Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet öncesi gerginlik sendromu (pms) yaşıyor musunuz?
bende de fazla alınganlık ve sinir oluyor kavga çıkarmaya yer arıyorum zaten sevgilim hemen anliyo tamam anladım senin sorunu diyor ben bağırıyorum o dinliyor anlayış gösteriyor
bende fazlasıyla agrasıflesıyorum her onume gelene catıyorum ıster ıstemes =(( o gunler ne kadar guzel gorundugumu soyleseler de aynaya bakınca ıyyy bu benmıyım moduna gırıyorum =(( :çok üzgünüm:
yaa bende de aynı sorun var illa kavga etcem birisiyle sonra rahatlıylorum birde acayip duygusal olup hüngür hüngür ağlıyorum. Stresli, duygusal, sinirli süren bir hafta
hemde nasıl ya bir kaçgün kala yada adetliyken sevgilimle hep kavga ediyorum. çok dikkatimi çekti çekilmez bi hal alıuyorum kavgacı oluyorum neden bilmem
ben mutsuz oluyorum daha çok...yüzümde de 1-2 sivilce oluyor ya, off kendimi kötü ve çirkin hissediyorum...ama çok sinirlenmem, öfkelenmem ama mutsuz oluyorum genelde. çok ağrılı geçer bir de dönemim, ağladığım olur...
yaşamam mı heç içime şeytan girmiş gibikötükedihüso oluyorum kötü şeyler düşündüğümün farkına varıyorum çevremdeki insanların her dedği her hareketi rahatsız ediyo beni normalde sakin uysal bi insanım ama adet öncesinde kendimi tanıyamıyorum -tatlicadiarzu-bir keresinde annem babam mutfakta oturuyolar bende bulaşık yıkıyorum ben kaban alıcam dedim temmuz muydu haziran mı bilmiyorum:) annemde ne gerek vr kızım daha yeni aldın dedi elimdeki porselen tabağı nasıl çarptımklava: ikiside tırstı tamam tamam al dediler ama bende şaşırdım ben böyle bişeyi nasıl yaptım diye meğer adet öncesi sendromuymuş
ah keşke gerginlikle kalsaydı her reglim büyük kavgalara sebep olup hayatımı zindana çevirdiğinden en sonunda çareyi tedavi olmakta buldum ve artık çok hafif eskiye oranla yok denilebilecek gerginlikte yaşıyorum