adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Tam günümde adet oldum. Normalde bi hafta süren adetim 10 gün sürünce doktora gittim, hamile olduğumu öğrendim.
3. ayda maalesef bebeğimin kalbi durdu kaybettim.
Adetten sonra test yapın bence, hiç belli olmuyor bu hamilelik durumları kızlar
Cnm belirtilerin baska var miydi rabbim yerini doldurur insallah

Bi iki defa hafif bi bulantım oldu ama belirti denecek kadar bile değildi. Normal adetimden tek farkı biraz uzun sürmesiydi
Benim de son adetim uzun surdu ve ağrısız gibiydi hemen ardindan göğüsler sisti hassaskasti bir de istahim acik ama test yapmistim biter bitmez bisey yoktu

Benim de son adetim uzun surdu ve ağrısız gibiydi hemen ardindan göğüsler sisti hassaskasti bir de istahim acik ama test yapmistim biter bitmez bisey yoktu
Evde de test yapmıştım, silik bi şekilde ikinci çizgi çıkmıştı ama kanda beta hcg değerim 1200lerde çıktı. Test yaptırdığım gün kanamam devam ediyordu üstelik:KK57:

ya kızlar bende bu ay 5 gün geç geldi ve 4 gün sürdü normalde 8 gün sürer bendede bulantı baş dönmesi,bel ağrısı çok var.ayrıca acaba diyorum ben 3 ay önce bebeğimi kürtajla aldırdım :KK43:( kalbi durmuştu.bu ikinci adetimdi acaba o yüzdenmi diyorum düzenemi girmedi ama bilemiyorum çok ümitlendim bu ay adetim geçince ama adet oldum 5 gün sonra :KK43:( sizce hamile olma ihtimalim kaç?test alma içimden gelmio neg. çıkar diye

Merhaba
Bende bu ay adet gordum iki gun pembe bir akinti sonrasinda cogaldi hafif ama herzamanki gibi degil ve suan 3 gun ben gunluk ped ile gunumu gecirebiliyorum ki oyle olmazdi karnimin alt kisminda yumurtaliklarimin oldugu kizim şiş ve tas gibi normalde bilirsiniz adet olunca sislik iner inmiyor ve hala umutluyum bu durumda adetken test yapsam cikarmi ki acaba ?

selam kızlar
adet olup ancak hamile olduğunu bazı belirtiler sonucu test yaparak öğrenen oldu mu hiç?
böyle bir şey olabilirmi?
benim kast ettiğim üstüne görme, kahverengi lekelenme yada pembe akıntı değil
bildiğimiz kanamalı adet olup sonra yaşadığı belirtiler sonucu hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

ben adet oldum temizlendim, ancak üzerimdeki bazı belirtiler beni teste yöneltiyor.
aşırı halsizlik, yorgunluk uykusuzluk, uyuşukluk var
göğüslerde sızlama, mide de yanma ve bulantı
az ayakta durunca belim kopuyor
ayrıca ( kusuruma bakmayın ) ilişkide yanma var

kafana takıyorsun diye düşünebilirsiniz,
fakat ben 3 aydır kurslara gidiyorum ve bu kurslar sayesinde hiç kafama takmadığım ve stres yapmadığım için çok düzenli oldu adetlerim
ve eskisi gibi düşünmüyorum çocuğu çünkü fırsatım olmuyor

ne dersiniz?
... Hamileymimissin ??? Bendede ayni belirtiler var ilk denememiz bu esimle ve cok heycanliyimmm aslinda aklima annelik geldiginde bile duygulanip agliyorum yani o derece benim kasik agrilarim cok var bacaklarim belim kopuyor resmen ama gecen persembe adet oldum ve hala devam ediyo normalde cok kisa sùrer benim adetim ama bu ay degisik oldu ve halaa kasiklarim belim agriyo bugun test aldim bikac gùne yapicam inshaallah ... Allah isteyen herkese Anneligi tattirsin inshaallah kizlar

Kizlar merhaba
Bu ay ayin 24 de hastalandim
24.10.2016 da hastalandim 5 gun surdu
31.10.2016 da hastaneye gittim oyle muayene olayim diye bi gittim
Sol yumurtaligim 18 m olmus cumartesi gel dedi bu hafta iliski haftasi olsun dedi bir gun arayla tabi bu arada hic bir ilac kullanmadim
Bugun 5.11.2016 da doktora gittim yumurtan catlamis cok guzel dedi simdi adet olmazsan gel test yapalim dedi daha iki hafta var ama adetime olucem meraktan
Kasik agrim cok var akintim inanilmaz gogus uclarim agriyor ve yemedigim seyleri yemek istiyorum doktora da soyledim suan da net bisey diyemem dedi nedemek bunlar yumurta catladiysa hamilelik olurmu acaba yuksek ihtimalmi nasil anlarim yardimci olun yaaaa

Kizlar bnde yeni evliyim hamile oldumu umut ediyodum edetim 1 gun gecikti ve bugun oldum belirti falan vardi ve hala biseyler var napmaliyim yardim edin

Kondomla hiç içe boşalmadan yırtık olmadan hamile kalınır mı ve en son eşimle ilişkimiz 22 ekim yumurtlamamın 2.günündeydi o günden 18 gün sonra yani 33 günde regl oldum hep 33-34 günde regl olurum ama 3 gün yoğun 3 gün azdı hatta ilk 2 gün aşırı yoğundu bugün adetin 6.gününde çok az kan geldiği için üstüne görme olabilir mi diye test yaptım ve negatif çıktı sizce hala hamile olma ihtimalim var mı hamile kalmamam gerekiyor işimden okulumdan dolayı bu yüzden eşimle çok dikkat ediyoruz sık sık ilişkiye bile girmiyoruz 10 gündür de geçmek bilmeyen tuvalete gittiğimde rahatlayan karın ağrım var en çok sağ tarafta oluyor gerçekten kafam karışık yardımcı olun 6 ekim ve 9 kasımda regl oldum sizce üstğne görme olup teste negatif çıkar mıydı ve reglin ilk günü asprin içtim acaba asprinden dolayı ilk 3 gün yoğun geçmiş olabilir mi aklım karışık

selam kızlar
adet olup ancak hamile olduğunu bazı belirtiler sonucu test yaparak öğrenen oldu mu hiç?
bildiğimiz kanamalı adet olup sonra yaşadığı belirtiler sonucu hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

ben adet oldum temizlendim, ancak üzerimdeki bazı belirtiler beni teste yöneltiyor.

fakat ben 3 aydır kurslara gidiyorum ve bu kurslar sayesinde hiç kafama takmadığım ve stres yapmadığım için çok düzenli oldu adetlerim

ne dersiniz?
Bende öyle oldu adwt oldum Aralık 9da 20de test yaptım hamileyım ve 5 haftalık tuhaf bir durum ama var.

selam kızlar

ne dersiniz?
Su an ayni durumdayim. Acaba siz konuyu actiginizda hamilemiydiniz acaba🤔

Peki neden şüphelenip öğrendiniz çok merak ettim ben de şüpheleniyorum su an adet oldum yine her zamanki gibi ama birkaç gündür ağzımda tükürük mide yanması ve geğirme kusma isteği var mide gurultusu da oluyor arada yani hiç böyle olmadım işte aklıma geliyor olabilir mi gebelik

Back
X