ADET ÖNCESİ İŞKENCE....

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.682
3.007
173
41
Merhaba kızlar; adetim geçen ayki döngüme göre 4 ğün geçti ,ama yumurtlama gününe göre buğün 14 günüm.gelen giden yok kaset ve erken gebelik testi negatif. şiddetli göğüs ağrısı,alt karın bel ve kasık ağrısı çekiyorum kist vardı7 cm'den 3 düşmüştü geçen ay. bu kadar ağrılarım neden olabilir?.bu ay aşılama olacağım gerçekten psikolojim iyice bozuldu,çok normalmiş gibi:(

Merhaba kızlar; adetim geçen ayki döngüme göre 4 ğün geçti ,ama yumurtlama gününe göre buğün 14 günüm.gelen giden yok kaset ve erken gebelik testi negatif. şiddetli göğüs ağrısı,alt karın bel ve kasık ağrısı çekiyorum kist vardı7 cm'den 3 düşmüştü geçen ay. bu kadar ağrılarım neden olabilir?.bu ay aşılama olacağım gerçekten psikolojim iyice bozuldu,çok normalmiş gibi:KK43:
Geçmiş olsun hikâyenizi biliyorum bende erken doğumdan sonra duzensizlik ve alt karin agrisi çektim sanci gibi ama bir sorunda çıkmadi biraz pskolojik olarak olduğunu düsundum ve rahmin toparlanmasina bağladim sonra tekrarlayan vajinal enfeksiyonum oldu ama sizin durumunuzda aynı olucak diyemem tabi adetiniz yaklasmis tam sökülemedigi icin olabilir enfeksiyonda varsa agri biraz daha rahatsiz edici oluyor Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🤲🤲🌸

Geçmiş olsun hikâyenizi biliyorum bende erken doğumdan sonra duzensizlik ve alt karin agrisi çektim sanci gibi ama bir sorunda çıkmadi biraz pskolojik olarak olduğunu düsundum ve rahmin toparlanmasina bağladim sonra tekrarlayan vajinal enfeksiyonum oldu ama sizin durumunuzda aynı olucak diyemem tabi adetiniz yaklasmis tam sökülemedigi icin olabilir enfeksiyonda varsa agri biraz daha rahatsiz edici oluyor Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🤲🤲🌸amin c
amin canım inşallah, dogum yapalı 7ay oldu 4 aydır düzenli adet görüyorum günlerim biraz şaşırsada.geçen ay aşılama oldum tutmadı.bu adetten sonra tekrar gideceğim bir an önce olup rahatlamak istiyorum.enfeksiyon bir ara vardı.umarım tekrar yoktur.

amin canım inşallah, dogum yapalı 7ay oldu 4 aydır düzenli adet görüyorum günlerim biraz şaşırsada.geçen ay aşılama oldum tutmadı.bu adetten sonra tekrar gideceğim bir an önce olup rahatlamak istiyorum.enfeksiyon bir ara vardı.umarım tekrar yoktur.
Benim dogum yapali 1 sene oldu ama toparlanmam uzun surdu 4 5 ay enfeksiyonla ugrastim çok şukur şimdi hamileyim, bende gunu gunune de olmasa her ay adet oldum bu bile bizler icin çok buyuk birsey ara ara enfeksyon testi yaptirin hele hamile kalinca istenmeyen bir durum çunku Allah gönlunuze gore versin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin☺️

Benim dogum yapali 1 sene oldu ama toparlanmam uzun surdu 4 5 ay enfeksiyonla ugrastim çok şukur şimdi hamileyim, bende gunu gunune de olmasa her ay adet oldum bu bile bizler icin çok buyuk birsey ara ara enfeksyon testi yaptirin hele hamile kalinca istenmeyen bir durum çunku Allah gönlunuze gore versin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin☺️
Amin canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,fitil vermişti en son doktor bir kaç tane vardı evde olmazsa kullanıyım yine bi zararı olmaz sanırım.

Amin canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,fitil vermişti en son doktor bir kaç tane vardı evde olmazsa kullanıyım yine bi zararı olmaz sanırım.
Allah razı olsun canm darısı en kısa zamanda başına insallah🤲🤲, yanlış yönlendirmek istemem fitil kullanimi icin doktor görüşü alsan daha sağlıklı olur.

