Adet öncesi gerginlik sendromu (pms) yaşıyor musunuz?

Adet öncesi gerginlik sendromu (pms) yaşıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
Hemde nasil ... o zaman hic sevmiyorum huyumu, ya ben kendi kendimi bile cekemiyorum, baskalari ne yapsin ...

Zaten kimselere catmamak icin dilimi isiriyorum ama yinede seytan kidikliyor ve illaki catacak birilerini bulurum ...

bende de fazla alınganlık ve sinir oluyor kavga çıkarmaya yer arıyorum zaten sevgilim hemen anliyo tamam anladım senin sorunu diyor ben bağırıyorum o dinliyor anlayış gösteriyor

bende fazlasıyla agrasıflesıyorum her onume gelene catıyorum ıster ıstemes =(( o gunler ne kadar guzel gorundugumu soyleseler de aynaya bakınca ıyyy bu benmıyım moduna gırıyorum =(( :çok üzgünüm:

alıngan ve depresif bir ruh hali içine giriyorum... herşeye ağlıyorum. tabii, birde çok tatlı yiyorum. ama bunu konuyla ilgisi yok tabii.:roflol:..

yaa bende de aynı sorun var illa kavga etcem birisiyle sonra rahatlıylorum birde acayip duygusal olup hüngür hüngür ağlıyorum. Stresli, duygusal, sinirli süren bir hafta

valla ben oncesi alinganlik sorunu yasiyorum baska da bisi degil deli gibi alinganim her halta alinip gozlerim doluyor.

bende çok agrasif ve sabırsız biri oluyorum ve bu hallerimden nefret ediyorummmmirmirmirmir birde en kötüsü o karın ağrısı:1no2:

hemde nasıl ya bir kaçgün kala yada adetliyken sevgilimle hep kavga ediyorum. çok dikkatimi çekti çekilmez bi hal alıuyorum kavgacı oluyorum neden bilmem​

ben yaşamıyorum ama adet dönemi agrılı oluyo bazen o da geriyo beni sanırım

ben mutsuz oluyorum daha çok...yüzümde de 1-2 sivilce oluyor ya, off kendimi kötü ve çirkin hissediyorum...ama çok sinirlenmem, öfkelenmem ama mutsuz oluyorum genelde. çok ağrılı geçer bir de dönemim, ağladığım olur...

yaşamam mı heç içime şeytan girmiş gibikötükedihüso oluyorum kötü şeyler düşündüğümün farkına varıyorum çevremdeki insanların her dedği her hareketi rahatsız ediyo beni normalde sakin uysal bi insanım ama adet öncesinde kendimi tanıyamıyorum -tatlicadiarzu-bir keresinde annem babam mutfakta oturuyolar bende bulaşık yıkıyorum ben kaban alıcam dedim temmuz muydu haziran mı bilmiyorum:) annemde ne gerek vr kızım daha yeni aldın dedi elimdeki porselen tabağı nasıl çarptım:oklava: ikiside tırstı tamam tamam al dediler ama bende şaşırdım ben böyle bişeyi nasıl yaptım diye meğer adet öncesi sendromuymuş

Yaşıyorum tabii, dokunsalar ağlıycak gibi oluyorum ağlıyorumda zaten senağlama
Yani sinir alınganlıkda var tabii:bbo:

deli gibi bişey olup çıkıyorum. -tatlicadiarzu-
o günlerde ben kendime bile katlanamıyorum....

ha birde bu evlenince geçer diyolar.. evli arkadaşlar,hakikaten geçiyor mu??

Bu yazdıklarınızın hepsici bende oluyor, iştahım açılıyor, huzursuz, mutsuz oluyorum, sinirli oluyorum, hayat anlamsız geliyor,çirkin oluyorum,saçlarım şekle girmiyor.......oy oy

ah keşke gerginlikle kalsaydı her reglim büyük kavgalara sebep olup hayatımı zindana çevirdiğinden en sonunda çareyi tedavi olmakta buldum ve artık çok hafif eskiye oranla yok denilebilecek gerginlikte yaşıyorum ;)

pek fazla gerginlik olmaz bende aşırı hassas olurum olmadık şeylere alınır ve kırılırım :S

bende de oluyor maalesef.. tepki vermesemde içine kapanık, çok fazla konuşmayı sevmeyen birine dönüşüyorum özellikle reglin ilk 2 günü.

Back
X