- 25 Eylül 2020
- 271
- 117
- 53
- 33
- Konu Sahibi bade123567
-
İlk defa boyle bisey duyuyorum. Bi kac gun sonra tekrarlayayim o zamanYaşayan var üstüne görme deniliyor oda düşük tehlikesi olduğu için her ay regl görür bazı kadınlar
TamamKan testi verin en kesin sonuç o olur
Tesekkur ederimKan testi verin en kesin sonuç o olur
Yaşayan var üstüne görme deniliyor oda düşük tehlikesi olduğu için her ay regl görür bazı kadınlar
Burda çok yaşayan var. Herşey Allahtan tabi.. Fakat bilimsel olarak imkansız. Çünkü zaten gebelik oluşmadığı için Rahim dökülüyor ve regl başlıyor. O yüzden saçma geliyor bana. Ama sen yinede bir kan testi yaptır. İdrarda çift görmüşsün Rabbim gonlune gore versin
Yogunmuydu adetinizBen üstüne görme durumunu yaşadım. Adet günümde adet gördüm. Gebelikle alakalı bi belirtim de yoktu ama adetim normalde 7 gün sürerken bunda 4 gün sürdü. Gün sayısından şüphelenip test yaptığımda pozitfti
Merhaba spiralle korunuyorum 1ay adet olmadim test yaptim negatif cikti testten bir gun sonra faln 2gun suren reglim oldu simdide mide bulantilarim ve hafif kanamali akintim oluyor sizce hamile olabilir miyim kan vermek istemiyorumBen üstüne görme durumunu yaşadım. Adet günümde adet gördüm. Gebelikle alakalı bi belirtim de yoktu ama adetim normalde 7 gün sürerken bunda 4 gün sürdü. Gün sayısından şüphelenip test yaptığımda pozitfti
Bazen olabiliyomus spiralle hamilelik.test yaptiniz miMerhaba spiralle korunuyorum 1ay adet olmadim test yaptim negatif cikti testten bir gun sonra faln 2gun suren reglim oldu simdide mide bulantilarim ve hafif kanamali akintim oluyor sizce hamile olabilir miyim kan vermek istemiyorumyani spiral varken nasil hamile olcam demi diye kendimi kandiriyorum belkide
Idrar testi yaptim negatif geldi ama adetimde normal uzunlukve yogunlukta olmadi mide bulantim oluyor enfeksiyon mu gebelik mi bilemedim yarin icin kadin doguma randevu aldim bakalim ne diyecekBazen olabiliyomus spiralle hamilelik.test yaptiniz mi
Burayada yazarmisin sonucuIdrar testi yaptim negatif geldi ama adetimde normal uzunlukve yogunlukta olmadi mide bulantim oluyor enfeksiyon mu gebelik mi bilemedim yarin icin kadin doguma randevu aldim bakalim ne diyecek
Evet yoğun bir kanamaydıYogunmuydu adetiniz
Spiralde kayma olursa gebelik oluşabiliyor diye biliyorum. En iyisi kadın doğuma görünmeniz benceMerhaba spiralle korunuyorum 1ay adet olmadim test yaptim negatif cikti testten bir gun sonra faln 2gun suren reglim oldu simdide mide bulantilarim ve hafif kanamali akintim oluyor sizce hamile olabilir miyim kan vermek istemiyorumyani spiral varken nasil hamile olcam demi diye kendimi kandiriyorum belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?