• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet oldum ama hamile olabilir miyim

incimom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
78
16
3
24
Kızlar selam. Ben adet oldum ancak normalde altı gün süren adetim iki günde bitti. Üstüne mi gördüm diye şüphe edip test yaptım sizce mümkün olabilir mi böyle bir şey?

Eklentiler

• 1000020370.webp
    1000020370.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 88
  • 1000020371.webp
    1000020371.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar selam. Ben adet oldum ancak normalde altı gün süren adetim iki günde bitti. Üstüne mi gördüm diye şüphe edip test yaptım sizce mümkün olabilir mi böyle bir şey?
Canım bende aynı durumdayım âdet oldum iki gün sonra bitti altı gün devam ederdi adetim bitti ama göğüslerimde hassasiyet başladı akşam test yaptım iki çizgi var bende kan vericem iki gün sonra

Yanlız birşey sorucam ikinci silik olan çizgi hemenmi çıktı yoksa beş dk sonra mı çıktı kuruma çizgisi değildir inşallah benim iki çizgi direk belirdi

Canım bende aynı durumdayım âdet oldum iki gün sonra bitti altı gün devam ederdi adetim bitti ama göğüslerimde hassasiyet başladı akşam test yaptım iki çizgi var bende kan vericem iki gün sonra
Yaaa gerçekten mi bende salı günü vericem inşallah

Yanlız birşey sorucam ikinci silik olan çizgi hemenmi çıktı yoksa beş dk sonra mı çıktı kuruma çizgisi değildir inşallah benim iki çizgi direk belirdi
Direkt belirdi bende de ilk dkda direkt gördüm bekledikçe daha net oldu tabiki ama gri bir çizgi değil direkt pembe

Normal adet olduysaniz kimyasal olabilir, ama yine de Allah bilir ustune goren de var uc dort ay kan verin takip edin isterseniz, gonlunuzce olsun🌸

Normal dolu dolu oldu ama ikinci gün akşamı ansızın bitti tık yok
Aynen öyle toplam bir gün sürdü benimde bir gün normal kanamaydi sonrası hiç gelmedi boş ped taktım yanii 6 7 gün regl gören biriyim normalde ve dolu dolu görürüm son gün azalır sadece çok az ağrım olur genelde ama bu adetimde ilk gün resmen yerlerde surundum

Reglinizi normal mi oldunuz? Yani az mı geldi yoksa ped doldurdu mu? Benimde 2 gün dolu dolu geldi sonra leke şekline döndğ. Normalde 7-8 gün sürüyordu

Reglinizi normal mi oldunuz? Yani az mı geldi yoksa ped doldurdu mu? Benimde 2 gün dolu dolu geldi sonra leke şekline döndğ. Normalde 7-8 gün sürüyordu
Bir gün dolu dolu geldi sonrası çok az ve ikinci günde bitti üçüncü gün hiç gelmedi peçeteye sildikce geldi

Back
X