Adet olup hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

kubrakenan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
15
1
1
28
Merhaba hanımlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayın 16sinda adet oldum ilk 1 saat kasıklarım ağrıdı sonra geçti pembe kan geliyordu sonra normal şekilde devam etti ilk gün çok ağrı yaşarım normalde ama bu ay yaşamadım goguslerimde adet olduktan sonra şişti normalde 2 hafta önceden şişerdiler ve istahimda o zamanlar açılırdı bel agrisi cekerdim ama bu ay hepsi adet olduktan sonra oldu 2. Günü normal kirmiziydi adetim ama hic pihti falan yok normal sadece kan 3.gunu öğlene kadar geldi bugün 4. Gün kahverengi gelmiş bir suru yazı okudum ama bu belirtileri yaşayan var mı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen yardımmmmm

Cnm test yapabilirsin kimyasaldan kaynakli olabilir ustune gorme bu sekilde olmuyor ne yazikki benmde mesela suan bile goguslerim dolgun ve hassas yani regl ve hamilelik belirtileri ayni ne yazikki o yuzden en guvenilir test

Cnm test yapabilirsin kimyasaldan kaynakli olabilir ustune gorme bu sekilde olmuyor ne yazikki benmde mesela suan bile goguslerim dolgun ve hassas yani regl ve hamilelik belirtileri ayni ne yazikki o yuzden en guvenilir test
Teşekkür ederim bilmiyorum içimde hala var gibi geliyo gelen adet kanaması beni tatmin etmedi bide oğlum bacaklarının arasından bakıyordu geçen ay yapmadı kimyasal yaşadım sonra yapmaya devam etti şimdi yine yapmıyor bilmem ki birazda ondan heralde

He evet oyle bi hurafe de var haklisin cnm test yap yani en garanti cozum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…