Allah razı olsun canm darısı en kısa zamanda başına insallah🤲🤲, yanlış yönlendirmek istemem fitil kullanimi icin doktor görüşü alsan daha sağlıklı olur.
İNŞALLAH DUA ET CANIM ÇOK YORULDUM ARTIK :( ADET OLUNCA GEL DEDİ HEMŞİRE BUGUN OLURSAM ÇARSAMBA FALAN GİDİCEM SORAYIM OZAMAN .

İNŞALLAH DUA ET CANIM ÇOK YORULDUM ARTIK :KK43: ADET OLUNCA GEL DEDİ HEMŞİRE BUGUN OLURSAM ÇARSAMBA FALAN GİDİCEM SORAYIM OZAMAN .
İsmin nedir sakıncası yoksa isminle dua etsem, biliyorum çok zor aynı yollardan gectim her ay olmayınca ister istemez üzuldum ama hic bir zaman inancimi yitirmedim evlat ağır bir imtihan varlığıda yokluğuda ama Rabbim bu imtihani verdiyse elbet sebebi var daha once oldu tekrar olucak belki zaman alıcak ama inan Allah nasip edecek sadece biraz sabır Rabbim yüreğine ferahlık versin insallah🤲🤲

İsmin nedir sakıncası yoksa isminle dua etsem, biliyorum çok zor aynı yollardan gectim her ay olmayınca ister istemez üzuldum ama hic bir zaman inancimi yitirmedim evlat ağır bir imtihan varlığıda yokluğuda ama Rabbim bu imtihani verdiyse elbet sebebi var daha once oldu tekrar olucak belki zaman alıcak ama inan Allah nasip edecek sadece biraz sabır Rabbim yüreğine ferahlık versin insallah🤲🤲
Haklısın canım ama yaşımı çok takıyorum.zaten zor süreçler geçirdim birde yaşta gidiyor.:( vardır allahın bir bildiği diyorum.buğün psikolog randevum vardı.konuşurken rahatlıyorum ama ordan çıkınca kötü oldum.geziyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama kendimle kaldığım zaman her şey değişiyor.adımArzu bu arada canım

Haklısın canım ama yaşımı çok takıyorum.zaten zor süreçler geçirdim birde yaşta gidiyor.:KK43: vardır allahın bir bildiği diyorum.buğün psikolog randevum vardı.konuşurken rahatlıyorum ama ordan çıkınca kötü oldum.geziyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama kendimle kaldığım zaman her şey değişiyor.adımArzu bu arada canım
Tamm canm isminle dua edeceğim☺️ memnun oldum benim adım da Yağmur pskologa gitmekle çok iyi yapiyorsun ben de 2 seans gittim tabi daha erken gitseydim iyi olurdu iyilestim saniyordum ama orayi gidince anladim durumun kotu oldugunu şuan iyiyim çok şukur inan zamanla sende daha iyi olacaksin yaş faktörunde evet insan dusunmeden edemiyor ama Allah en hayırlisini bilir stresi azaltmaya çalis cok zor ama senin icin daha iyi olacak, elbette düsunmeden ağlamadan geçmeyecek düsuncelerini bir kağida yaz oku ağla sonra kaldır gelecek bebegine odaklan daha iyi olacaksin inaniyorum

Tamm canm isminle dua edeceğim☺️ memnun oldum benim adım da Yağmur pskologa gitmekle çok iyi yapiyorsun ben de 2 seans gittim tabi daha erken gitseydim iyi olurdu iyilestim saniyordum ama orayi gidince anladim durumun kotu oldugunu şuan iyiyim çok şukur inan zamanla sende daha iyi olacaksin yaş faktörunde evet insan dusunmeden edemiyor ama Allah en hayırlisini bilir stresi azaltmaya çalis cok zor ama senin icin daha iyi olacak, elbette düsunmeden ağlamadan geçmeyecek düsuncelerini bir kağida yaz oku ağla sonra kaldır gelecek bebegine odaklan daha iyi olacaksin inaniyorumbebe
bebişlerimiz olunca yaşadıklarımızın acısı azda olsa dinecek tabi ki.unutulmuycak ama geçicek tabi ki.Allahım banada nasip etsin inşallah tek temennim bu.stres yapmadan olmuyor maalesef.bazen iyi oluyorum bazen kötü.ama biliyorum ki.herşeyin hayırlısı neyse o oluyor.sağlıklı .huzurlu hamilelik geçirmen dileğiyle:(

canım bir şey daha soracagım yumurtlama oldugundan itibarenmi hesaplıyoruz adet tarihini? çatladıktan sonramı bilgin varmı?

