- Konu Sahibi 35moonlight
-
bugün gttm doktora. kistim hala aynı duruomuş. etrafı kalın kistn yumrtalık dokun az kalmış ddi sağ yumurtalık işte. solda bişe yok ilaçla geçmesi zor ddi doğum kontrol hapı verdi işte. bn de ameliyat sordum laparoskopi ile. yumurtalık da alınabilirmiş..ne yapacağım ben şimdi acaba soğan suyu kullansam 2 3 ay fayda eder mi ki. ben ilacı daha önce 1 5 sene kullandım fayda etmedi..
3 gün önce benimde kahverengi akıntım oldu adet öncesi diyolar ama adetime daha var.Ben politik over olmasından endişeleniyorum, sadece bi kez oldu ama bi ay öncesinde vajinama çok şiddetli sancı girdi kıpırdayamıyodum hatta acıdan.Akıntının olduğu gece sol tarafım çok ağrıdı uyuyamadım.Politik overin belirtilerine baktım sivilcelenme yapıyomuş ben sivilcelerimin ergenlik sivilcesi olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum... Kilo artışı da yaşanıyomuş 2 haftada 2 kilo almışlığım var.Adetlerim de düzensiz.Arkadaşımla bizim denk gelirdi onun 4-5. gününde ben hastalanırdım şimdi aramızda 15-20 gün var. Son adetim 23 aralık yine gecikme olucak mı görcez.Benim gecikme dediğim +50 güne çıkıyodu... Sizce doktora gitsem mi?
kesinlkle aksatmaya gelmez bu durumları aslında da bn de aksatıyorum işte. ama allahtan kisten büyüme falan olmamış öle aynı yanii
canım kesinlkle gt doktora aksatmaya gelmez.. ben ilk kisti 3 4 sene önce öğrenmiştim işte hala duruo o. doktora da adet düzenszliği nedenyle gtmiştm adeti olduktan 15 gün sonra gene oluyodum.. bilmiyorum ne yapacağım. yarın bi de ege üniversitesi hastanesine gtmeyi düşünüyorum bklım ordaki doktor ne dicek.. hibiskusu da araştırayım netten bi ne ii gelrse kullanırım artıkdoğum kontrol hapı olmasın da onun kdr lanet bişe görmedm hayatımda ben
canim benimde bi ara 10 gun olmadi kafyi yedim hamilemiyim diye gec oldu ondan sonraki aylarda hep ayin 20 sinde hasta olmaya basladim bu ay bi baktim kan geliyo korktum acikcasi acaba hamileyimde bebk dustumu diye cunku bir gun once evi temizledim baza filan kaldirdim olurmu olur dedim belli olmaz yani bu ayda 14 de oldum sok oldm git sende canim doktora
Bende evli olsam hamile miyim diye düşüncem.Sende düzensizlik yeni yeni var,bende 1 yıldır nerdeyse.
Hıı bu arada başka bi nedenden dolayı gitmiştim doktora ultrasona falan aldı adetlerin nasıl dedi düzensiz dedim nasıl düzensiz dedi anlattım yumurtalıkların sağlıklı görünüyor bi şey yok dedi.Ama aradan aylar geçti,en iyisi bidaha gitmek.
valla cnm tek doktora güvenmiceksin. mesela işte her ay kontrole gttiğim zmnlar başka bi doktora gtmiştim bana kist yok ddi sevnmiştim de görememiş yani nsl doktorsa anlamadım kimisi umursamıyor bi doktora daha görünmekte fayda var her zmn..
kisten olmayadabilir canım hiç endişelenme benimde adet öncersi olurdu böyle kahvrengi akıntım hataa geçen ayda 1ahfta önce lekelemelr başladı
baktırdım temiz çok şükür... ama bir doktoruna sor tabikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?