Adet öncesi ilişkiden hamilelik

gizemmgizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
17
0
86
Kızlar selam, tam olarak sormak istediğim şeyi yaşayan var mı merak ettim. Daha önce açıldı ise yönlendirmenizi isterim simdiden tesekkürlerr.... geliyorum konuya; Adetten önce 3. Ve 2. Gün korunmasız iliskiye girdik ve su an adetimin 5. Günü fakat normalde 7 gün kanama ve lekeli adet olurken 3. Günden sonra kan gelmedi sadece leke geliyor ve kasık agrım normalde ilk gün olurken simdi hala kasık ve karın agrım var bacaklarım agrıyor basım agrıyor gögüslerimde hassasiyet yok ama hem cok istahsızım hem de her gördügümü canım cekiyor cok siskinim hep gazım var gibi karnım sis ve tuvalet düzenim cok degisti bunlar bir belirti olabilir mi test yaptırsam bir sey cıkar mı hugün iliskiye gireli tam 7 gün oldu bu arada

Adet düzensizliği olabilir test yapsan da sana doğru sonuç vermez. Bazen psikolojik kendimizi etkileyebiliyoruz. Beklemeni tavsiye ederim

Hamile değilsinizdir korkulacak bir durum yoktur

Adet düzensizliği olabilir test yapsan da sana doğru sonuç vermez. Bazen psikolojik kendimizi etkileyebiliyoruz. Beklemeni tavsiye ederim
Normalde hic düzensizlik yasamam o yüzden acaba olabilir mi diye düsündüm erken gebelik belirtilerini meme hassasiyeti dısında yasıyorum ama bilemedim belki bana öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…