kızlar eşimle 2011 temmuzda evlendik. geçtiğimiz ay boyunca korunmadık. ben de saf saf hamilelik triplerine bile girdim ama bugün adet oldum. kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki....
aslında öncesinde doktora falan gitmedim ama insan acaba ben de bi sorun mu var diye takılıyo. Kendimi teselli ediyorum umarım en yakın zamanda hayırlı haberler alırım burdan da duyururum...
cnm ins ALLAH duani kabul eder.benim sana tavsiyem hamilelik oncesinde doktora gidip bi gozuk.biz 3 sene korunduk,hatta bi keresinde esim icime kacirdi biraz.hamile kalacagim diye cok korkmustum ama gebe kalmadim.zamani gelince cocuk dusunmeye basladik ve calismalara koyulduk. 4 ay sonunda hala cocugumuz yoktu.ben doktora gittim bi sorun cikmadi.bide esimi ikna edip sperm analizi yaptirdik.esimde 40-50 milyon olmasi gereken sperm sayisi 13 taneydi.dunyalar basimiza yikilmisti.tup bebek tedavisi yaptirdik ve cok sukur simdi ikizlere hamileyim.ins hersey yolundadir.zaten normalde 1 sene icinde hamile kalman gerekiyor.daha cok zamaniniz var.endiselenmen icin cok erken.2 gun arayla iliskiye girin.ve kalcanin altina yastik koy.iyi calismalar :)