Adet olup arkasından hamile olduğunu öğrenen var mı??

iko44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
7
0
1
31
Etrafımda bi kaç arkadaşımdan duyduğum konuyu sizlere danışmak istedim. Normal şekilde adet görüp adet bittikten sonra gebe olduğunu öğrenenler yazabilir mi kızlar ???

Etrafımda bi kaç arkadaşımdan duyduğum konuyu sizlere danışmak istedim. Normal şekilde adet görüp adet bittikten sonra gebe olduğunu öğrenenler yazabilir mi kızlar ???

Normal gününde ve normal şekilde regli olup hamilelik öğrenmeniz tıbben mümkün değil.
Gebeliğin ilk dönemlerinde yerleşme kanaması, rahim çevresinde kanama vb görülebilir. İnsanlar bunları regli sanıyor ama değil.

Bu ay adetim bir gün sürdü mesela. Normalin çok dışındaydı ama hamile değilim. Hamile miyim diye de şüphelenmedim çünkü hamile kalamıyorum zaten.
Neyse, hamile olup adet olmak mümkün değil. Hamile olup düşük tehlikesi sebebiyle kanama yaşanır en fazla.

Kuzenimin başına geldi hamilelik başında ve üçüncü ayında adet gibi kanama gördü bende böyle bi durumu başka yaşayan var mı diye merak ettim yine de cevabınız için teşekkür ederim

Özel bi durum söz konusu değilse hamile neden kalamıyorsunuz herhangi bi sağlık problemi mi var

Kuzenimin başına geldi hamilelik başında ve üçüncü ayında adet gibi kanama gördü bende böyle bi durumu başka yaşayan var mı diye merak ettim yine de cevabınız için teşekkür ederim

Bu bahsettiğiniz regli değil, düşük tehlikesi; rahim ya da rahim çevresi kanamadan kaynaklanır. İğneler, ilaçlar, fitiller ve istirahat ile geçirilen bir süreçtir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…