Adet olup hamile olunabilir mi?

Ben gecenlerde yazmistim buraya belirtilerim var diye. Adet sonrasi tekrar test yaptim ikinci cizgi cikti.boyle bisey olma ihtimali var mi?
Ben yaşadım adet olduktan 1 hafta sonrasına normal muayne için kadın doğuma randevu aldım kanlar istedi dr hormon tahlilleri eve gelip çıkan bazı sonuçlarıma baktım beta 71 di ilk önce anlamadım sonra fark ettim hemen dr gittim ve hamilesin dedi eve gelip test yaptım anında pozitif beta düzgün ilerledi 2 günde olması gibi ama 1117 oldu en son ertesi gün 561 düştü ve düşük yaptım malesef

Ben hugun kan vericem.ne belirtileriniz vardi

Badeci
Burayada yazarmisin sonucu
Badecigim simdi hastneden geldim ultrason bakti dr ve kan testleri istedi ultrasonda spiral yerinde kistte gormuyorum dedi kan sonuclarim teknik bi aksaklik nedeniyle gecikti dr da cocuklarla bekleme sali gel bakalim dedi o zmna kadar iliski yok dedi bende simdi enabizdan bakamaya calisacagim kafam cok karisti inan

İnsallah hayirli sonuclar alirsin

Merhaba baya geçmiş ama tıpatıp aynı şeyleri yaşıyorum şuan kendim gibi birini bulamadim5gunlerdir yarin kan vereceğim siz hamile miydiniz doğumunu oldu mu ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…