Bugün 10. Gün akıntı kanama yok dün belim ağrıyordu biraz bugün oda yok ilk defa böyle bir durum yaşıyorumbetanın en azından yükselmesi lazımdı kadın doğum doktoruna bı görünün geç döllenmede olabilir olmayabilirde aynı zamanda
doktora görün muhakkak normal bı durum değilBugün 10. Gün akıntı kanama yok dün belim ağrıyordu biraz bugün oda yok ilk defa böyle bir durum yaşıyorum
Hamilelikte sürekli belirti olmak zorunda mı yani o akıntı bittikten sonra belirtilerimin geçmesi normalmidirdoktora görün muhakkak normal bı durum değil
yo belırtısız o kadar hamıle kalan var kı akıntı bıle olmayan ilk başlarda bıraz şans işi herkes farklı yaşıyor hamileliğiHamilelikte sürekli belirti olmak zorunda mı yani o akıntı bittikten sonra belirtilerimin geçmesi normalmidir
Kan versem bu akşam erken mi olur acaba pazar akşam mı versem direktyo belırtısız o kadar hamıle kalan var kı akıntı bıle olmayan ilk başlarda bıraz şans işi herkes farklı yaşıyor hamileliği
sen bılırsın canımm bugun versen pazartesi sonuç çıkarKan versem bu akşam erken mi olur acaba pazar akşam mı versem direkt
Özelde veririm hemen 1 saatte çıkıyorsen bılırsın canımm bugun versen pazartesi sonuç çıkar
ver o zaman canımm bugunÖzelde veririm hemen 1 saatte çıkıyor
Özelde veririm hemen 1 saatte çıkıyor
0 çıktı yarın doktor randevum var muayane olcam yazarım burdanGittiniz mi hastaneye acaba sonucu çok merak ettim aynı durumu yaşıyorum sizinle
Merhaba sonucunuz ne oldu regl oldunuz mu0 çıktı yarın doktor randevum var muayane olcam yazarım burdan
Hayır olmadım cuma günü doktor randevum varMerhaba sonucunuz ne oldu regl oldunuz mu
Ben de regl geceli 2 gun oldu normalde asla gec olmam hatta erken olurum bu ay gecikti ama hic belirtim yok ptesi beta vermiştim 0.3 tü anlamadım yaa reglin 21.gunu progestron testi vermiştim 25 cıkmıs deger cok iyi bilmom kafam karıstı yaHayır olmadım cuma günü doktor randevum var
Adet gecikmesinin mi 10.gunu?benimde 10. Güne kadar 0 çıktı cuma 18 . Gün olcak ozaman bakalım ne diycekler bi doktora muayane ol bence
EvetAdet gecikmesinin mi 10.gunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?