Adet öncesi lekelenme

Ben bikere hamile kaldım bebeyimin kap atışları yoktu karnımda ölmüştü ozaman çok ağladım üzüldüm şimdi de hamile kalmak istiyom kan testi verdim inşallah çıkar diye umutluyom bana cevap yazın lütfen kızlar

Ben bikere hamile kaldım bebeyimin kap atışları yoktu karnımda ölmüştü ozaman çok ağladım üzüldüm şimdi de hamile kalmak istiyom kan testi verdim inşallah çıkar diye umutluyom bana cevap yazın lütfen kızlar

Kızlar çıkmadı negatif çıktı çok üzgünüm çok hevesliydim ama adet olmadım lütfen cevap yazın bana

Ben subat 25de adet olmayi bekliyordum.23 subatta lekelenme oldu ve bir gun surmustu sonrasinda gunluk akinti olarak devam etti.sokulemedim sanip adet gunumu bekledim sonrasinda olmayinca kan testi yaparak hamile oldugumu ogrenmistim:) regl duzenini vs bilmiyorum ama test yaptirabilirsin

Kan testi verdim çıkmadı adette olmadım 1 hafta geçti hala adet olmam için bi belirti yok anlamadım bişey hayırlısı

Ben adet olmadım eyer buay hamile kalmasam rahim filmi çekicem kızlar lütfen cevap yazın bana
1 hafta daha bekle negatifse eğer yapcak bişey yok cnm. Hayırlısı. Rabbim en kısa zamanda versin inşallah. Stres yapıyorsan ondan da gecikme olur. Uzme kendini.

Çok istiyom bende hamile kalmak bikere ilk hamileliyimde bebeyim karnımda ölmüştü kalp atışları yoktu şimdi çok istiyom olmasını bana cevap yazın lütfen

Kızar ben tam 17gündür adet olmuyom kasıklarım ağrıyor test yaptım nagatif çıktı lütfen cevap yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…