- 9 Ağustos 2022
- 43
- 17
- 18
- 25
- Konu Sahibi Ilknuraltintas
-
Sabah ilk idrarla yaparsan cıkma ihtimali var ancak geç döllenme olduysa cıkmaya bilir. Adet döngüm dğzenliyse sabah ilk idrarla yap benceKızlar adetime 4 gün var.Iki gündür kasik ağrım bel ağrım iştahsızlık ve vajinada batma var.Şupheleniyorum ama ümitlenmekte istemiyorum.Suan evde sadece kaset test var sizce yapsam çıkarmı.Adet oncesi kaset testle sonuc alan varmi
Gec döllenme olduğunu sanmıyorum canım.Esimle ayrı şehirlerdeyiz şuan adet bitiminden sonra iki kez oldu deneme yumurtlama dönemine yakın oldu.Birdaha da olmadı.Aslinda bu ay pek umudum yoktu her ay gibi kendimide dinlemiyordum.Taa ki bel ağrılarım şiddetlenene kadar.Sabah ilk idrarla yaparsan cıkma ihtimali var ancak geç döllenme olduysa cıkmaya bilir. Adet döngüm dğzenliyse sabah ilk idrarla yap bence
Ben denedim ama negatif çıktı adet gecikmesinden 7 gün sonra yaptığım zaman pozitif çıktı ve belirti olarak hiçbir şey yoktu.. hep adet olacak gibi bel ağrısı yaşadım o kadar… biraz daha bekleyin benceKızlar adetime 4 gün var.Iki gündür kasik ağrım bel ağrım iştahsızlık ve vajinada batma var.Şupheleniyorum ama ümitlenmekte istemiyorum.Suan evde sadece kaset test var sizce yapsam çıkarmı.Adet oncesi kaset testle sonuc alan varmi
Bence gününü bekle canım geçsin öyle yapKızlar adetime 4 gün var.Iki gündür kasik ağrım bel ağrım iştahsızlık ve vajinada batma var.Şupheleniyorum ama ümitlenmekte istemiyorum.Suan evde sadece kaset test var sizce yapsam çıkarmı.Adet oncesi kaset testle sonuc alan varmi
O zaman ilişkiden 14 gün gecince yapmalısın varsa kesin cıkarGec döllenme olduğunu sanmıyorum canım.Esimle ayrı şehirlerdeyiz şuan adet bitiminden sonra iki kez oldu deneme yumurtlama dönemine yakın oldu.Birdaha da olmadı.Aslinda bu ay pek umudum yoktu her ay gibi kendimide dinlemiyordum.Taa ki bel ağrılarım şiddetlenene kadar.
Biraz önce yaptım.Sanirim hamileyim❤O zaman ilişkiden 14 gün gecince yapmalısın varsa kesin cıkar
Biraz önce yaptım canım böyle çıktı.2 dk içinde çıktı.Yarin kan vericem❤Ben denedim ama negatif çıktı adet gecikmesinden 7 gün sonra yaptığım zaman pozitif çıktı ve belirti olarak hiçbir şey yoktu.. hep adet olacak gibi bel ağrısı yaşadım o kadar… biraz daha bekleyin bence
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallahBiraz önce yaptım canım böyle çıktı.2 dk içinde çıktı.Yarin kan vericem❤
Aa evet hayırlı olsun canım. Allah sana bana ve tüm hamilelere evlatlarını kucagına sağsalim almayı nasip etsinBiraz önce yaptım.Sanirim hamileyim❤❤ ❤
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim her isteyene nasip etsin.❤Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
Amin canımAa evet hayırlı olsun canım. Allah sana bana ve tüm hamilelere evlatlarını kucagına sağsalim almayı nasip etsinkan ver tez vakitte bence canım
Hayırlı olsun canımmBiraz önce yaptım.Sanirim hamileyim❤❤ ❤
6.gün negatif mıydı?Ben denedim ama negatif çıktı adet gecikmesinden 7 gün sonra yaptığım zaman pozitif çıktı ve belirti olarak hiçbir şey yoktu.. hep adet olacak gibi bel ağrısı yaşadım o kadar… biraz daha bekleyin bence
Tebrikler. Allah tamamına erdirsin. Kan sonucunuz ne çıktı peki?Biraz önce yaptım canım böyle çıktı.2 dk içinde çıktı.Yarin kan vericem❤
Kan testi yaptırmadım daha canım.Ultrosana girdim doktor rahim duvarın kalinlasmis dedi ama daha kese falan gozukmediTebrikler. Allah tamamına erdirsin. Kan sonucunuz ne çıktı peki?
Insaalah güzel haberler alırsınız bize de bilgi verim lütfenKan testi yaptırmadım daha canım.Ultrosana girdim doktor rahim duvarın kalinlasmis dedi ama daha kese falan gozukmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?