Adet olup hamile olunabilir mi?

bade123567

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
271
117
53
33
Ben gecenlerde yazmistim buraya belirtilerim var diye. Adet sonrasi tekrar test yaptim ikinci cizgi cikti.boyle bisey olma ihtimali var mi?

Yaşayan var üstüne görme deniliyor oda düşük tehlikesi olduğu için her ay regl görür bazı kadınlar

Burda çok yaşayan var. Herşey Allahtan tabi.. Fakat bilimsel olarak imkansız. Çünkü zaten gebelik oluşmadığı için Rahim dökülüyor ve regl başlıyor. O yüzden saçma geliyor bana. Ama sen yinede bir kan testi yaptır. İdrarda çift görmüşsün Rabbim gonlune gore versin

Eklentiler

• 04AB2068-6E27-4481-900B-9B93EA873E52.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 72
Ben üstüne görme durumunu yaşadım. Adet günümde adet gördüm. Gebelikle alakalı bi belirtim de yoktu ama adetim normalde 7 gün sürerken bunda 4 gün sürdü. Gün sayısından şüphelenip test yaptığımda pozitfti

Yogunmuydu adetiniz

Merhaba spiralle korunuyorum 1ay adet olmadim test yaptim negatif cikti testten bir gun sonra faln 2gun suren reglim oldu simdide mide bulantilarim ve hafif kanamali akintim oluyor sizce hamile olabilir miyim kan vermek istemiyorumyani spiral varken nasil hamile olcam demi diye kendimi kandiriyorum belkide

Bazen olabiliyomus spiralle hamilelik.test yaptiniz mi

Spiralde kayma olursa gebelik oluşabiliyor diye biliyorum. En iyisi kadın doğuma görünmeniz bence

Merhaba benimkine bakabilirmisiniz? Kafadan mi uyduruyorum artik kafayi yiycem

Eklentiler

• 0401466E-5C22-4129-ADC1-571607D4D3A1.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…