- 3 Ocak 2021
- 5.404
- 1.870
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Ama normalde adet günüm yarındi nebilim deger düşükse neden hala pozitif çıkıyor yokmu hiç hamile kalıp adet olan yani belki yenidir diye düşük olabilirKimyasal gebelik yaşıyorsunuz sanırım.
Değeriniz düşük baya
Altta arkadaş yazmış, değer bir anda sıfırlanmıyor. Ben kimyasal gebelik yaşadığımda 34’tü değer 12 gün pozitif gördüm sonra negatife döndüAma normalde adet günüm yarındi nebilim deger düşükse neden hala pozitif çıkıyor yokmu hiç hamile kalıp adet olan yani belki yenidir diye düşük olabilir
Anladım canım doğrudur merak ettim bende gebe olup adet olan varmıdır diye benim bu üçüncü gebelik olacaktı diğer ikisinde biri boş gebelikti diğeri kalp atışı durmuştu bir türlü kısmet olmadı sağlıklı gebelikAltta arkadaş yazmış, değer bir anda sıfırlanmıyor. Ben kimyasal gebelik yaşadığımda 34’tü değer 12 gün pozitif gördüm sonra negatife döndü
Yaa, rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım çok üzüldüm.Anladım canım doğrudur merak ettim bende gebe olup adet olan varmıdır diye benim bu üçüncü gebelik olacaktı diğer ikisinde biri boş gebelikti diğeri kalp atışı durmuştu bir türlü kısmet olmadı sağlıklı gebelik
Canım bugün sabah testi tekrarladım değerim 12,14 olmuş sizce normal mi değer düşmemiş yükselmişYaa, rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım çok üzüldüm.
Gittin mi doktora? Neden böyle oluyormuş?
2 katına çıkmış canım bu güzel bir şey, yarından sonra tekrar ver inşallah güzelce artarCanım bugün sabah testi tekrarladım değerim 12,14 olmuş sizce normal mi değer düşmemiş yükselmiş
İnşallah canımda benim pek umudum yok arttip sonra azalan olmuş bazilarinda hayırlısı olsun2 katına çıkmış canım bu güzel bir şey, yarından sonra tekrar ver inşallah güzelce artar
Bugün tekrarladım testi 12.14 olmuş yükselmiş anlam veremedimSanki kimyasal gebelik gibi. Sonuçta değer gebelik sonlanınca birden sıfırlanmıyor yavaş yavaş düşüyor.
Kimyasal gebelik gibi ..6.78 den sonra kanama devam ettiyse yükselmez tahminimMerhaba arkadaşlar ben pazar günü teste silik çizgiyle pozitif gördüm pazartesi günü yani dünde yaptım ve pozitif ti sonra kanama başladı önce azdı açık pembe renkliydi bende gidip kan testi verdim 6.78 çıktı yani sınırda gibi önce yerleşme kanamasimi acaba dedim ama dün azken bugün adet olur gibi oldum az diyemem yani ve tekrar evde test yaptım ve hala pozitif doktorum dün Çarşamba günü testi tekrar et dedi yükselecek mi diye ama benim sorum şu bu durumu yaşayan var mı adet olup hamile olan ?
Canım bu sabah tekrar test yaptım 12.14 çıkmış anlam veremedimKimyasal gebelik gibi ..6.78 den sonra kanama devam ettiyse yükselmez tahminim
Hayırlısı olsun cnm inşallah..benim bir sağlıklı doğumum var ikinci çocuğu istiyoruz iki yıldır 3 kez sağlıksız gebelik geçirdim ..böyle kanama oldumu veya düşük beta oldumu tedirgin oluyorum çok İnanki..ama inşallah sağlıkla ilerlesin seninki inşallah sağlıklı olurCanım bu sabah tekrar test yaptım 12.14 çıkmış anlam veremedim
Bilmem mi bende iki düşük geçirdim hala bebişim yok bu üç olacak ins sağlıklı olur ama pek umudum yokHayırlısı olsun cnm inşallah..benim bir sağlıklı doğumum var ikinci çocuğu istiyoruz iki yıldır 3 kez sağlıksız gebelik geçirdim ..böyle kanama oldumu veya düşük beta oldumu tedirgin oluyorum çok İnanki..ama inşallah sağlıkla ilerlesin seninki inşallah sağlıklı olur
İnşallah sağlıklı olur. Benimde adetime 7 gün var bugün kahverengi akıntım geldi her idrarımdan sonra silinceBilmem mi bende iki düşük geçirdim hala bebişim yok bu üç olacak ins sağlıklı olur ama pek umudum yok
Canım benim normalde bugündu adet günüm ama kanama pazartesi başladı azdı o gün salı günü yani dün çok fazlaydı abartılacak kadar hatta kimyasal oldu dedim artık gitti sonra gece hiç gelmemisti bugünde çok çok azdı birden kesildi o fazlalık değerimde artmış bakalım ins seninde olur ama kanamam olurken hiç ağrım olmadi kasik karın ağrısı falan hiç yoktuİnşallah sağlıklı olur. Benimde adetime 7 gün var bugün kahverengi akıntım geldi her idrarımdan sonra silincesenin adet günü nezamandı geçtimi birde kanaman cok fazlayken bile tutunmuş galiba bebişinnn
Ay hadi inşallah ya ben sana yazdıktan sonra doktoruma gittim kanamam cogaldı diye ultrasondan bakmak zorunda kaldı adetken vajinal bakamıyormuş. Hormon testi yaptı hic bi aksilik cıkmadı primolut yazdı gönderdiCanım benim normalde bugündu adet günüm ama kanama pazartesi başladı azdı o gün salı günü yani dün çok fazlaydı abartılacak kadar hatta kimyasal oldu dedim artık gitti sonra gece hiç gelmemisti bugünde çok çok azdı birden kesildi o fazlalık değerimde artmış bakalım ins seninde olur ama kanamam olurken hiç ağrım olmadi kasik karın ağrısı falan hiç yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?