Adet olmadan ince kahverengi akinti

yasocapar35

Evli Mutlu
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
36
29
3
29
Merhaba anne adayları ben birşey sormak istiyorum ben adet olmadan ilk kirmizi kan ardindan kahverengi akinti 4 gün sürdü ve şuan 4 gün sonra şimdide ara ara kasik ağrım var neden olablir acebaa hamilileklimi iligili

Bende ilk koku hassasiyeti ve göğüs ağrıları ile oldu kahverengi akıntı hiç gelmedi. Ama adeti bittikten 1 gün sonra nokta kadar kan gelmişti meğerse hamleymisim

Selam arkadaşlar henüz yeni üye oldum ancak başım her sıkıştığında bu foruma koşuyordum. 9 aylık evliyim ve iki aydır bebek düşünüyoruz. İki gün önce şiddetli kusma ve ishal şikayetiyle acile gittik. Serum verip gönderdiler Bi sürü de ağır ilaçlar yazmışlar. İlaçları almadım belki gebeyimdir diye. Ertesi gün tahlil yapmaya gidecektik. Mens olduğumu gördüm ve 5 gün erken oldum. Aslında pek mens gibi de değil. Lekelenme var dünden beri. Evhama kapılmak istemiyorum ama acaba gebeyim de düşük mü yapıyorum. Aynı şeyi yaşayan var mı lütfen yol gösterin. Konu açtım ama sesimi duyuramadım galiba Yardıma ihtiyacımız var.

Merhaba anne adayları ben birşey sormak istiyorum ben adet olmadan ilk kirmizi kan ardindan kahverengi akinti 4 gün sürdü ve şuan 4 gün sonra şimdide ara ara kasik ağrım var neden olablir acebaa hamilileklimi iligili
Sizinle aynı şeyi yaşadığım için bu konuya yöneldim. Şu andaki durumunuz nedir acaba

Şuan durumu öğrenmedim sağlık ocağına gittiğimde 24 nisan pazartesi günü kan alçaklar inşallah sevincli bi haber alırım şenindemi böyle durum var

Benim de ona benzer bir durum var şu anda. Ama geleniyim bilmiyorum Cuma günü muayene olacağım. Benim de mensime 5 gün kala çok açık bir kahve rengi akıntı başladı ve iki gündür böyle devam ediyo. Adet olsam sancım muhakkak olur ama sancı Yok. Göğüslerimse nimüthiş bir şişkinlik var iki gündür belim çok ağrıyo. İnşallah Rabbim Ümit ettiklerimizle karşılaştırır

Amin inşallah hayırlı bi haberler alırız canım allahım herkeze anne olmayı nasip etsin dua edelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…