Adet oluyorum ve testlerim hala pozitif??

Pıhtılaşma çıktığı için coraspin kullanıyormuydunuz ve gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başladınız mı

Pıhtılaşma çıktığı için coraspin kullanıyormuydunuz ve gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başladınız mı
Coraspin kullaniyodum iğneye başlamadık çünkü daha pazartesi öğrendim doktor kanamam var diye cuma da ikiye katlarsa değer verecem demisti bugün değer düşünce iğneye gecemedim doktoruma neden böyle olmuş olabilir dedim pıhtılaşma dan dolayı olamaz dedi pıhtılaşma demek için biraz büyüyüp sonra kayıp olması gerekir dedi kimyasalda pıhtılaşma etkili olmaz dedi bilmiyrm ne kadar doğru

Hayır ne alaka illa içte büyüyüp kaybedilmesi demek değildir pıhtılaşma benim üç tane oldu kimyasal hepsi de düşük değerle oldu kese falan oluşmadı yani 20 10 böyle değerle öğrenip kaybetmiştim sonra pıhtılaşma var diye coraspin kullandım onda hamile kaldığımda değerim yüksekti 100 lerde çıkmıştı hemen de gidip iğneye başlamıştık öyle ilerledik şükür inşaAllah sağlıklı gebelikleriniz olur

Bende coraspin kullanıyorum ya aslında herşey de coraspin iğne de deil kismette olacak arkadaşım iğne kullandığı halde kaybetti herşey olacağına varır Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu zamanda doktorlar da anlamiyo neyin ne olduğunu

Var. Annem. Ben doğdum sonra

Arkadaşlar merhaba, ilk defa çift çizgiyi gördüm fakat sevincim bir saat sürdü adet oldum, 2 gün normal diğer günler damla şeklinde adet oldum, adet bittikten sonra ertesi gün teste çift çizgi ve bu daha belirgin! Fakat kan verdim 0 çıktı, bu nedir böyle yaşayan var mı acaba ç?

Bende pazar günü test yaptım pozitif çıktı pazartesi yine yaptım oda pozitif sonra Dr gittim dün vajinadan alttan muayene etti bişi görünmüyor dedi ya çok yeni yada bir sıkıntı var dedi kan aldı kanda belli olur dedi bugün sonuçlanacak dün yine Dr dan sonra test yaptım oda pozitif çok stresliyim aşırı kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi

pıhtılaşma işte kuzm kendi ağzınla söylüyorsun. Riskli olmayan neye göre rsikli olmayan, Benim de genetik testlerime genetik doktoru sebep bu diyemem dedi önemli derecede değil dedi. Ama sonra başka bir doktora gittğimde gebe kaldığında hemen geleceksin iğne başlayacağız sana dedi Adet gecikmesini beklemeden gebeliğini öğrenmen lazım beklenen adetten 2 ün önce test yaptır dedi. Eğer adetin 5 gün gecikti bana gelirsen iş işten geçmiş demktir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…