Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende aynı durumdayım âdet oldum iki gün sonra bitti altı gün devam ederdi adetim bitti ama göğüslerimde hassasiyet başladı akşam test yaptım iki çizgi var bende kan vericem iki gün sonraKızlar selam. Ben adet oldum ancak normalde altı gün süren adetim iki günde bitti. Üstüne mi gördüm diye şüphe edip test yaptım sizce mümkün olabilir mi böyle bir şey?
Yanlız birşey sorucam ikinci silik olan çizgi hemenmi çıktı yoksa beş dk sonra mı çıktı kuruma çizgisi değildir inşallah benim iki çizgi direk belirdiKızlar selam. Ben adet oldum ancak normalde altı gün süren adetim iki günde bitti. Üstüne mi gördüm diye şüphe edip test yaptım sizce mümkün olabilir mi böyle bir şey?
Yaaa gerçekten mi bende salı günü vericem inşallahCanım bende aynı durumdayım âdet oldum iki gün sonra bitti altı gün devam ederdi adetim bitti ama göğüslerimde hassasiyet başladı akşam test yaptım iki çizgi var bende kan vericem iki gün sonra
Direkt belirdi bende de ilk dkda direkt gördüm bekledikçe daha net oldu tabiki ama gri bir çizgi değil direkt pembeYanlız birşey sorucam ikinci silik olan çizgi hemenmi çıktı yoksa beş dk sonra mı çıktı kuruma çizgisi değildir inşallah benim iki çizgi direk belirdi
Bir şey daha sormak istiyorum adetin nasıldıYanlız birşey sorucam ikinci silik olan çizgi hemenmi çıktı yoksa beş dk sonra mı çıktı kuruma çizgisi değildir inşallah benim iki çizgi direk belirdi
Normal adet olduysaniz kimyasal olabilir, ama yine de Allah bilir ustune goren de var uc dort ay kan verin takip edin isterseniz, gonlunuzce olsunKızlar selam. Ben adet oldum ancak normalde altı gün süren adetim iki günde bitti. Üstüne mi gördüm diye şüphe edip test yaptım sizce mümkün olabilir mi böyle bir şey?
Çok teşekkür ederimm sabah bulantısı şüphesiyle yaptım bende çok şaşırdımNormal adet olduysaniz kimyasal olabilir, ama yine de Allah bilir ustune goren de var uc dort ay kan verin takip edin isterseniz, gonlunuzce olsun![]()
Normal dolu dolu oldu ama ikinci gün akşamı ansızın bitti tık yokBir şey daha sormak istiyorum adetin nasıldı
Anladım canım rabbim gönlüne göre versin inşallah kan ver ozaman kesinleşsinDirekt belirdi bende de ilk dkda direkt gördüm bekledikçe daha net oldu tabiki ama gri bir çizgi değil direkt pembe
Aynen öyle toplam bir gün sürdü benimde bir gün normal kanamaydi sonrası hiç gelmedi boş ped taktım yanii 6 7 gün regl gören biriyim normalde ve dolu dolu görürüm son gün azalır sadece çok az ağrım olur genelde ama bu adetimde ilk gün resmen yerlerde surundumNormal dolu dolu oldu ama ikinci gün akşamı ansızın bitti tık yok
İnşallah hayırlı haberle birbirimizi müjdelerizYaaa gerçekten mi bende salı günü vericem inşallah
Ay inşallah çok istiyorum nolur dua edelim birbimizeeİnşallah hayırlı haberle birbirimizi müjdeleriz![]()
Hep ediyorum canım namazlarımın arkasından Rabb'im isteyene nasip etsin inşallahAy inşallah çok istiyorum nolur dua edelim birbimizee
Aminn canımmHep ediyorum canım namazlarımın arkasından Rabb'im isteyene nasip etsin inşallah![]()
Reglinizi normal mi oldunuz? Yani az mı geldi yoksa ped doldurdu mu? Benimde 2 gün dolu dolu geldi sonra leke şekline döndğ. Normalde 7-8 gün sürüyorduKızlar selam. Ben adet oldum ancak normalde altı gün süren adetim iki günde bitti. Üstüne mi gördüm diye şüphe edip test yaptım sizce mümkün olabilir mi böyle bir şey?
Bir gün dolu dolu geldi sonrası çok az ve ikinci günde bitti üçüncü gün hiç gelmedi peçeteye sildikce geldiReglinizi normal mi oldunuz? Yani az mı geldi yoksa ped doldurdu mu? Benimde 2 gün dolu dolu geldi sonra leke şekline döndğ. Normalde 7-8 gün sürüyordu
Âmin Allah razı olsun canımAminn canımmFurkan suresi 74. Ayeti oku canımm rabbim ikimize de nasip etsin inşallah
![]()