- 23 Mayıs 2009
- 14.480
- 15.912
- 823
- Konu Sahibi emirimherseyim
-
Neden 1 hafta bekliyorsunuz ki , anneniz neden böyle demiş onu hiç anlayamadım.
Bittiği gün alın, zaten boy abdesti bittiği gün alınır.
Ama olur da hani kırkta yılda bir, bitti zannedersiniz aaa bir bakarsınız 1-2 damla, o zaman tekrar alırsınız.
kızlar kusura bakmayın lütfen yenı uye oldugum ıcın konu acamıyorum bende buraya yazayım dedım bu saatte. Ben bebek ıstıyorum ama esım ıstemıyo bıraz once ılıskkıye gırdık gerı cekılme yontemıyle korunuyor uzerıme sey yaptıbende o odadan cıkınca parmagımla aldım ıcerıye soktum 1 dk sonra feci kücük abdestim geldii mecbur kalktım yaptm sonra dusa girdim sizce olabilirmi bişeler bu arada adet duzensızlıgı var o yusden 2 gundur tarlusal ıcıyorum
aynen benim de içim bi fena oldu...ay içim bi fena oldu keşke yazmasaydın brr
spermler havayla temas halinde birkaç saniye içinde ölürler zaten.
insaallah faydali olabilmisimdir canim, cok cok hassas bi konu, o yuzden soylentileri duyunca cok uzuldum.. iyi bi ilmihal bilgisi lazim hepimize, ozellikle bu gibi konularda..Cui Bono zaten gerekli cevabı cok güzel vermis, teşekkür ederiz böyle guzel bir aciklama yaptığın için arkadaşım.
Ben sadece bir şey belirtmek isterim ki cunüp cinsel iliskiden sonraki haldir. Adetli hale hayiz denir. Sevgiler..
insaallah faydali olabilmisimdir canim, cok cok hassas bi konu, o yuzden soylentileri duyunca cok uzuldum.. iyi bi ilmihal bilgisi lazim hepimize, ozellikle bu gibi konularda..
benim adetim cuma gecesi bitti abdestimi aldım afedrrsin tüyler için krem kullandım ama tahriş oldu hep :/ neyse cumartesi günü eşimle beraber olduk hemen abdestimi aldım yine ama pazr günü ikindin gibi leke gibi kan gibi bişey geldi ogün Annemler deydik ve duşa giremedim bugün de geç geldik eve şimdi ben emin olamadım eşimle beraber olduğum için günah işlemiş sayılır mıyım birde tahriş olan yer kanamış adet kanı da olmayabilir ne yapmam gerekir gusl abdestimi aldım ama içim rahat degil düzensiz gidiyor adetim tam kestiremiyorum eşimi de reddemedim 2.çocugu istiyoruz zor hamile kalıyorum o yüzdenbildigimi de soyleyeyim, bi kadin kendi adet suresini tespit eder, (yanlis olmasin) 2 ay takip eder ve atiyorum 5gun surup sonrasinda bembeyaz akintiya döndü ise gusul abdestini alir, o gunden sonra gelen koyu akinti olursa ozur kabul edilir ve guslu bozmaz.. bu kisiye gore degisir, 6 gun de olabilir, 8 gun de.. hanefi mezhebine gore adet suresi max 10gundur (şafii'de 15), iki ay takip ettiniz ve 10gune kadar akinti bembeyaz olamadiysa, 10gun adetli kabul eder ve 10gunun sonunda abdest alirsiniz, 10gun surenlerde adet oldugu saat onemlidir, gusul yine o saatte alinir..10gunden sonrasi ozurdur ve abdestiniz bozulmaztabi dedigim gibi, once kendini takip edip gununu hesaplaman lazim, herkesin 10gun olmaz, o max'dir..
Fetva vermem cok dogru olmaz canim, yani ince ayrintilarda cekiniyorum.. Ama sen adetin bitti diye abdest almissin,bile bile gidip cunupken beraber olmamissin, gunah olmamistir insaAllah.. Tahris kani mi adet kani mi bilemiyorsan, icin rahat etsin diye bidaha al bence abdest..benim adetim cuma gecesi bitti abdestimi aldım afedrrsin tüyler için krem kullandım ama tahriş oldu hep :/ neyse cumartesi günü eşimle beraber olduk hemen abdestimi aldım yine ama pazr günü ikindin gibi leke gibi kan gibi bişey geldi ogün Annemler deydik ve duşa giremedim bugün de geç geldik eve şimdi ben emin olamadım eşimle beraber olduğum için günah işlemiş sayılır mıyım birde tahriş olan yer kanamış adet kanı da olmayabilir ne yapmam gerekir gusl abdestimi aldım ama içim rahat degil düzensiz gidiyor adetim tam kestiremiyorum eşimi de reddemedim 2.çocugu istiyoruz zor hamile kalıyorum o yüzden
aldım abdestimi canım ama içim rahat degil sadeceFetva vermem cok dogru olmaz canim, yani ince ayrintilarda cekiniyorum.. Ama sen adetin bitti diye abdest almissin,bile bile gidip cunupken beraber olmamissin, gunah olmamistir insaAllah.. Tahris kani mi adet kani mi bilemiyorsan, icin rahat etsin diye bidaha al bence abdest..
Sen abdest aldigindan temiz oldugunu dusunerek beraber olmussun esinle.. Istersen tovbe et dua et icin rahatlaraldım abdestimi canım ama içim rahat degil sadece
haklısın en iyisi bir abdest daha alıp tövbe etmekSen abdest aldigindan temiz oldugunu dusunerek beraber olmussun esinle.. Istersen tovbe et dua et icin rahatlar
Bir de ilmihal bilgisi cok saglam olan birine danis derim adet gunu mevzunu.. Duzensiz olunca zor oluyor tesbitihaklısın en iyisi bir abdest daha alıp tövbe etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?