Adet olup sonra testi siljk çıkanlar ve hamile olduğunu öğrenen ler varmi

True white

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
2.491
1.628
53
Slm kizlar 1 hafta oldu adetim geçti ama ben hamile rüyaları ve hislerim garip kasık da bi nohut tanesi elime geliyo belkidr yanılıyorum kan vermeye e gidemedim gündüz çalışıyorum test lerim siljk cikiyo sabah yaptim bu testim

Eklentiler

• 20180525_080959.webp
    20180525_080959.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 233
  • 20180525_123309.webp
    20180525_123309.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 244
Benim ilk yaptığım test seninkinden daha silik çıkmıştı. Hamileliğinin çok başında olmandan ve hcg seviyenin henüz çok düşük olmasından kaynaklanıyor. Hamile olmama durumunda çizgi silik bile olsa çıkmıyor. İlginçtir ki ben de hamile olduğumu gördüğüm garip rüyalardan ve kabuslardan anlamıştım :)

Benim ilk yaptığım test seninkinden daha silik çıkmıştı. Hamileliğinin çok başında olmandan ve hcg seviyenin henüz çok düşük olmasından kaynaklanıyor. Hamile olmama durumunda çizgi silik bile olsa çıkmıyor. İlginçtir ki ben de hamile olduğumu gördüğüm garip rüyalardan ve kabuslardan anlamıştım :)
Ay cnm ya cok sagol ins bende hamileyimdir
çok basindaysa adet oldym geçti 1 hafta neden silik ki o kafamı karistiriyo

Ay cnm ya cok sagol ins bende hamileyimdir
çok basindaysa adet oldym geçti 1 hafta neden silik ki o kafamı karistiriyo
Ben silik çizgiyi gördüğüm gün hastaneye gidip kan tahlili yaptırmıştım emin olmak için canım. normal değerden fazla çıkarsa hamilesindir büyük ihtimalle. sonuçları doktorunun yorumlaması iyi olur tabi. ben emin olmak için hem 2-3 gün arayla beta hcg için kan tahlili yaptırmıştım (günden güne belli oranda artması gerekiyor sağlıklı gebelik için) hem de evde yaptığım gebelik testlerinden yapmıştım. Evde yaptıklarım da gün geçtikte daha belirgin hale gelmişti. Tabi bu kadar test yapmak zorunda değilsin ben abartmış olabilirim biraz :KK15:

Ben silik çizgiyi gördüğüm gün hastaneye gidip kan tahlili yaptırmıştım emin olmak için canım. normal değerden fazla çıkarsa hamilesindir büyük ihtimalle. sonuçları doktorunun yorumlaması iyi olur tabi. ben emin olmak için hem 2-3 gün arayla beta hcg için kan tahlili yaptırmıştım (günden güne belli oranda artması gerekiyor sağlıklı gebelik için) hem de evde yaptığım gebelik testlerinden yapmıştım. Evde yaptıklarım da gün geçtikte daha belirgin hale gelmişti. Tabi bu kadar test yapmak zorunda değilsin ben abartmış olabilirim biraz :KK15:
Sağol cnm hayirlisi ins vardır bisey

Benim de reglim 2 gün geçti,kaset test aynı sizinki gibi silikti.Kan verdim pozitif. Gönlünüzce olsun sizin de.

Kizlar test yaptim sabah koyu last bugün

Eklentiler

• 20180526_074841.webp
    20180526_074841.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 271
canım adet olmadın 1 haftamı geçti yoksa adet oldun da üzerinden 1 hafta mı geçti ikincisiyse daha yumurtlama yeni oluyor geç döllenme olsa koyu çıkardı anlamadım hiç birşey

canım adet olmadın 1 haftamı geçti yoksa adet oldun da üzerinden 1 hafta mı geçti ikincisiyse daha yumurtlama yeni oluyor geç döllenme olsa koyu çıkardı anlamadım hiç birşey
Cnm adet olup üstüne bileyip hamile olanlar var bende oylemi cunki testim bu sabah daha pembe di dunki teste göre Ecz sordum yumurtlama hormon vs başka bişey etkilermi hayır dedi olan varsa net bhcgn ölçer bunlar dedi

Canım hayırlı olsun bebeğin. Özel olmazsa acaba kaçıncı denemeden sonra hamile kaldın..mesajımı görürsen cevap yazabilirsen çook mutlu olurum teşekkürler
Cnm ben düşük yaptım olmadi devamı o ay daha yeni görüyorum msj ini kusura bakma benim ikinci bebek olucak olursa ins

Back
X