- Konu Sahibi 35moonlight
-
merhaba kızlar. uzun bi süredir adetimden 2 gün önce koyu kahverengi akıntı geliyor. 3 sene önce basit kist çıkmıştı. yaklaşık 2 sene doğum kontrol hapı kullandım ama adetm düzenli artık çok şükür. doktora da uzun süredr gtmiyorum bıkmıştım artık çünkü. sizce bu kahverengi akıntı normal mi?
hanımlar benimde adetimin bugün 8.günü bitmesi lazımdı ama çok koyu kahverengi geliyor ve bazen kendimi temizlediğimde pembe kan geliyor.bu gebelik olarak yazıyor ama ben cinsel birleşme yaşamadım.ayrıca tuvalete girdiğimde bazen yanma da oluyor sebebi nedir?
merhaba kızlar. uzun bi süredir adetimden 2 gün önce koyu kahverengi akıntı geliyor. 3 sene önce basit kist çıkmıştı. yaklaşık 2 sene doğum kontrol hapı kullandım ama adetm düzenli artık çok şükür. doktora da uzun süredr gtmiyorum bıkmıştım artık çünkü. sizce bu kahverengi akıntı normal mi?
canim o genellikle olr ole benimde bazen bitmesi gerekirken hiç bitmiyo tekrardan kan geliyo tam olarak temizlenmediği için herhalde oda mesela bazen adetin bitecegi gn ilişki yasarsin ondan sonra kan gelmz değişik bi durum yani tuvalete girdiğin zamnda yanman varsa idrar yollairnda intihap vardir benim ilişki sonra yanmam agrim olurdu rahmimin kendisi intihapliymiş doktor ole soyledi hibusküs diye birsey var nar ciçegide deniliyo onu demle ust demlikte iç bol o ii gelir aktarda satilir
hepinize geçmiş olsun kızlar.. doktora gideceğim fırsat olursa yarın
bu arada doktora gittikten sonra sonucunu paylaşırsan sevinirim.bende şimdi düşünüyorumda daha önceleri böle oluyomuydu diye , ama hatırlayamadım.sebep neymiş bende merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?