Adet olup hamile kalan üstüne görme

ezgilililiili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
83
18
38
28
Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum bu durumu yaşayan yada çevresinde olan var ise… 28 ocakta dolu dolu adet oldum 5 şubatta bitti sonrasinda 10 şubatta lekelenme yaşadım dun test yaptım 2 farkli testle pozitif çıktı bu durumu yaşayan varmi kimyasal yada dis gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_1652.webp
    IMG_1652.webp
    5 KB · Görüntüleme: 257
Merhaba aynı durumu bende yasiyorum 4 gün adet oldum. Adetimin bittiği gün beta verdim 20.55 çıktı iki gün sonra 20.22 Çıktı iki gün sonra 58 çıktı. Yarın tekrar vereceğim. Adet gördüğüm halde beta değerim düşmedi aksine yükseldi. Sizin son durumunuz nedir?
Hamile misin peki yada gebelik belirtileri olmadı mı hiç

Aynısını yaşadım😃
Şu an bebeğim 34 günlük☺️
ayy allah bağışlasın öncelikle🥰 bu ay ben de aynı şeyi yaşadım. reglim 2 gün sürdü ve hafifti çünkü normalde 4-5 gün pıhtılı oluyor. sizin ne gibi belirtileriniz vardı, kaç gün sonra öğrendiniz?

ayy allah bağışlasın öncelikle🥰 bu ay ben de aynı şeyi yaşadım. reglim 2 gün sürdü ve hafifti çünkü normalde 4-5 gün pıhtılı oluyor. sizin ne gibi belirtileriniz vardı, kaç gün sonra öğrendiniz?
Benim de pıhtılı olurdu normalde ama o süreçte pıhtı olmadı ki yoğun kanamalarım da olmadı. Ben 11. hafta bitmişti 12.haftaya başlamıştım yani 3 aylık hamileyken öğrendim 🙈

Benim de pıhtılı olurdu normalde ama o süreçte pıhtı olmadı ki yoğun kanamalarım da olmadı. Ben 11. hafta bitmişti 12.haftaya başlamıştım yani 3 aylık hamileyken öğrendim 🙈
yaaaaa allah bağışlasın, çok sevindim senin adına🥹🥰 darısı başıma diyeceğim ama sanmıyorum şuan.. çünkü lekelenmem devam ediyor ve sol kasığımdan bacağıma inen bir ağrım var🥺

Back
X