook..tarlusal verdi doktor o da yaramadı. ultrasonlar temiz nedir sorun anlamadım ben stres diyolar alakası yoookk :S hormonal bir durum madem neden hala bir tık yok sinir küpü oldum huyum suyum değişti şu durum yüzünden :S civan perçemi bilmem ne de kullandım yook sonuç hala aynı..

ay canım benim yaaa nolucaz böyle bilmiyorum. bende tarlusal kullandım 5 günde bitirdim 2.gün bugun hafif kahverengi pembe karısımı bi sıvı geldi bu adet olacağım anlamına mı geliyorr (inşallah inşallaaahh dua edelimm ):18:

ay canım benim ya ne olacağız biz böyle çok zormuş bayan olmak :( ben tarlusalı kullandım 5 günde bitirdim bugun 2. günüm ve cok az peçeteyi kirletecek kadar yani kahverengi-pembemsi bi akıntı geliyor bu adet olacağım anlamına mı geliyor sizce (inşallah inşallah inşallah )hafif karın ve kasık ağrımda cabası ? :18::18::18:

Back
X