- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
Bir hafta onceden belli olacagini sanmiyorum bence acele etme adetini bekle. Ben suan tamamen kafamdan atmis durumdayim :)kızlar ben dayanamadım aldım test yaptım negatif çıktıhala umutlanmalı mıyım bılmıyorum adetıme bır hafta var daha
Öyle yapıcam canım şu an da belimde sanki adet olacakmışım gibi ağrı var biraz ve göğüslerimde hafif ağrıyor ama dokunulmayacak gibi değil şu bir hafta geçsin artıkBir hafta onceden belli olacagini sanmiyorum bence acele etme adetini bekle. Ben suan tamamen kafamdan atmis durumdayim :)
Hayırlı olsun hamilesinizKızlar bugün doktora gittim hcg 4747 çıktı sekiz gün geçti adetimden çok şükür şimdilik sıkıntı yok tekrar gideceğim salı günü
Teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider ;-)Hayırlı olsun hamilesiniz
ayni seyleri hatta daha yenileri de eklenerek her ay bende yasiyorum.. Kedini dinleme, tek belirti ikinci cizgi maalesef..Kızlar merhaba normal şartlarda bugün yarın regl olmam lazım. biraz belirtilerim var gibi karnım hiç agrımazdı bugün agrıyor dün belim falan agrıdı olacakmısım gibi, yaa hiç olmak ıstemıyorum ama gebelik belirtileri yaşayan arkadaslar regl belirtilerine çok benzetiyor bende umarım öyledir diyorum. fazla kaptırdım gene bu ay kendımı umarım husrana uğramam. dün tansıyonum falan da düşmüştü bayılacak gıbı oldum sokak ortasında, gece yatarkende hararet falan bastı benı ustumu cıkardım uyuyamadım bunlar belırtı olabılır mı yarım edın lutfen
Benimkide oyle olcak sanirim :)Valla hamile kalmadan önce her adet dönemi hamilelik belirtisi yaşıyorum sanıyordum, hamile kaldığım ay hiçbir belirti yaşamadım :)
Benimkide oyle olcak sanirim :)
Beklemeye devam o zaman:)İnşallah öyle olur :) Ben de sizin gibi hemen test yapmamıştım, test yapmak için 5 gün beklemiştim :)
Beklemeye devam o zaman:)
Gogus ucu acimasi koyulasmasi,damarlarin belirginlesmesi ayaklarda usume, bel ve kasik agrisi, cenede sivilcelenme,eksi yeme istegi, koku hassasiyeti ,idrarda koku... sat 27mart idi simdi beklesem mi test icin erken mi tek cizgiyi gormek istemiyorum
Gogus ucu acimasi koyulasmasi,damarlarin belirginlesmesi ayaklarda usume, bel ve kasik agrisi, cenede sivilcelenme,eksi yeme istegi, koku hassasiyeti ,idrarda koku... sat 27mart idi simdi beklesem mi test icin erken mi tek cizgiyi gormek istemiyorum
Bekleyelim canimbenimde sat 27 mart oyüzden tam 23 nisanda adet günüm seninde öyle sanırım 28 günde bir adet döngün ise:)beraber bekleyelim ozman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?