bebişlerimiz olunca yaşadıklarımızın acısı azda olsa dinecek tabi ki.unutulmuycak ama geçicek tabi ki.Allahım banada nasip etsin inşallah tek temennim bu.stres yapmadan olmuyor maalesef.bazen iyi oluyorum bazen kötü.ama biliyorum ki.herşeyin hayırlısı neyse o oluyor.sağlıklı .huzurlu hamilelik geçirmen dileğiyle:KK43:
Tabi ki unutulmayacak tek tesellim ahirette kavuşmak ve bunun içinde bu dünyadan güzel gecmek hicbir aci sonsuz değildir elbet kabuk bağlayacak, annelik yüreğe ağır gelir Allaha tevekkul ve teslim olmak gerekir herseyde bir hayır var biz bilemeyiz yalnızca Allah bilir ve Allahın planı en hayırlısı bu hamileligimde bile endiseleniyorum ama Allah yazdıysa nasip ettiyse gelecek.Allah razı olsun en kısa ve hayırlı zamanda Rabbim sanada nasip etsin ben inaniyorum kısa zamanda güzel haberler alıcaksın🤲🤲🌸

Tabi ki unutulmayacak tek tesellim ahirette kavuşmak ve bunun içinde bu dünyadan güzel gecmek hicbir aci sonsuz değildir elbet kabuk bağlayacak, annelik yüreğe ağır gelir Allaha tevekkul ve teslim olmak gerekir herseyde bir hayır var biz bilemeyiz yalnızca Allah bilir ve Allahın planı en hayırlısı bu hamileligimde bile endiseleniyorum ama Allah yazdıysa nasip ettiyse gelecek.Allah razı olsun en kısa ve hayırlı zamanda Rabbim sanada nasip etsin ben inaniyorum kısa zamanda güzel haberler alıcaksın🤲🤲🌸
amin canım inşallah,yapacak hiç bir şey yok. elden bir şey gelmiyor maalesef.dua edip elimizden geleni yapıp bekleyeeğiz.ben de hissediyorum sağlıcakla alacaksın kucağına bence kızın olucak bak dedi dersin:)

Evet yumurtlaman ne zaman oldu çıkan sonuctan kesin o gun adet olucaksin diye bir sey yok ama bir kac gun ileride sarkabilir.
21 kasım oldu canım 14 ğün buğün .geçen ay aşılama yaptım 11 ğün adet oldumn.eylül ayında yumurtlamanın 12 ğün oldu.hemen olmak istiyorum şu ağrılarım geçsin de aşılama için gideyim .yakında stresten gidicem yemin ederim.

amin canım inşallah,yapacak hiç bir şey yok. elden bir şey gelmiyor maalesef.dua edip elimizden geleni yapıp bekleyeeğiz.ben de hissediyorum sağlıcakla alacaksın kucağına bence kızın olucak bak dedi dersin:)
Kesinlikle hayırlı ve kolay olanı istemek lazım, Inşallah kucağima alana kadar inanamayacağım bende oyle hissediyorum ablasına veremediğim ismi ona vermeyi çok istiyorum Rabbim nasip etsin🤲🤲

Kesinlikle hayırlı ve kolay olanı istemek lazım, Inşallah kucağima alana kadar inanamayacağım bende oyle hissediyorum ablasına veremediğim ismi ona vermeyi çok istiyorum Rabbim nasip etsin🤲🤲
inşallahhhh canım aminnnn. bende oğlum olsun isterim abisinin kimliğinde sadece bir ay yazan adı onun olsun:(

21 kasım oldu canım 14 ğün buğün .geçen ay aşılama yaptım 11 ğün adet oldumn.eylül ayında yumurtlamanın 12 ğün oldu.hemen olmak istiyorum şu ağrılarım geçsin de aşılama için gideyim .yakında stresten gidicem yemin ederim.
Kasık ağrılarıda başladiysa yakındir insallah bir an once olursun

Back
X