Adet oldum ama hamilelik belirtileri devam ediyor

yuta3838284773

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
23
4
1
24
Merhaba adet gecikmem olduktan sonra mide bulantısı karında şiddetli nabız gibi atma hissi ve göğüslerde hafif sislik vardı birde göğüs üstümde kıl çıkacak gibi noktalar. bu sırada çok stres yaptım adetimin zaten arada geçilebiliyor mide bulantısı göğüs şişligi ve nabız hissi devam etti 3-4 gün boyunca sonra adet oldum bildiğiniz kırmızı adet kokulu bi kanama ama normalden az geldi kan ama adet yani nabız hissi de azaldı baya normalde adet zamanı kanamasında böyle belirtiler görmem. yani stresten kanın azalabilecegini düşündüm. Adet sırasında ve adet bitti şuan 7. Gün hala belirtiler devam ediyor. Bu kıl çıkacak gibi dediğim noktalar kıla dönüştü göğüs üstüme bastırınca ağrıyor şişme var. Ama adet oldum yani adetti bildiğiniz. Neden geçmiyor bu mide bulantısı gebelik dışında neden olabilir lütfen yardım edin

Baş dönmesi mide bulmtısı bu kadar erken olan birşey değil adet olmuşsunuz işte. Sürekli kafanızda kurduğunuz için yalancı belirtiler oluyor. Biraz rahat olun.

Merhaba adet gecikmem olduktan sonra mide bulantısı karında şiddetli nabız gibi atma hissi ve göğüslerde hafif sislik vardı birde göğüs üstümde kıl çıkacak gibi noktalar. bu sırada çok stres yaptım adetimin zaten arada geçilebiliyor mide bulantısı göğüs şişligi ve nabız hissi devam etti 3-4 gün boyunca sonra adet oldum bildiğiniz kırmızı adet kokulu bi kanama ama normalden az geldi kan ama adet yani nabız hissi de azaldı baya normalde adet zamanı kanamasında böyle belirtiler görmem. yani stresten kanın azalabilecegini düşündüm. Adet sırasında ve adet bitti şuan 7. Gün hala belirtiler devam ediyor. Bu kıl çıkacak gibi dediğim noktalar kıla dönüştü göğüs üstüme bastırınca ağrıyor şişme var. Ama adet oldum yani adetti bildiğiniz. Neden geçmiyor bu mide bulantısı gebelik dışında neden olabilir lütfen yardım edin
Bunların hamilelik belirtisi olduğunu size kim söyledi

Tamam da bu belirtiler neden oluyor onu anlamıyorum
Hamile olduğunuza bu kadar inanırsanız vücudunuz da inanıp ona göre tepki verebilir bu ay farklı bir hormonal dalga yaşıyor olabilirsiniz stres olabilir her şey olabilir böyle bir hamilelik belirtisi yok benim bir arkadaşım ne zaman ağrılı regl olsam adet doğum provasıdır derdi yani zaten vücut hamile olmak için yumurtluyor hamile olamıyor patlıyor kanıyor benzer işler yani olabilir belirti

Bunlar hamilelik belirtisiyse şayet, benim bu kadar çocuğum olurdu. si4XChbIgkCbApuwKGvvyg.webp

Back
X