Bu takıntı bende de başladı, meme ucumda agrı oldu diye takıldım. Bazen ilişkiden sonra olunca hamilelikmiş diye. Belki de hamilesin :)2 güne kadar miğdem bulanmıyordu yeni hamile arkaşımın bulanıyordu, dünden beri benimde bulanıyor, acıkıyorum çok uykusuzum, kasıklarım ağrıyor vs vs . nerde hangi belirtiyi okusam, görsem bende de oluyor hemen. sanıyorum psikolojik .dengem kaydı iyice. Allah sonumu hayır etin..
bütün gün göğüslerime elleyip acaba acıyolarmı diye bakıyorum, gören olsa sapı zannetçek :))) ayaklarımda ağrıyo belimde, ama romatizma var üşüyünce ağırır hep. bunuda hamileliğe yoruyorum. allah sonumuzu hayır etsin ne diyim :)))Bu takıntı bende de başladı, meme ucumda agrı oldu diye takıldım. Bazen ilişkiden sonra olunca hamilelikmiş diye. Belki de hamilesin :)
bütün gün göğüslerime elleyip acaba acıyolarmı diye bakıyorum, gören olsa sapı zannetçek :))) ayaklarımda ağrıyo belimde, ama romatizma var üşüyünce ağırır hep. bunuda hamileliğe yoruyorum. allah sonumuzu hayır etsin ne diyim :)))
işte bende bunların hepsi var ama psikolojik herhalde :) bi kaç bişi aşerdiğim bile oldu . psikolijm o derece bozuk :))) bakalım inşallah hayırlı haberler veririz :))ben 6 haftalık hamıleyim yardımcı olmak adına yazıyorum,13 ocak son adetımdi yumurtlama donemınden sonra çok akıntı olmaya başlamıstı, göguslerim agrıyordu ama adet olmaya yakında agrırdı benim en gariibime giden şey iştahım acaip açılmıstı,deli gibi yemek yiyordum :) gece uyhkumdan uyanıp bıle yemek yıyordum,.mıgde bulantısı 2 gundur var .ınsallah sızınde guzel haberlerınızı duyarız.
işte bende bunların hepsi var ama psikolojik herhalde :) bi kaç bişi aşerdiğim bile oldu . psikolijm o derece bozuk :))) bakalım inşallah hayırlı haberler veririz :))
Darısı bize artık, sende saglıklı kucagına alırsın inşallah :)ben 6 haftalık hamıleyim yardımcı olmak adına yazıyorum,13 ocak son adetımdi yumurtlama donemınden sonra çok akıntı olmaya başlamıstı, göguslerim agrıyordu ama adet olmaya yakında agrırdı benim en gariibime giden şey iştahım acaip açılmıstı,deli gibi yemek yiyordum :) gece uyhkumdan uyanıp bıle yemek yıyordum,.mıgde bulantısı 2 gundur var .ınsallah sızınde guzel haberlerınızı duyarız.
6 martta adet olmam lazım. kasık ağrım var mı yok mu karar veremiyorumki :))) aaaa kasığım ağrıyo dediğimde ağrıyo ağrım yok dediğimde ağrımıyor. kafamda deli sorularhadi bakalım inşallah:)))) kasık agrında var mı,bıde adet tarıhın ne zaman
Darısı bize artık, sende saglıklı kucagına alırsın inşallah :)
6 martta adet olmam lazım. kasık ağrım var mı yok mu karar veremiyorumki :))) aaaa kasığım ağrıyo dediğimde ağrıyo ağrım yok dediğimde ağrımıyor. kafamda deli sorular
ınsanın elınde değil bılıyorum ama aklından çıkarmaya calış,rahat olmaya çalış,bana hep oyle derlerdı bende senın gıbıydım cunku :)))
Emin ol benimde aklima gelcek artık yumurta yerkennası aklımda çıkarayım ya bana bi formül söyleyin kızlar :) erafımda zilyon tane hamile var. instagrama bakıyorum hep bebiş fotoları hamile fotoları. yok alımdan çıkmıyor. sabah yumurta yerken bile aklıma geliyor o derece manyadım
nası aklımda çıkarayım ya bana bi formül söyleyin kızlar :) erafımda zilyon tane hamile var. instagrama bakıyorum hep bebiş fotoları hamile fotoları. yok alımdan çıkmıyor. sabah yumurta yerken bile aklıma geliyor o derece manyadım
şok olmuşsunuzdur neler hissettinizBen beklenen tarihte adet oldum ama hamileyim test yapmadım nasılsa sdet oldum diye 3 gün sürdü dr gittim hormonlarım için dr vajinadsn bakarken keseyi gördü hamilesin dedi 25 şubatta oldu bu
Allah verir ve sadece mucizeye tanık olursun
En hayırlı zamanda kavuşuruz inşallah canım. Ben de bir umutluyum bir umutsuzum keşke hemen bilebilsek de ona göre umut etsek.Benimde adetim düzensiz ama bugün belim agriyor adet olcagım zamanki gibi, bakalım hayırlısını versin Rabbim
5 haftalik hamileyim sat 25 ocak. Belirtilerim soyle normalde göğüslerim çok agrimaz adetime 10 kaladan itibaren bastirinca ayırmaya başladı. Adet sancisi mi normalde adetten bir gün önce çekerim adetime 5 gun kala adet sancisi gibi kasıklarım agri maya başladı. Her an adet olacağım diye tuvalete gidiyordum. Bat günü göğüs ağrım tavan yaptı aynadan baktığımda damarlarımin çok belirgin olduğunu yemyeşil olduğunu gördüm ve o gün anladım hamile olduğumu. Idrar testi yaptim hemen pozitif cikti. Ayrıca alt karın bölgemde de şişlik vardı biraz. Benim belirtilerim bunlar. Şimdilik sadece göğüs ağrimdan başka belirti yok. Mide bulantısı baş dönmesi falan yok hiç şimdilik. Bence en erken belirti göğüslerde oluyor. Inşallah yardimci olmuşumdur. Allah isteyen herkese nasip etsinHamileler, adet öncesi nasıl belirtileriniz oldu? Şüpheli ilişkiden sonra meme ucunda agri oldu. Bir kac gündür de midem yanıyor.Sanki hamile gibi hissediyorum ama bekledigim icin mi bilmiyorum.Bir de oturdugumda pantalonum bile sıkıyor,gaz da var. 5şubat adetm,Sizde ne zaman oldu belirtiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?