Adet olupta gebe çıkanlar ?

Bugun dr dan geliorm adetten hemen once kalmisim oyuzdn adrt olmsm. Ole yerlesme gibi deil herzmnki gibi 5-6 gun full kanamalı adet oldum 12. Gune kdrda lekelenmem devam edince bgn dr a gttm hamile oldgmu ogrendm

Bugun dr dan geliorm adetten hemen once kalmisim oyuzdn adrt olmsm. Ole yerlesme gibi deil herzmnki gibi 5-6 gun full kanamalı adet oldum 12. Gune kdrda lekelenmem devam edince bgn dr a gttm hamile oldgmu ogrendm
Tamam yerleşme kanamanız yoğun olmuş olabilir ama bu adet kanaması olmuyor. siz hamileyseniz yerleşme kanamasıdır. Eğer adet gördüyseniz kimyasal gebeliktir yani gebelik oluşmamıştır ve gebelik hormonunuz düşecektir. Adet olduktan sonra eski ilişki ile gebelik oluşması mümkün değil çünkü bütün rahim içindeki tabaka ömrü biten yumurtalar ile birlikte rahimden atılıyor

Adet gecikmemin ucuncu gunu testim negatifti yani okdr yuksek olamazdi bgunki degerime dusmesi icin cok yuksek olmaliydi. Dr uzerine gormussun adet olmussun olablior dedi
Ayrica birkac ay adet gnlerinde kanama olanda var bn onceki gebeligmde dort ay dongu gnlermde lekelenmeler oldm ama o az az di
Ama sanirim kimyasal veya tutunamado gbi bisy bakcz artk

hanımefendi neden anlamak istemiyorsunuz hamileyken adet olmanız imkansız bunu iddia eden bir doktor varsa bence doktorunuzu değiştirin. mümkün değil size açıklıyorum adetin ne olduğunu. birçok sebepten kanamanız olabilir ama GEBE İKEN ADET OLUNMAZ. Lütfen elinizde telefon var her bilgiye ulaşabiliyoruz artık kendiniz de araştırın. Mümkün değil. Kendiniz de diyorsunuz lekelenme yaşamışsınız adet olmamışsınız gebeliğinizde. Her ay belli günler akıntı yoğunluğunun artması adet döneminize denk geldiği için içerde zaten mevcut olan kanı akıntı yardımıyla atmışsınızdır o yüzden her ay denk gelmesi normal. Adet olmuyor hiç biri adet demek döllenmediği için ömrü bitmiş yumurtanın dışarı atılması demek. Hamile kalırsanız yumurtanız ölmemiş oluyor zaten nasıl adet olasınız

Bende zaten tutunamadi adet oldm yuksek ihtimal kimyasal diorm

Adet olmuyorsunuz , kanamalı bir gebelik geçiriyorsunuz muhtemelen, çok geçmiş olsun.
Canım benim arkadaşım hamileliğinde 6 ay regl oldu. Sağlıkla da dünyaya getirdi. Eskiden olsa imkansız derdim ama artık her şey olabilir diye düşünüyorum.
Artik bilmiyorum cars gunu kan vercem eger deger dusmusse kimyasal artma normalse artk Rabbimin mucizesi diyecegiz bakalm nasip ama yuksek ihtimal kimyasal oldu

Maalesef bazı kadınlar hamileliği boyunca adet kanaması görüyor yakın bir akrabamda hamileliği boyunca her ay düzenli bir şekilde günü gününe adet oldu ve sağlıklı bir şekilde doğum yaptı her ne kadar bilimsel bir açıklama yapsanızda kadınlar hamileyken adet olabiliyor…

Bn onceki hamilelgmde 4 ay adet günlerimde lekelenmelerm hep olmstu ama afrt gibi degildi.
Bunda da boyle oldu bakalm hersy nasip

Şimdi siz her ay kanama gördüğünü değil de adet gördüğünü iddia ediyorsunuz değil mi? Hemşire misiniz bu arada?

Şimdi siz her ay kanama gördüğünü değil de adet gördüğünü iddia ediyorsunuz değil mi? Hemşire misiniz bu arada?
Evet tıpkı regl gibi kanamalarının olduğunu söylüyorum.Farklı sebeplerden ötürü adetten farkı olmayan kanamalar bunlar plasenta ve rahim içi dokulardan kaynaklı veya embriyo transferi sonrasında vs.vs.

Tutunacağı varsa tutunur zaten inşallah sağlıkla kucaklarsın
Aminnn Rabbim bagislasin insallah ama olmasada kismet napalim herseyin hayirlisi. Bu arada bn ole lekelenme az kanama yasamadm. Reglilermle ayniydi hatta gün olarak daha uzun surdu yogun kanamam. Bnde hamile kesin deilimdir dedm agir kaldrdm perde taktım vsvs hersyi yaptm hayrlsi artk

Moralini bozma tutunacak olduktan sonra her türlü tutunur

Merhaba benim adetim 4 gün gecikmişti evdeki testlerim de pozitifti kan tahlili yaptım onda da gebelik çıktı ama gecikmenin 4. Günü akşam adet oldum doktorla falan görüştüm 2 gün sonra tekrar tahlil yaptır dedi yükselme ihtimali var mu değerlerimin yoksa düşük mü yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…